Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a-1.gif

pa sta ja znam...nije ni to lose. nije da nemam opciju...
razmislicu.
p.s. stavih 4 winter1 danas
Мени је ово било у ''добра си за ноћ али не за две'' фазону :D а теби бих искрено саветовао да накарикаш ти понеку у међувремену док ова твоја ''испала'' не сконта колико си ти зајебан и колико си жељен међ' женама :D

п.с. Моје саучешће.

Мени је ово било у ''добра си за ноћ али не за две'' фазону :D а теби бих искрено саветовао да накарикаш ти понеку у међувремену док ова твоја ''испала'' не сконта колико си ти зајебан и колико си жељен међ' женама :D

п.с. Моје саучешће.

a ti To racunas u ne-ispalu? zju ja kad pricam o ispalama to je za pravu stvar. te nocne trezore ni ne racunam. ja kad kazem riba mislim ove za duze vreme.

hahah pa nisu te gume tolko lose kolko ti mislis. ipak je tigar najveci izvoznik u srbiji. pa ako svabama mogu da ih prodaju, mogu i meni.

a ti To racunas u ne-ispalu? zju ja kad pricam o ispalama to je za pravu stvar. te nocne trezore ni ne racunam. ja kad kazem riba mislim ove za duze vreme.
Па и ја исто. Ово се разликује по томе што је могло бити на дуже време само сам ја будала :D

SIGNATURE 350:
hahah pa nisu te gume tolko lose kolko ti mislis. ipak je tigar najveci izvoznik u srbiji. pa ako svabama mogu da ih prodaju, mogu i meni.

О да, јесу! Возио сам их на Аудију до скоро... не дај Боже никоме.

Иначе, један колега узео Аудија А3, 2003 1,9ТДИ са фул фуловима опреме... кожна седишта, клима, навигација лудила... чак ми се и тип-троник мењач свидео... много је фенси и много ми се свиђа и како је ово већ други Ауди заредом којим се одушевљавам биће да Волксваген нема више шта да тражи у мом срцу :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back