911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Sad je udesio to krilo baš do kraja.
Eto mu pravi razlog da ga menja. 
Eto mu pravi razlog da ga menja. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto mu pravi razlog da ga menja. 

Довла јесте и остаће добар и сигуран возач
Ја на сирену, али није било више времена за било шта
Кад је сконтала шта је урадила, убаци у прву и врати се (онако и даље струже по мени) на своје паркинг место. Излазимо, каже није ме видела
....... 

sgn: druze .. 11109 mi je podves .. 11107 rula.....
nego ... šta mislite o tome sa mladom SGN napravimo frku i od njega napravimo sigurnosni rizik sa
par anonimnih prijava i da ga neprime na akademiju ...sgn .. .koliko plaćaš da te ne odmognemo)
) Sig350,
) potencijalne zrtve 
'tela gospođa da te na'vata na šarm, a...![]()
![]()

).
posalje mene cale do majstora jedan do drugog su limar i farbar a kao poznati su jel, i ja zovem majstora da pogleda i da mi proceni kolko bi kostalo,
kakav car 
'tela gospođa da te na'vata na šarm, a...![]()
![]()

Куку црни Црве па знаш ли ти човече да није лепо смејати се туђој несрећиДовла јесте и остаће добар и сигуран возач
![]()
Елем да почнемо... мрзело ме је да цртам, али коме не буде јасно нацртаћу![]()
ОПШТЕ
Стајао сам на семафору и ударен сам
ДЕТАЉНИЈЕ
Стајао сам на семафору и (као и увек) гледао своја посла (чекао зелено). Са леве стране има паркинг са кога креће Киа Схума, гледам госпођу у очи и у једном моменту она се окреће на другу страну да види да не долази неко из раскрснице и уверивши се да нема никога оплете га по гасу у рикверц са неком чудном идејом да прође кроз мене
Ја на сирену, али није било више времена за било шта
Кад је сконтала шта је урадила, убаци у прву и врати се (онако и даље струже по мени) на своје паркинг место. Излазимо, каже није ме видела
Шта ћемо како ћемо, договоримо се да плати штету, испостави се да је кућни пријатељ са мојим мајстором, чули се телефоном с њим и издоговарали. Узимам јој податке и креће дискусија:
Госпођа: Ево ти моји подаци (даје ми личну карту)
Ја: (преписујем и објашњавам) Договорио сам се са Батом да се нас двојица чујемо да се договоримо и видимо па ти јављамо шта је и како је
Г: Ок, када се онда ти и ја чујемо?
Ја: Па не знам, кад будем стигао.
Г: Хахаха нисам мислила на то него да се чујемо за мајстора!
Ја:![]()
Г: Упс... ти си стварно мислио за мајстора![]()
Ја:.......
Г: Јао како сам глупа![]()
Ја: Ма у реду је, чућемо се у сваком случају![]()
Г: Ок важи, ћао!
Ја: Видимо се![]()
Ето тако је све било... џаба си се Црве понадао ије Довла ни проклизао нити се залетео ни слетео...![]()

Pojedoh...šta ću...slab na tete...a priznaj sad da oces sebi da pojedes m00da sto nisi bio na dovlinom mestu
da tebe zvekne teta![]()

razumem tePojedoh...šta ću...slab na tete...
![]()
Dovla, izvini jos jednom. Stvarno nije bilo namerno.![]()
Ojha!
Dovla, ako je ovo ona na slici, uzmi leba ti konopce i slobodnim padom prekrati sebi muke...
Dovla, izvini jos jednom. Stvarno nije bilo namerno.![]()
Ojha!
Dovla, ako je ovo ona na slici, uzmi leba ti konopce i slobodnim padom prekrati sebi muke...
ma 6 nje je na slici.
nego se upecala na ovo sto sam rekao da je dovla zenski dusmanin i to...
sad bi tela da se ubaci u pricu evo platice i krilo ako treba samo da bude to ona![]()
Заправо, мени је много тешко и нервозан сам што ми је ауто ударен и треба ми утеха