gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
opet te zahvata VWov demon, samo je sada prerusen.
ne daj se
ne daj se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste culi za registraciju? gdja ministarka hoce da nam TRI puta poveca danak!
umesto da ovima preko 2500ccm digne 6 puta, ona ce na nas sirotinju da udara.
Ima istine...ali nije lepo od nje sto nam bedu na vrat navlaci...Ма наравно да није, ал кад оне психопате нањуше да се о томе пише још негде - има да осеру и ову тему.

Идем ја данас кроз град и зелено ми на семафору и у сусрет долази ауто и мота испред мене тј. у своје лево и ја пуцам право на њега... ја на сирену, а он ни да се тргне... Голф 2, прича лола на мобилни не *ебе живу силу око себе, а погодите којих таблица... НС илити НОВИ САД... ПРЦ Сигначур сада![]()

Искрено, треба ми ауто сутра па реко' ајд' нећу, а да сам био Аудијем, не да бих га спуцао него би све пршталоpa sto ga nisi razbio![]()
Прво, није ''мој'' пошто у Босни нема града ни места ПанчеваSIGNATURE 350:bas pre neki dan me je neki tvoj pancevac zaebavao po putu![]()
затим, довољно је рећи само ''возио сам иза неког панчевца'', оно за смарање и зајебавање је вишак Е нек' си рек'оSIGNATURE 350:pravio se da vozi![]()

Мени таквих буде жао што сам уопште свирао... обично се испостави да је неко невинашце... овај је прописно приметио шта је урадио и чак се окренуо ка мени да ја видим да он има преча посла (причање телефоном)SIGNATURE 350:meni je najcrnje kada nekom trubis, a on uopste ni ne konta da mu trubis. e to je zalost.

Vule, ti stvarno palamudis.

ijaoooooo kumeeee
vraca se moj buraz kolima odnekud, i kaze mi ko je onaj taxi sto se nabio pred kucom? i ja izlazim napolje kevu negde da odvezem, kad ono nabijen i preko trotoara tako da se provlacis izmedju njega i kuce, pola na beton za kiu(koja jelte nije bila tu kad je on dosao) pola na travu onako skroz bahato parkiran stoji crni vip taxi VW PASSmAT...ijaoooooo kumeeee
i uzmem ja telefon, nek zovem s mobilnog boli me K nek me traze kod operatera.
sig: alo?
operater vip taxija (OVT): izvolite
sig: zovite vaseg taxistu br 1835, i RECITE MU DA SKLONI SVOJE NEMACKO ***** KOJE JE OSTAVIO ISPRED MOJE KUCE TAKO DA NE MOGU NI PESKE IZ NJE DA IZADJEM A KAMO LI AUTOM, INACE CU GA JA UKLONITI!!!
ovt malo zbunjeno: iii...sta da mu prenesem...?
sig: ...NEKA SKLANJA OVO ODAVDE, VALJDA ZNA GDE GA JE OSTAVIO. 1835! *prekida vezu*
nakon 15ak minuta sam se vratio kuci i parkirao se normalno a ta crna avetinja mi vise nije bila pred kucom, a naravno slikao sam ga pre toga

Pa nije se on parkirao ispred 15 kuca nego samo ispred tvoje![]()

mislis, renov i kijov? Pa izracunaj koliko ces placati i prosledi ovde![]()