Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е људи... 'ел сте видели нову Мултиплу? У Панчеву једно такси удружење купило... видео сам их само споља и некако ми нису више ружне као раније... додуше и даље имају 6 седишта и све то, али су им сада фарови доста лепши и за довно чудо не личе ни на једне из Фијатове гаме производа... задњи крај је сада дотеран... сасвим је пристојан... не знам какав је унутра зваћу их ових дана да се мало провозам :)

Тако сам и ја говорио, а сад кад мало размислим, ја немам ни метлицу за скидање снега ни стругач леда ни зимске гуме ништа :eek: леле ал' сам најеб'о... а за две недеље треба да идем на Златибор... мораћу и ланце да купим и гуме... кукуууу...
Al zato imas Anti-Rain Spray !!!

Ne rece kakvi su utisci ?

Хехехе да... имам... па шта знам... делује у смислу да скупља воду, али још увек нисам променио брисаче па не знам како ће то изгледати са исправним брисачима... мада је и сад сасвим ок... ако идем преко 120 брисачи ми и не требају вода сама одлази :mrgreen:

ja sam promenio zadnji brisac konacno. jupiiiiiiiii. bio je boschov :(
stavio sam neki drugi, i sad mi skripi opet po staklu :S
majke mu ga spalim. a to je 35cm jedva nadjoh tako kratak.
a vido sam i neke prevare od brisaca, kao onaj skroz gumeni je na slici, ja otvorim kutiju a on je isti ko i ovaj klasicni brisac samo mu je telo od gume a ne ova metalna skalamerija. a metlica je identicna ova.
necu da vam kazem kako se zovem :)
moje ime nosi jedna javna licnost,
pojavljivalo se (i) u (nasim) kraljevskim lozama dosad,
tu u jednoj zemlji je narocito popularno, spada u duza imena (valjda) i zavrsava se na klasicni srpski nacin.

Ја сам се некако водио логиком да је то најважнији и можда и најтежи услов, међутим пре пар месеци упознам неке девојке (колегинице) и тако упознавајући се с њима питам их која су година, кажу оне да су још мало бруцошкиње, ја реко' јесте ли испуниле услове, међутим оне нису знале за ове услове и кад сам им рекао реакција је била отприлике оваква:

- Ау јбте па ми нисмо пале испит до сада :hahaha:

Аха... мислим да контам... мислиш на Воје Шекија и Кошту, а име им се завршава на ''слав'' што донекле и јеси у праву да има везе са српским именима... дакле Југослав, Првослав, Мирослав ПИИИИИИГГГГГГ

СЕТИО САМ СЕ! Мирослав јел' тако? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back