gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Ta lampica za 'kumulator svetli ako ga alternator ne puni dobro.
Pre bih rekao da ze malo zayebava davač za pritisak ulja, dešava se to na ovako hladnom vremenu. Da ti stvarno nemaš ulja da ti se pali lampica - ne bi ti prijatelju pešao ni 5km, a motor bi ti već bio zreo za full generalnu.
Cenim da su ti se sve lampice pogasile posle par kilometara ili minuta vožnje.![]()
lose cenis,
lampica za akumulator je stajala upaljena samo na kontaktu, ono ostale se pogase a aladin, SERV i akumulator ostanu upaljeni. kada se auto upali onda se akumulator i ulje gase a SERV ostaje. pre 2 godine se secam da mi je isto pokazivao SERV i vristao da nema ulja, i proverio sam nije bilo ulja dosta na onom stapu sto se izvlaci kada sam dosuo nije se vise javljao. voznja je bila preko 30km tako da je imao ihahaj vremena i ugrejao se bio na normalnu temperaturu radnu i sve, SERV je ostao upaljen.
nego pre koji mesec sam skontao da na tom mom stapicu nema kraja
drugim recima neko u nekom servisu ga je otkino, ili meni utrapio taj usrani ili tako. tako da ja ne mogu da proverim kolicinu ulja na standardni nacin vise. a bojim se da mi nije to parce plastike skoncalo u motoru 

Ништа ми живо заледило није, једино ми се палиле зелене лампице од светала и мигаваца и она плава за дуга светла...
. Samo nek' ste zdravi, ostalo ce vec nekako da se namesti.

ја бре у Панчеву у 7 увече већ не могу да једем било где и да одем у било коју продавницу јер их затварају с првим сумраком у 5 сати