MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Trecu smenu ostavljam vama, meni druga smena savrseno odgovara. Dovla, sad je jos gore, biju ko nece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгореше Волксвагине!
Жао ми човека... Ем је купио шкр ауте, ем су му их запалили идијоти...
A konobarica ga onda dubokim promuklim glasom pita - jel od maline?zamisli dodje ti konobarica polu naga ko ova i pita: Sta pijes frajere? a ti: gusti sok, ne previse hladan, a ni previse vruc. Nek bude u staklenoj bocici i proveri rok trajanja...
![]()
Download .torrent![]()
Hmm ... meni radi ... kao program koristim µTorrent http://www.utorrent.com/
Крстивоје!![]()
U odnosu na ostale nije frcan ... sasvim je ok ... ne smara , ne gusi , ne zauzima prostor , cist je ... itd ...Е у том зецу лежи грм! Ипак мора да се инсталира неки крш!![]()
ne.
sumnjam da biste ikada pogodili ako biste pokusavali.
To uglavnom zavisi od broja seedera i peerova. Meni su torrenti sa tim 64kpbs-ovnim uploadom išli opušteno 50kB u downloadu.Napomena: Ako imas mali upload (npr. kao mi na Telekomovom ADSL-u, 64kbps, torrenti ce ti ici jako sporo).
Ne znamo.primetih da vecina vas ovde zna medjusobno imena, a da sam ja jedan od retkih (da ne kazem jedini, jedino seanjohn) cije ime se ne nazire
primetih da vecina vas ovde zna medjusobno imena, a da sam ja jedan od retkih (da ne kazem jedini, jedino seanjohn) cije ime se ne nazire
bas mi pre neki dan palo napamet da moje kafansko drustvo ne zna kako se ja zovem
Kako se skida sa torrenta:
1. Instaliras µTorrent
2. Downloadujes torrent (onaj mali fajl, tipa nekoliko kilobajta)
3. Taj fajl prevuces u µTorrent.
Napomena: Ako imas mali upload (npr. kao mi na Telekomovom ADSL-u, 64kbps, torrenti ce ti ici jako sporo).