gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
sta li je sa Neshom T.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto volim kad ustanem i cimnem litar soka vako rano da se razbudim.
Jao, ne spominji mi to...Ustanes, a usta ti suva, pa onda pocepas tu litru soka u par gutljaja...![]()

ja isto volim da sunem kada se probudim. od vode na prazan stomak bi me ubila kiselina, i voda je odvratna, jos kada je pijes preko tog truleza u ustima. a sok neki gusti lepo popuni. ima onaj nektar od jagode i banane. mmmmm

Хахахахахахахахахаха.... плућа већа од мозга... е све сам чуо, ал' ово још нисам![]()
И ти си беше на ЕТФу? Ако се нисам преварио, онда констатујем да ниси нимало у праву... само се те старије успешније крију од млађих![]()
Ко што Стефан рече, ја сам економис', фала богу!
Moja profesorka prakse u srednjoj je završila ETF.di zensko moze biti inzenjer

jednostavno im to ne lezi. moja prof na fakultetu zena ima dosije od 20kg, mislim dosije naucnog radnikaMoja profesorka prakse u srednjoj je završila ETF.
I jednom prilikom je nonšalantno odvalila da se primar trafoa može bez problema koristiti kao sekundar i obrnuto.![]()
, u americi predavala donedavno, sefovala na milion projekata i tako to... ali to su sve streberske discipline. ona zna savrseno ono sto pise po knjigama. a kada treba da improvizujes kao inzenjer, e tu zakaze. a ja bas mislim da je inzenjer dobar samo ako ume da improvizuje i da pronadje resenje problema koji se nije pojavljivao u knjigama. ja gimnazijalac sam nju pitao par stvari iz elektrote'n'ke koje ona nije umela da mi objasni. a ja o tome nisam bas znao mnogo...
).