- Poruka
- 33.100
...Kad uvece izlazim u grad sa merdzom,...

Odmah sam se setio Žikine dinastije

Žika i njegov Merdža.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Kad uvece izlazim u grad sa merdzom,...

...Crnogorac, je li na kraju zviznuo birac brzina ili homokineticki?
Odmah sam se setio Žikine dinastije
Žika i njegov Merdža.![]()

Neki zglob jes ..... sad koji .... ne znam![]()

I nemoj nikad
Da se ne pokrive sedišta![]()
Извини али ти онда друже не знаш шта је бурекdovla:
prvo ne diraj u instituciju bureka kod kukija, drugo, ja chovea znam lično, jedno 15 godina, udjem i on ako mi odmahne glavom znači da stoji već 2 sata i više nije ni za q ...
a sad ovo ostalo, pa ja kad sam išao na rafting u Srbinje ( Foča ), zenski deo ekipe samnom, znači neko bi reko noćna mora za vožnju ono stajanje svaki čas, stali smo do Srbija jednom da natočim goriva i tad su obavile sve što je trebalo i nakupovale brdo hrane i pića opet za auto i milina ...
uključiš klimu, ne puno malo, dovljno da malo bije hladan vazduh, dovoljno da se ukrute im bradavice, što odmah vidiš kroz laganu letnju majicu, i samo se uspavaju, voziš laganica sve po pravilima i eto .. opušteno ......
daska i prtljag ... a ovaj nemash gepek ?
Често купујем код Кукија и пециво му је мање више задовољавајуће (иако се може наћи и боље), али бурек ниједном нисам појео да ваља... и то важи за цео БГ не само за Кукија... не постоји у БГу онај прави босански бурек... ако КЛЛ ово прочита може да ти објасни како сам му то лепо доказао
Срећом имају ипак мало мозга па су сада после 2000км са мном научили да ме питају да ли ми смета то на дасци, да не лупају вратима и да нема стајања ако није баш баш фрка... али опет имају разне смицалице да стојимо да блејима и да се зајебавамо
ne, ti si crnogorac a ne u pravuAma .... ja sam u pravu i gotovo ....

ne znam koje vi radio stanice koristite, ove sto mi imamo na brodovima kostaju 150-300e zavisi sta i kako. uglavnom treba da se dobije licenca rad.telegrafiste i dozvola za koriscenje te stanice onda. ne znam dal je to i kod kamiJona tako. misim mozes je ti i ilegalno prikopcati...zato ja obozavam kad negde krenemo sa po dva tri kamiona - svako za sebe al svi zajednoi ako negde i stanes brzo ih sustignes.
samo me zeza sto nemam radio stanicu, al kad smo vec kod toga - zna li neko nesto o tome, posto su itd.

nisam neki ljubitelj bureka,ali zato obozavam komplet lepinju,mada verujem da pola vas i nema pojma sta je to jer se pravi samo u Uzickom kraju.Mada cuo sam da po Beogradu mozes da kupis ali te pitaju sta ces od zacina![]()

i na zlatiboru i u Uzicu,ja sam iz okoline Uzica tako da svaki put kad sam dole komplet lepinja mora da bude za dorucak.Si klopao to na Zlatiboru,aaa?![]()
ne znam koje vi radio stanice koristite, ove sto mi imamo na brodovima kostaju 150-300e zavisi sta i kako. uglavnom treba da se dobije licenca rad.telegrafiste i dozvola za koriscenje te stanice onda. ne znam dal je to i kod kamiona tako. misim mozes je ti i ilegalno prikopcati...
i na zlatiboru i u Uzicu,ja sam iz okoline Uzica tako da svaki put kad sam dole komplet lepinja mora da bude za dorucak.
nacisto 
nisam neki ljubitelj bureka,ali zato obozavam komplet lepinju,mada verujem da pola vas i nema pojma sta je to jer se pravi samo u Uzickom kraju.Mada cuo sam da po Beogradu mozes da kupis ali te pitaju sta ces od zacina![]()

A taj ti ortak iz Uzica?moj ortak iz vojske dobio sina pre par meseci pa je nas troje selo u auto i otislo da cestita
ajd sto smo pili do 5 ujutro, nego bre tamo dole narod skroz ludnacisto
a komplet lepinja najbolje trezni ujutru, provereno![]()
Jel, si pazario tog nAudija?
kazem ti, uzmi neku benzunjaru. Uzmi 2.0motor ili 1.8T.

.... kaže da nije imao vremena danasA taj ti ortak iz Uzica?
To je ono sa sirom kajmakom jajima ... ?
To sam na zlatiboru probao nekada davno ...