gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
opet te zahvata VWov demon, samo je sada prerusen.
ne daj se

ne daj se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste culi za registraciju? gdja ministarka hoce da nam TRI puta poveca danak!
umesto da ovima preko 2500ccm digne 6 puta, ona ce na nas sirotinju da udara.
Ima istine...ali nije lepo od nje sto nam bedu na vrat navlaci...Ма наравно да није, ал кад оне психопате нањуше да се о томе пише још негде - има да осеру и ову тему.

Идем ја данас кроз град и зелено ми на семафору и у сусрет долази ауто и мота испред мене тј. у своје лево и ја пуцам право на њега... ја на сирену, а он ни да се тргне... Голф 2, прича лола на мобилни не *ебе живу силу око себе, а погодите којих таблица... НС илити НОВИ САД... ПРЦ Сигначур сада

Искрено, треба ми ауто сутра па реко' ајд' нећу, а да сам био Аудијем, не да бих га спуцао него би све пршталоpa sto ga nisi razbio

Прво, није ''мој'' пошто у Босни нема града ни места ПанчеваSIGNATURE 350:bas pre neki dan me je neki tvoj pancevac zaebavao po putu
 затим, довољно је рећи само ''возио сам иза неког панчевца'', оно за смарање и зајебавање је вишак
 затим, довољно је рећи само ''возио сам иза неког панчевца'', оно за смарање и зајебавање је вишак  
  Е нек' си рек'оSIGNATURE 350:pravio se da vozi

Мени таквих буде жао што сам уопште свирао... обично се испостави да је неко невинашце... овај је прописно приметио шта је урадио и чак се окренуо ка мени да ја видим да он има преча посла (причање телефоном)SIGNATURE 350:meni je najcrnje kada nekom trubis, a on uopste ni ne konta da mu trubis. e to je zalost.

Vule, ti stvarno palamudis.

ijaoooooo kumeeee
 ijaoooooo kumeeee
vraca se moj buraz kolima odnekud, i kaze mi ko je onaj taxi sto se nabio pred kucom? i ja izlazim napolje kevu negde da odvezem, kad ono nabijen i preko trotoara tako da se provlacis izmedju njega i kuce, pola na beton za kiu(koja jelte nije bila tu kad je on dosao) pola na travu onako skroz bahato parkiran stoji crni vip taxi VW PASSmAT...ijaoooooo kumeeee
i uzmem ja telefon, nek zovem s mobilnog boli me K nek me traze kod operatera.
sig: alo?
operater vip taxija (OVT): izvolite
sig: zovite vaseg taxistu br 1835, i RECITE MU DA SKLONI SVOJE NEMACKO ***** KOJE JE OSTAVIO ISPRED MOJE KUCE TAKO DA NE MOGU NI PESKE IZ NJE DA IZADJEM A KAMO LI AUTOM, INACE CU GA JA UKLONITI!!!
ovt malo zbunjeno: iii...sta da mu prenesem...?
sig: ...NEKA SKLANJA OVO ODAVDE, VALJDA ZNA GDE GA JE OSTAVIO. 1835! *prekida vezu*
nakon 15ak minuta sam se vratio kuci i parkirao se normalno a ta crna avetinja mi vise nije bila pred kucom, a naravno slikao sam ga pre toga

Pa nije se on parkirao ispred 15 kuca nego samo ispred tvoje

), uradio vesanje, zamenio opruge, amortizere, terao na miler, ispolirao, zakrpio ili zamenio sedista, sipao neko normalno ulje, zamenio bregastu i konacno, sipao jedno 15kila benzina. I ostalo bi mi barem za polisu
 ), uradio vesanje, zamenio opruge, amortizere, terao na miler, ispolirao, zakrpio ili zamenio sedista, sipao neko normalno ulje, zamenio bregastu i konacno, sipao jedno 15kila benzina. I ostalo bi mi barem za polisu 

mislis, renov i kijov? Pa izracunaj koliko ces placati i prosledi ovde