Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Куку црни Црве па знаш ли ти човече да није лепо смејати се туђој несрећи :P Довла јесте и остаће добар и сигуран возач :P

Елем да почнемо... мрзело ме је да цртам, али коме не буде јасно нацртаћу :)

ОПШТЕ
Стајао сам на семафору и ударен сам

ДЕТАЉНИЈЕ
Стајао сам на семафору и (као и увек :D ) гледао своја посла (чекао зелено). Са леве стране има паркинг са кога креће Киа Схума, гледам госпођу у очи и у једном моменту она се окреће на другу страну да види да не долази неко из раскрснице и уверивши се да нема никога оплете га по гасу у рикверц са неком чудном идејом да прође кроз мене :) Ја на сирену, али није било више времена за било шта :( Кад је сконтала шта је урадила, убаци у прву и врати се (онако и даље струже по мени) на своје паркинг место. Излазимо, каже није ме видела :confused: Шта ћемо како ћемо, договоримо се да плати штету, испостави се да је кућни пријатељ са мојим мајстором, чули се телефоном с њим и издоговарали. Узимам јој податке и креће дискусија:

Госпођа: Ево ти моји подаци (даје ми личну карту)
Ја: (преписујем и објашњавам) Договорио сам се са Батом да се нас двојица чујемо да се договоримо и видимо па ти јављамо шта је и како је
Г: Ок, када се онда ти и ја чујемо?
Ја: Па не знам, кад будем стигао.
Г: Хахаха нисам мислила на то него да се чујемо за мајстора!
Ја: :eek:
Г: Упс... ти си стварно мислио за мајстора :rumenko:
Ја: :eek: ....... :lol::lol::lol:
Г: Јао како сам глупа :rumenko:
Ја: Ма у реду је, чућемо се у сваком случају ;)
Г: Ок важи, ћао!
Ја: Видимо се ;)

Ето тако је све било... џаба си се Црве понадао ије Довла ни проклизао нити се залетео ни слетео... :)

sgn: druze .. 11109 mi je podves .. 11107 rula... :) ..
nego ... šta mislite o tome sa mladom SGN napravimo frku i od njega napravimo sigurnosni rizik sa
par anonimnih prijava i da ga neprime na akademiju ...sgn .. .koliko plaćaš da te ne odmognemo :))

opisi mi na privatno, 11109 i 07.
a ako se mnogo zezate na taj nacin sa mladim ( i perspektivnim z:mrgreen:) Sig350,
pravite od sebe (a prvo svojih automobilaz:lol:) potencijalne zrtve z:)

'tela gospođa da te na'vata na šarm, a...:per: :lol:

cula je, prica se po gradu da je dovla zenski dusmanin, da je najzgodniji u kraju,
i da je милф хантер, pa gospodja htela da okusa srecu :D
zao mi je onih koji jos misle da je ona njega slucajno udarila z:D

@dvl
bar ti nije razbila far kontam to bi bilo najskuplje u celoj prici. ovo se zavrsava za 60-70€ cenim.

Госпођа је била под стресом па није знала шта говори :D

А штета... па не знам колико би могло бити... требаће да се фарба и крило и браник, е сад не знам да ли да узимам друго крило... Може ово да се попегла ал' шта знам... а искрено нисам дизао хаубу, али сам загледао мало около и није нигде излетело из лежишта па претпостављам да није страшно... ја сам проценио негде на 100-ак еур... видећемо сутра шта каже мајстор Бата звани Чаша (јер ауто направи да изгледа као чаша :lol: ).

Иначе њој браник није на напукао и ценим да ће моћи и полирањем да извуче бар 80-90%...

ja sam ovde kod jednog majstora bio da mi opegla gepek vrata, jer mi ih je neko natukao u roku od 15min dok sam bio na pijaci (decembra 2006) oko 9 prepodne...
i sad posle par meseci z:mrgreen: posalje mene cale do majstora jedan do drugog su limar i farbar a kao poznati su jel, i ja zovem majstora da pogleda i da mi proceni kolko bi kostalo,
a on gleda onako, gladi bradu pa kaze "hmmm, ne znam bas kako danas da ti uradim. jedino ujutru da dodjes da sredimo" - covek je mislio da sam slupao auto i sad ocu da popravim brze bolje da cale ne vidi :lol: kakav car z:)
njemu sam placo valjda 50e a farbaru 70e, ili obrnuto.

Куку црни Црве па знаш ли ти човече да није лепо смејати се туђој несрећи :P Довла јесте и остаће добар и сигуран возач :P

Елем да почнемо... мрзело ме је да цртам, али коме не буде јасно нацртаћу :)

ОПШТЕ
Стајао сам на семафору и ударен сам

ДЕТАЉНИЈЕ
Стајао сам на семафору и (као и увек :D ) гледао своја посла (чекао зелено). Са леве стране има паркинг са кога креће Киа Схума, гледам госпођу у очи и у једном моменту она се окреће на другу страну да види да не долази неко из раскрснице и уверивши се да нема никога оплете га по гасу у рикверц са неком чудном идејом да прође кроз мене :) Ја на сирену, али није било више времена за било шта :( Кад је сконтала шта је урадила, убаци у прву и врати се (онако и даље струже по мени) на своје паркинг место. Излазимо, каже није ме видела :confused: Шта ћемо како ћемо, договоримо се да плати штету, испостави се да је кућни пријатељ са мојим мајстором, чули се телефоном с њим и издоговарали. Узимам јој податке и креће дискусија:

Госпођа: Ево ти моји подаци (даје ми личну карту)
Ја: (преписујем и објашњавам) Договорио сам се са Батом да се нас двојица чујемо да се договоримо и видимо па ти јављамо шта је и како је
Г: Ок, када се онда ти и ја чујемо?
Ја: Па не знам, кад будем стигао.
Г: Хахаха нисам мислила на то него да се чујемо за мајстора!
Ја: :eek:
Г: Упс... ти си стварно мислио за мајстора :rumenko:
Ја: :eek: ....... :lol::lol::lol:
Г: Јао како сам глупа :rumenko:
Ја: Ма у реду је, чућемо се у сваком случају ;)
Г: Ок важи, ћао!
Ја: Видимо се ;)

Ето тако је све било... џаба си се Црве понадао ије Довла ни проклизао нити се залетео ни слетео... :)

Dovla, izvini jos jednom. Stvarno nije bilo namerno. z;)

Ojha!
Dovla, ako je ovo ona na slici, uzmi leba ti konopce i slobodnim padom prekrati sebi muke...

ma 6 nje je na slici.
nego se upecala na ovo sto sam rekao da je dovla zenski dusmanin i to... :D
sad bi tela da se ubaci u pricu evo platice i krilo ako treba samo da bude to ona :D

ОУОУОУОООоооООО... полако момци шта сте љубоморни тако... па имали сте и ви своје тренутке славе, пустите мене сада мало да уживам :lol: Заправо, мени је много тешко и нервозан сам што ми је ауто ударен и треба ми утеха :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back