Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао Сиг немој сад и ти, ове будале са политике згурале ту тему вамо па се кренули да се пљују ко ненормални! Ј.бала их политика и препуцавања ко је жут, бео, црн, розе, чији је тата јачи и чији је већи...:thumbdown:

to o crnogorcima je posebna prica. meni nije jasan motiv onih na vlasti pre ovih (a sad ni ovih),
cemu ta pljacka sopstvenih gradjana?? pa imamo mi stranaca kolko hoces, koje prvo treba oporezovati, a da ne govorim da takodje imamo i domacih koje bi trebalo malko cediti...
kad je novinarka pitala selju ilica zar nebi onda tom preregistracijom bili osteceni svi gradjani srbije koji su na uredan nacin uvezli auto, on kaze "pa naravno da bi, ali vidite negde mora da se presece to" . Pa valjda ti je duznost kao politicara, ili nekoga ko to zeli da bude, da branis interes Sopstvenih gradjana. sad je bitnije da ne bude ostecena saka crnogoraca, nego da ne bude ostecena srbija. pa za koga ovi ljudi rade? stvarno mi nekad nije jasno. i sada jos da nam udare danak na registraciju, pritom je i ovo za preko 2000ccm perverzija. voziti auto od npr 2.1l nije neki poseban luksuz, ali brate koliko je to skuplje od voziti 1999ccm. to nije normalno. treba jos da pojeftine to u skladu sa trzistem. ako vec postoje automobili sa 2,2 motorima koji su i dalje u neku ruku ista klasa kao i ovi sa 1,6 motorima(na kraju krajeva isti model automobila je, pa i nivo luksuza je manje vise isti), pa gde je tu logika da ih klepas po usima? pregledati trziste pa ustanoviti tu granicu da nije na 2000 kubika nego recimo na 2501 i tako. i jos ce da dizu cenu dizela. ista prica kao i sa plinom. umesto da stimulisu trziste, oni kada se nesto na trzistu razvije i probije kao jeftino, onda tu roknu cenu da brze bolje nabiraju kinte dok jos to ima neke inercije i ne stvori kontraefekat...
strasno.

Идем ја данас кроз град и зелено ми на семафору и у сусрет долази ауто и мота испред мене тј. у своје лево и ја пуцам право на њега... ја на сирену, а он ни да се тргне... Голф 2, прича лола на мобилни не *ебе живу силу око себе, а погодите којих таблица... НС илити НОВИ САД... ПРЦ Сигначур сада :P

Идем ја данас кроз град и зелено ми на семафору и у сусрет долази ауто и мота испред мене тј. у своје лево и ја пуцам право на њега... ја на сирену, а он ни да се тргне... Голф 2, прича лола на мобилни не *ебе живу силу око себе, а погодите којих таблица... НС илити НОВИ САД... ПРЦ Сигначур сада :P

pa sto ga nisi razbio :)
bas pre neki dan me je neki tvoj pancevac zaebavao po putu :cool:
pravio se da vozi :klap:

meni je najcrnje kada nekom trubis, a on uopste ni ne konta da mu trubis. e to je zalost.

pa sto ga nisi razbio :)
Искрено, треба ми ауто сутра па реко' ајд' нећу, а да сам био Аудијем, не да бих га спуцао него би све прштало :D

SIGNATURE 350:
bas pre neki dan me je neki tvoj pancevac zaebavao po putu :cool:
Прво, није ''мој'' пошто у Босни нема града ни места Панчева :cool: затим, довољно је рећи само ''возио сам иза неког панчевца'', оно за смарање и зајебавање је вишак ;)

SIGNATURE 350:
pravio se da vozi :klap:
Е нек' си рек'о :D :hahaha::hahaha::hahaha:

Ти су ми омиљени... шатро гистро знају нешто, а везе с мозгом и реалношћу немају... :roll:

SIGNATURE 350:
meni je najcrnje kada nekom trubis, a on uopste ni ne konta da mu trubis. e to je zalost.
Мени таквих буде жао што сам уопште свирао... обично се испостави да је неко невинашце... овај је прописно приметио шта је урадио и чак се окренуо ка мени да ја видим да он има преча посла (причање телефоном) :)

vraca se moj buraz kolima odnekud, i kaze mi ko je onaj taxi sto se nabio pred kucom? i ja izlazim napolje kevu negde da odvezem, kad ono nabijen i preko trotoara tako da se provlacis izmedju njega i kuce, pola na beton za kiu(koja jelte nije bila tu kad je on dosao) pola na travu onako skroz bahato parkiran stoji crni vip taxi VW PASSmAT... :lol: ijaoooooo kumeeee
i uzmem ja telefon, nek zovem s mobilnog boli me K nek me traze kod operatera.
sig: alo?
operater vip taxija (OVT): izvolite
sig: zovite vaseg taxistu br 1835, i RECITE MU DA SKLONI SVOJE NEMACKO ***** KOJE JE OSTAVIO ISPRED MOJE KUCE TAKO DA NE MOGU NI PESKE IZ NJE DA IZADJEM A KAMO LI AUTOM, INACE CU GA JA UKLONITI!!!
ovt malo zbunjeno: iii...sta da mu prenesem...?
sig: ...NEKA SKLANJA OVO ODAVDE, VALJDA ZNA GDE GA JE OSTAVIO. 1835! *prekida vezu*

nakon 15ak minuta sam se vratio kuci i parkirao se normalno a ta crna avetinja mi vise nije bila pred kucom, a naravno slikao sam ga pre toga :)

vraca se moj buraz kolima odnekud, i kaze mi ko je onaj taxi sto se nabio pred kucom? i ja izlazim napolje kevu negde da odvezem, kad ono nabijen i preko trotoara tako da se provlacis izmedju njega i kuce, pola na beton za kiu(koja jelte nije bila tu kad je on dosao) pola na travu onako skroz bahato parkiran stoji crni vip taxi VW PASSmAT... :lol: ijaoooooo kumeeee
i uzmem ja telefon, nek zovem s mobilnog boli me K nek me traze kod operatera.
sig: alo?
operater vip taxija (OVT): izvolite
sig: zovite vaseg taxistu br 1835, i RECITE MU DA SKLONI SVOJE NEMACKO ***** KOJE JE OSTAVIO ISPRED MOJE KUCE TAKO DA NE MOGU NI PESKE IZ NJE DA IZADJEM A KAMO LI AUTOM, INACE CU GA JA UKLONITI!!!
ovt malo zbunjeno: iii...sta da mu prenesem...?
sig: ...NEKA SKLANJA OVO ODAVDE, VALJDA ZNA GDE GA JE OSTAVIO. 1835! *prekida vezu*
nakon 15ak minuta sam se vratio kuci i parkirao se normalno a ta crna avetinja mi vise nije bila pred kucom, a naravno slikao sam ga pre toga :)

Pa nije se on parkirao ispred 15 kuca nego samo ispred tvoje :rotf:

Dobro jutro. Kakav je ovo spam? Gazda, zakljucaj kavanu :)

no, kontam nesto i ~ 35 000 dinara ce mi biti registracija za moj oronuli kadett. Pa to je ko da vozim bmw 730i :(

pa ja da imam te pare zamenio bih sve 4 gume ( sve gume u isto vreme, sto bi se desilo prvi put u zivotu, sem kad smo '90tih uzeli nov Hyundai Pony, tad su bile sve 4 nove :D ), uradio vesanje, zamenio opruge, amortizere, terao na miler, ispolirao, zakrpio ili zamenio sedista, sipao neko normalno ulje, zamenio bregastu i konacno, sipao jedno 15kila benzina. I ostalo bi mi barem za polisu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back