Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Питање за Довлу:
да ниси данас око 13:45 прелазио Бранков мост из правца Новог Београда у свом белом ауту са Ј таблицама?:D

Ако си успео да видиш и које је слово на таблици онда то дефинитивно нисам био ја :P Шалим се, нисам данас ишао у БГ уопште, а колико знам није ни мој бели (мада је толико прљав да више није бели и да ће ускоро да ме шаљу на ванредни технички преглед да променим боју у саобраћајној :D ) ауто са Ј таблицама... :D

Ако си успео да видиш и које је слово на таблици онда то дефинитивно нисам био ја :P Шалим се, нисам данас ишао у БГ уопште, а колико знам није ни мој бели (мада је толико прљав да више није бели и да ће ускоро да ме шаљу на ванредни технички преглед да променим боју у саобраћајној :D ) ауто са Ј таблицама... :D

kako da ne vidi ide za tobom i blica ti :lol:

Код мене морам да признам да се зановио возни парк у улици :) Нема Заставе ниједне :eek: ево сад преписујем кроз прозор... МЛ 320ЦДИ, Пасат Б4 1,9ТДИ, Мерц Ц270 ЦДИ, Пунто 2 1,9ЈТД, Пунто 2 1,2, код мене Ауди и Брава, Рено Сеник 1,6 (чини ми се пре нек дан узет), Дачија 1,6, 2хПуг 306 1,6, Пасат Б4 1,9ТДИ, Астра 1,7цдти, Меган 2 1,9дци...

То је оно што је тренутно ту, а има и једна Антара, Мазда 3, Пасат Б3, 2хА6, БМЊ 5, 2хЛагуна 2, Лагуна 3...

Има да спавам ујутру као беба... буржоазија :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back