Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hey, ljudi, pa kadett je star 22 godine. Zar mislite da ce da upali iz prve? Misli, oce on, al ako ga palim na benzinu i da skinem aqmulator i odnesem ga doma uvece :D

ovo sa sahtom je vrh. Da ne verujete. Ne cuje se vise ono bregasta ili sta vec, kad pocne da zavija kad ga upalimi ladnog i sve mislim ce blokira motor kolko zavija i ispusta cudne zvukove kad je ladno pri 1. paljenju

zovite ako budu trebali kablovi i/ili šlep :)
Je li prijatelju, jel se ti razumeš u to - koliko bi izaš`o šlep od Umke do Jajinaca?

E ljudi moji, milina je kad auto star 40 godina, nepaljen 4 meseca, sa propalim svim membranama i dihtunzima na karbu (čitaj - piša na sve strane) i smanjenom kompresijom na svim cilindrima na ovakvoj temperaturi upali iz prve. z:p Ne, to nije samo milina, to je i pravi kvalitet!

Je li prijatelju, jel se ti razumeš u to - koliko bi izaš`o šlep od Umke do Jajinaca?

E ljudi moji, milina je kad auto star 40 godina, nepaljen 4 meseca, sa propalim svim membranama i dihtunzima na karbu (čitaj - piša na sve strane) i smanjenom kompresijom na svim cilindrima na ovakvoj temperaturi upali iz prve. z:p Ne, to nije samo milina, to je i pravi kvalitet!

Sta si pazario? ;)

Slep ti je evro po kilometru.

ja sam mislio nekome stane auto pa da dodjem ga prešlepam, ono sajla/kanap ili kablovi za paljene,
ako treba nije frka druze mogu te vučem i 40km, 4000cc je sila 182 konja :) 4x4 i jaka kuka, 2 sajle imade i jedno kanapče...
najbolje ti je uzmesh AMS karticu za 500 dinara, ona bela, to tije 40km besplatnog šlepa :) ...ja je imam u kolima, inače u Bgd ti je najbolji AMS šlep, 2200 din je čini mi se .. bilo gde na teritoriji BGD ...

'ebote ala je hladno napolju. Vidim svi su na broju :ok: . Moji Svedjani pale kao blesavi, za sada nema zamerki.

Sto se tice slepa: ne verujem da mozes da prodjes ispod 40 EUR. Ja sam jednom za relaciju od 35 km platio 20 EUR, ali je bila fora da je taj prevoznik bas tog dana slepao neki auto u moj kraj, pa je moj auto pokupio i oterao ga kod majstora koji je u njegovom kraju tako da nije imao praznog hoda.

Gledam neku kombinaciju da se ne naplaćam šlepa kao majmun.
А јел' ти то ''нешто'' што си узео у ''котрљајном'' стању? Ако може да се котрља одшлепаћу ти га ја за Џ гдИ ош' :)
Blago tebi kad imaš garažu, još i radijator u "njojzi"...:ok:
Џаба ми гаража кад никако да је очистим... таман је очистим користим недељу дана, онда стари довуче неку грађу за бунар да се суши и где ће - у гаражу. Таман то склоним паркирам три пута зове ме другар сели се и треба да остави намештај на 7 дана негде и гле чуда - сетио се моје гараже :lol: и тако у круг већ две године :)

dovla jel imas fasadu? :D

ja sam oduvek hteo da na megana stavim ona njegova oridjidji 2 nosaca krovna, pa da ih stavim skroz nazad dispadnu ko spojler. medjutim bojim se da me ne saleti drustvo i familija sa pametnim predlozima kako to iskoristiti. samo to sto je karavan vec mi se popelo navr' one stvari, a u poslednjih par meseci ja kao da sam taksista. ja samo razvozim po gradu, i to po principu uleti mi se u Kabinet i kaze "ajde me odvezi". a ti probaj da kazes necu... a moje drustvo se proqrcilo nesto, sada videli da sam ja cesce kolima (pogotovu sad kad imam 2 auta) pa se oni svi meni stekaju. dosad sam ja vozio samo devojke a oni se kotrljali za nama u sklopocijama.
e nece vala vise tako moc.
za novu godinu opet vozim devojcice, ali odsad pravilo: muske koji imaju vozacku, ne vozim. :)

Имам, само моји никако да се договоре за боју, али је фасада урађена ;)

Мени генерално није проблем да развозим људе јер ми је углавном то успут, а кад ми се тако накаче кажем да сам слаб с горивом и онда или одустану или свако цалне по 500 кинти што јелте буде 2 до 3 'иљаде па их онда возим... није толико проблем до пара него само да им обновим осећај захвалности за то што им чиним пошто се сами никако неће сетити :)

hahaha da im obnovis osecaj zahvalnosti hahahha.
ma ja im ne trazim pare kad se kao tu po gradu vozimo. a ko da po gradu nisu kilometri... nase vozanje, njih odvesti kuci (zive malo dalje), je meni 20km.

uzo sam pare npr kada smo isli u vikendicu drugovu mojim kolima umesto njegovim, a pravi razlog je bio sto njega mrzi da se drnda sa svojim autom, lakse mu da meni plati pa da se vozi ko covek...
npr za kampovanje nisam nikom nista naplatio do bele crkve i nazad...

Па осећај захвалности - да... дођу тако неки моменти кад сви рачунају - Влада је колима сигурно му није фрка да ме одбаци до куће, а нико не пита Владу јел' му се развози друштво по кућама или можда жури кући да легне што пре јер ујутру устаје... мени исто никад није проблем за гориво, али то ми је једини изговор који може бити ефективан. Гориво делимо углавном за километраже преко 150км или ја возим, а они купују шта треба или тако нешто...

Додуше, махом моје друштво нема кола јер нису из БГ-а или просто немају кола или немају возачку... ал' постоји такси за њих 4 није никад скупљи од 500-600дин а сви иду у исти крај растојања до 200м... али и мени се некад иде право кући за шта ми треба 20мин, а када развозим њих треба ми и по сат времена... шта знам... не могу пуно да се жалим, али има тако неких бзвз ситуација кад ме ставе у ''ајд'сад испадни пизда'' ситуацију...

da, meni tako isto. ja zivim blizu centra, devojke isto tu negde, a ostali muski su u petrovaradinu. i sad ja ribe mogu da vozim Qcama ko sto cesto i radim, al sta cu s ostalima? jos kad je gorivo bilo 103din plakalo mi se... ns je razvucen malo pa tako kao sve je to u gradu a 10km u jednom pravcu ispadne...

Tebi je NS veliki... daj brate :lol:
NS je od Futoga do Sangaja nekih 6km vazdusnom. A toliko isto imas samo na NBG-u od 45-tog, do hotela Jugoslavija ili Usca. A znas ti koje je vozanje iz tog 45-tog na vrh Vozdovca, u Kumodraz ili do Pevca, Rakovice, Borce, nek je i iz centra.

Ja sam u centru, kod Skupstine, znaci strog centar BG-a. A ortak u 62-bloku, na kraj NBG-a i meni je tamo i natrag skoro 20km vozanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back