gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
svidja mi se instrumental tabla. Lepo, jednostavno,a sve prikazano. Lepa je i boja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene prelaz preko pruge uvek boli.
Malo da iskritikujem GSP.
Večeras se vraćama sa fuxa autobusom i, pošto uvek udjem na prednja vrata i blejim napred i u šalt tablu, primetim kako vozač konstantno kucka nešto na mobilno, čak i dok vozi. I tako nekih 15 minuta. Došlo mi da mu uzmem onaj mobilni i olupam o glavu, a onda ga nateram da ga pojede onako olupanog. Da li ima smisla da se tako zayebava neko ko prevozi minimum 40 ljudi?
A i ovom Ikarusu bi trebalo da zabrane da proizvodi autobuse. Ovi najnoviji autobusi jes da imaju klimu, a li zato imaju plastična sedišta od kojih utrne dupe zimi. Švajcarci pre 30 i kusur godina napravili tramvaje sa tapaciranim sedištima koji ne samo da još uvek traju, nego i sada predstavljaju najbolja vozila iz parka GSP-a. Elementarni komfor - i oni nisu uspeli da ispune to.
Sa druge strane, i oni koji stoje nisu bolje prošli. Umesto da kao svi normalni proizvodjači plastificiraju drške po vozilu, oni su ih samo ofarbali. Ta farba se em guli, em su te drške bukvalno ledene i čovek mora da se drži minimum 15 minuta da bi postale tople. Ovo verovatno ne bih ni primetio - da nisam primetio da je Ikarbus krajem 80tih i početkom 90tih godina plastificirao šipke, koje su zimi jako prijatnije.
Ikarbus godinama proizvodi ne samo sve nekvalitetnija, već i maksimalno fušarska i neozbiljna vozila. I dan danas kad udjem u prastare MAN-ove autobuse sa početka 80ih, vidim da su vodili računa o svemu.
Nadam se samo da će i Ikarbus da prodaju isto kao Zastavu.
![]()
Novosadski GSP je zakon!![]()
Mene lično jako nervira kad prelepe reklamu spolja preko stakala, pa ama baš ništa ne vidim napolje.ne volim sto gsp prodaje guzu pa prelepe ceo autobus reklamom. autobus ne sluzi kao pokretni bilbord i neko sarenilo, vec plavi kvadar koji prevozi ljude po gradu i on sam po sebi predstavlja deo ovog grada i ne treba ih tako prelepljivati kojekakvim glupostima.
neka traze druge nacine da zgrcu pare. za pocetak nek ustede umesto sto bacaju.
Ima na Bubnju subotom da se kupi taj novi korejski cajger, sa sve šalt-tablom od-vrata-do-vrata, naravno bez prekidača i ostalioh stvari. Košta 300 evra.Ова је лепша него стара Југина, али ни је на Флориди најбоље стајала она прва Телеоптикова...
Најбоље је било кад сам видео да су ту таблу згурали и у Кеца!
Pa promeni url u linku ka biografiji da glasi kao link postavljene strane na host sajtu(ako si razumeo), pod predpostavkom da imas prvu(index) stranu a biografija je drugi fajl.ma to sam radio na nekom sajtu, al nece izmedju stranica da komunicira. npr imam index stranu i kad kliknem na BIOGRAFIJA nece dide tamo...
Moj covekKonobar, jedno ladnoza kolegu Milosha, a meni daj kaputjino i Shveps.
Ali je SEXY babaИ баба може да обуче танге, али је и даље баба.
Kapucino se oladi, a pivo se ugrejasredio mi kolega sajt
no, pivo se oladi, a nema mishe
hahah on trazio vruce?
evo stavice konobarica medj' dude pa ce ugrejati
Kapucino se oladi, a pivo se ugreja
A evo konobarice za termoregulaciju(kao sto se vidi vec je zagrejala masinu)
Ja cu vruce pivo, ako nema, ledeni kapucino...
Jel su vec smislili IceTea?!?
"D" aj na spavanjac, vidis da 4 sata nisu dovoljna, trokira masina...