Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta lampica za 'kumulator svetli ako ga alternator ne puni dobro.
Pre bih rekao da ze malo zayebava davač za pritisak ulja, dešava se to na ovako hladnom vremenu. Da ti stvarno nemaš ulja da ti se pali lampica - ne bi ti prijatelju pešao ni 5km, a motor bi ti već bio zreo za full generalnu. :lol:
Cenim da su ti se sve lampice pogasile posle par kilometara ili minuta vožnje. ;)

lose cenis,
lampica za akumulator je stajala upaljena samo na kontaktu, ono ostale se pogase a aladin, SERV i akumulator ostanu upaljeni. kada se auto upali onda se akumulator i ulje gase a SERV ostaje. pre 2 godine se secam da mi je isto pokazivao SERV i vristao da nema ulja, i proverio sam nije bilo ulja dosta na onom stapu sto se izvlaci kada sam dosuo nije se vise javljao. voznja je bila preko 30km tako da je imao ihahaj vremena i ugrejao se bio na normalnu temperaturu radnu i sve, SERV je ostao upaljen.
nego pre koji mesec sam skontao da na tom mom stapicu nema kraja :) drugim recima neko u nekom servisu ga je otkino, ili meni utrapio taj usrani ili tako. tako da ja ne mogu da proverim kolicinu ulja na standardni nacin vise. a bojim se da mi nije to parce plastike skoncalo u motoru z:((

Синоћ пошла моја сестра у неку селендру на дочек са другарицама и као повешће их ћале од неке другарице/комшинице... само што је изашла није прошло 7 минута ето ти њих назад кажу не може ћале да упали ауто па да их возим ја... узмем си јакну креснем лепо Браву опалим до селендреза 10-ак минута, вратим се моји пошли исто на дочек обрадовали се што сам им угрејао ауто и тако ето једино ми криво што ми каљав много... :( Ништа ми живо заледило није, једино ми се палиле зелене лампице од светала и мигаваца и она плава за дуга светла... :D Сигначуре лепо ти кажем купи АУТО бре 'де се возиш у канти :P

lose cenis,
lampica za akumulator je stajala upaljena samo na kontaktu, ono ostale se pogase a aladin, SERV i akumulator ostanu upaljeni. kada se auto upali onda se akumulator i ulje gase a SERV ostaje. pre 2 godine se secam da mi je isto pokazivao SERV i vristao da nema ulja, i proverio sam nije bilo ulja dosta na onom stapu sto se izvlaci kada sam dosuo nije se vise javljao. voznja je bila preko 30km tako da je imao ihahaj vremena i ugrejao se bio na normalnu temperaturu radnu i sve, SERV je ostao upaljen.
nego pre koji mesec sam skontao da na tom mom stapicu nema kraja :) drugim recima neko u nekom servisu ga je otkino, ili meni utrapio taj usrani ili tako. tako da ja ne mogu da proverim kolicinu ulja na standardni nacin vise. a bojim se da mi nije to parce plastike skoncalo u motoru z:((

pa nije moglo do motora zbog filtera, ne ?

Мени синоћке очи испале! Умрежило нас 5 компове код ортака, ја узурпирао кујну и испекао нека смрзнута теста, па смо блејали до 3 ујутру уз Халф Лајф 2 детмеч!
Од остали' зајебанција издвајам - замало нисмо лансирали ватромет у ортаков прозор на 5. спрату кад смо га око 00:10 лансирали са сред среде улице, у рерњи ди су се пекла теста прегорела сијалица па сам осветљавао рерањ са мобилним, набили температуру у соби на 30Ц (јбга 5 компова), кад смо доносили компове једва смо их нагурали у кола, а кад смо и' истоварили у лифт пустили смо га да сам оде горе јер није било места да још неко уђе... И тако...:bob:

ja oko 3-4 banuo u panchevo po nekog tamo ...
da klopamo ... popaj neradi .. odemo u studio 21 .. neradi ni oni ...
produzim malo napred ono veselo 90te... pff...
o i zapalim za bgd ... :) i sad me mrzim je vratim kuci :)

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ти си мој идол... три пута УРА за тебе - УРА УРА УРА!!!

Чек, ти си стварно мислио да једеш у Панчеву ноћас? И стварно си мислио да одеш на неко паметно место? У Панчеву? Не не не не... скидам капу заиста :worth::worth::worth:

Е али у Панчеву :eek: ја бре у Панчеву у 7 увече већ не могу да једем било где и да одем у било коју продавницу јер их затварају с првим сумраком у 5 сати :roll: Једино што знм да ради је онај киоск код Кеве, али смучише ми се више пљескавице тамо... нон-стоп само тамо једем кад се враћам из БГ-а :roll:

Улепшао си ми дан :D

ma pokupio sam posle neke curice tamo kod crkve tipa..
- dobre veche mlade dame gde ovde ima neshto za klopu a da radi ...
-- pa ima kod stanice
- a gde je stanica
-- nazad pa lepo pa ..
- a da vi podjete sa nama pa vas vodimo na klopu
posle jedno 20 sec domundjavanja podjoshe ...
i klopa je ... njah...
klopali smo posle kod lokija u bgd ... i da .. josh me mrzi je vozim nazad ..mislim da cu ujutru
:) ...

inače kako sam natripovao neke likove napovratu ka bgd... aha ... napred nemam tablicu... unutra je, spala, pa me mrzelo je kačim, a oni jurcaju onim ravnim delom ka beogradu ... ja laganica 30-40 ...
ono projurili pored mene ... ja ih stigo... oni kao usporavaju ja sa njima u sporiju .. oni sporije .. mi sporije ... zatamljena stakla, beli dzip, zatamljeni prozori, ... napred probijač ala SAJ ... lagano su vozili posle sve do bgd ... 30 na sat ... a ja na 1m iza njih ...

Kolega wrm.

dsc04295-1.jpg

:D

:lol: Типично...

Него... где ти налазиш те што тако пружају те ''туристичке'' услуге :D А Локи је прави избор... поздрављам ;)

Е а колико тражиш да се мењамо за ауто на 7 дана? Треба ми мало тај пуш-бар да направим мало реда на путу БГ-ПА... не могу с мојим пластичан ми браник па не смем ни да их чукам... :(

dovla:
- turizam: tebra, pa ja ono izvalio da neradi studio21, a hteo vidim mesto, pošto ga ishvalile neke klinkice preko neta, produžio dalje 100m, neko mesto prekoputa neke crkve šta već,
video neki šabanizmi unutra, ono vesele 90te i slično, prve koje samo pitam ...
- sipaj gas i vozi ... šta ima mi plaćaš, zimi je stalno u 4x4, i samo sevaj ... što se mene tiče dođi odmah i vozi ...

damNJan:
- Fe ? Čelik ?

Poslednja izmena:
Охо... ево посла за мене :) Ако неко узме ово инсистирам да ја радим фелну :)
nego dovla ... nije poenta da ih čukneš ...
veći im je strah od čukanja njihovog GNOJA ili ti golfa ...
nego da ih čukneš ... a frka im i da ubrzaju a frka im i da uspore ...
Мааааа не вреди ништа друго... пробао ја са мојим... ухватим тако багру возим за њима на 15цм или прођем испред па их успоравам и возим 20-30 све до Панчева... ал' не вреди стално једни исти ликови праве белај... само да их чукнем мало према оном усраном Певецу па да згазе ону луду багру која долази тамо и ето дабл користи :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back