Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šangaj- centar vazdušno 3,5 km... Znaš ti gde je Futog odatle? A da ne govorim što do nekih mesta moraš ići okolo naokolo... Kume, kiša je, ajd nas razbacaj kad si već kolima, pa imam jednog kod pumpe u Pezosu (ona kod Mišeluka, ko zna), pa jedno na Futoškom putu, jedno na staroj detelinari, i jedno na sajlovu... I ja na limanu. Dok ih razvezem, napravio sam nekih 60 km samo dok iz razbacam... I nikad im nisam naplatio... Možda bih treba kao Dovla...

Šangaj- centar vazdušno 3,5 km... Znaš ti gde je Futog odatle? A da ne govorim što do nekih mesta moraš ići okolo naokolo... Kume, kiša je, ajd nas razbacaj kad si već kolima, pa imam jednog kod pumpe u Pezosu (ona kod Mišeluka, ko zna), pa jedno na Futoškom putu, jedno na staroj detelinari, i jedno na sajlovu... I ja na limanu. Dok ih razvezem, napravio sam nekih 60 km samo dok iz razbacam... I nikad im nisam naplatio... Možda bih treba kao Dovla...

pusti ga vidis da je iz provincije :lol:

pa isto i meni, ti koje ja vozim u pezos su isto tamo kod covacs-petrola (u ulici rackog), i tu idem preko miseluka. i to su sve duge relacije. kao ma tu je to, a eto sto ti kazes 60km napravis. posle se pitam kako megan vec skoro 182.000km...

Da, sinoc sam bio na proslavi jedne softverske labaratorije na masincu. Popio malo i prekid filma. I izgubio sam foto-aparat sestrin. Ma idi, goru Novu necu provedem. Povredio sam sestru. Htela se slika veceras, a i to joj je aparat koji je dobila kad je dala uslov za 4. godinu. Glavu razbijam, al ne mogu se setim gde sam ga ostavio ili video poslednji put. Kolko je ljuta sestra, tuga. Poceo sam da skupljma pare da ga kupim. Trajace, al sta cu. Evo, vec imam 1 000dinara od Nove godine. Tuga...da ne studiram, da sam nastavio da radim u Formi Ideale uzeo bih ga odmah, al aj sad...

Da, sinoc sam bio na proslavi jedne softverske labaratorije na masincu. Popio malo i prekid filma. I izgubio sam foto-aparat sestrin. Ma idi, goru Novu necu provedem. Povredio sam sestru. Htela se slika veceras, a i to joj je aparat koji je dobila kad je dala uslov za 4. godinu. Glavu razbijam, al ne mogu se setim gde sam ga ostavio ili video poslednji put. Kolko je ljuta sestra, tuga. Poceo sam da skupljma pare da ga kupim. Trajace, al sta cu. Evo, vec imam 1 000dinara od Nove godine. Tuga...da ne studiram, da sam nastavio da radim u Formi Ideale uzeo bih ga odmah, al aj sad...

e malera. vidis staz desava kad pijes...

nego, jel imas ti sestrinu sliku? :lol:

Људи не знам чему толика дискусија... ја кад излазим не излазим без 100км... значи то је оно - по дифолту. Само ПА-БГ-ПА имам мин 55-60км. Ако возим (а возим) другаре кућама обавезно имам релацију Чукарица - Баново брдо - Нови Београд - Вуков споменик - Карабурма - Миријево. Неретко се дешава да морам из два пута да идем... те авантуре се не завршавају без 150 па чак и 200км за исту ноћ и не жалим се. Шта више да кажем осим да смарате са мерењем Новог Сада и Београда и упоређивањем :P
Ма сачекај још који сат, сигурно ће те неко позвати да пита јел'онај апарат што је остао код њега на задњем седишту можда твој :mrgreen:

Ма сачекај још који сат, сигурно ће те неко позвати да пита јел'онај апарат што је остао код њега на задњем седишту можда твој :mrgreen:

bolje i to nego da pita jel to tvoja sestra sto je ostala kod njega na zadnjem sedistu :hahaha:z:mrgreen:

Razmišljam nešto o pucanju po vazduhu...al' ko će posle da se iebe sa nabavkom metaka...
zbog toga i koristim ovaj startni. efekat je slican a municija je jeftinija, pritom se ne tretira kao oruzje pa nema ni zaebancija oko vadjenja dozvola za nabavku u mupu i slicno... i nema zalutalih zrna :)

nego, jel su ti skuplje gume na Kiji ili Renjovu? :D

na renou na renou :lol:

i gde je ta slika? z:)

auuuuuu brate al sam se sпиčio za novuuuu. tako je bilo hladnoooooooo u vikendici. qq

elem zimske gume dosle do izrazaja na uzbrdici, prvo staje jedan nas auto, pa iza njega drugi, proklizavae,
a signature samo oko njih nastavi svojim putem bez ikakvog klizanja.
a kretanje...
ja dutovarim stvari u kola, nemog gepek dotvorim. iako je bio namazan glicerinom, zaledio skroz naskroz. bravu sam odledio na licu mesta glicerinom ali kedere nisam imo kako. i tovario gitaru i sve zivo kroz zadnja sedista...z:hm: u svoj toj frci dok me drugarice cekaju smrzavajuci se na ulici, zaboravljam da ponesem cebe. (spasila mi zivot moja JNA vetrovka...) i aj da sipam goriva jer ne verujem da cu imati do tamo.
ja na pumpu, kad ono nemogu da otvorim vratanca od cepa, smrzla... pa hteo sam da ih slomim tada. onda sam kupio kanister za 130din, nasuo 1000din ojrodizela u njeg, i onda sam nasuo tako u kanister, pa javio drugu koji me cekao svojim kolima na polozaju, da spremi vruce vode dodledim ovo vnogo. utom mi se upali rezerva tako da bi definitivno bilo gusto ici do vikendice bez sipanja... uspeh tamo da otkravim to i da sipamo, put se nastavi bez problema...
stizemo na sam put do vikendice, oko 200m brdskog puta uglavnom uzbrdice kad ono meni se upale sva svetla u kolima. oma sam znao sta je - gepek mi se otkravio od grejanja u kolima i otvorio posto je brava bila otkljucana od mojih pokusaja da gi otvorim. i sad ja cvikam bre idem uzbrdo gepek da mi se otvori da novu gitaru zajedno sa stvarima prospem na put... posle par sekundi sam stigao na prvu zaravan i izaso da ga zatvorim. a nisam hteo da stajem na uzbrdici jer nisam jos bio siguran dal je smrzlo na povrsini.

kada sam hteo das vratimo, upalio sam iz petog pokusaja. svetlila je lampica za akumulator na autu, znaci prazan, a pritom se upalila i ona aladinova lampica zuta, i displej poceo da trepce "oil oil oil oil" i jasno mi da mu fali ulja, i upali se zuto SERV. pa preko glave mi se popeo. a on svaki put kada palis, na displeju pokaze o o o o o o i to znaci da je pun ulja. o o o _ _ _ bi znacilo do pola. a on je pokazivao sve dosad oil ok i tih 6 kruzica. i sad odjednom pokazuje _ _ _ _ _ _ i podivljao navalio oce masti. a ima sigurno 15ak hiljada kako nisam menjao ulje, pa je verovatno i potrosio:zstidljivko:

inace premalo sam spavao, posle ponoci i pucanja,
ufatio sam da sviram i dok sam trepno vec je bilo pola 6. drugim recima preko 5 sati sam svirao. ne znam kako jos imam koze na prstima. onda mi se tako (dizvinete) присрало da je to neverovatno :lol: od sveg onog kvasca i soka kojeg sam se najeo i napio za svo to vreme, znaciiiiiii odjednom sam samo spustio bass, rekao drugarici drzi ti ovo i otisao napolje prvo da vristim od bolova u stomaku i tu je malo falilo da na tih -273,15C u majci ipak na dvoristu zavrsim pricu :D
onda sam se kultivisao pa otisao u WC, to mi je malo bilo trulo pored svih riba da idem u WC al sta sad. tada smo se povukli u intimu i spavanje, doduse samo 3 sata sam "odspavao" . posle partizanske setnje okolnim njivama prepodne, posle sam odspavao jos oko pola sata sat, i onda je stiglo naredjenje za pakovanje zaliha i napustanje polozaja u roku od 30min. tada je i sneg padao vec.

kada sam hteo das vratimo, upalio sam iz petog pokusaja. svetlila je lampica za akumulator na autu, znaci prazan, a pritom se upalila i ona aladinova lampica zuta, i displej poceo da trepce "oil oil oil oil" i jasno mi da mu fali ulja, i upali se zuto SERV. pa preko glave mi se popeo. a on svaki put kada palis, na displeju pokaze o o o o o o i to znaci da je pun ulja. o o o _ _ _ bi znacilo do pola. a on je pokazivao sve dosad oil ok i tih 6 kruzica. i sad odjednom pokazuje _ _ _ _ _ _ i podivljao navalio oce masti. a ima sigurno 15ak hiljada kako nisam menjao ulje, pa je verovatno i potrosio:zstidljivko:
Ta lampica za 'kumulator svetli ako ga alternator ne puni dobro.
Pre bih rekao da ze malo zayebava davač za pritisak ulja, dešava se to na ovako hladnom vremenu. Da ti stvarno nemaš ulja da ti se pali lampica - ne bi ti prijatelju pešao ni 5km, a motor bi ti već bio zreo za full generalnu. :lol:
Cenim da su ti se sve lampice pogasile posle par kilometara ili minuta vožnje. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back