Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ваистину дала, ваистину добила :D

А Стефана ја ич нисам разумео... још је окачио ону рекламу коју сам разумео, али нисам разумео својство њеног појављивања у целој дискусији :D

ja isto volim da sunem kada se probudim. od vode na prazan stomak bi me ubila kiselina, i voda je odvratna, jos kada je pijes preko tog truleza u ustima. a sok neki gusti lepo popuni. ima onaj nektar od jagode i banane. mmmmm

i ja volim gusti sok, uglavnom vocnu dolinu. Jedno dve tri case na eks, a ostatak od kilo i po gustiram :D

Poslednja izmena:
Упис'о сам се на буџет, свима по Џони Шетач!
Што су старије године факултета дефицитарне са рибама, па то је страшно! Најбоље су рибе што излазе у последњим роковима, што су им плућа већа од мозга!:heart::worth:

Хахахахахахахахахаха.... плућа већа од мозга... е све сам чуо, ал' ово још нисам :D

И ти си беше на ЕТФу? Ако се нисам преварио, онда констатујем да ниси нимало у праву... само се те старије успешније крију од млађих :D

Хахахахахахахахахаха.... плућа већа од мозга... е све сам чуо, ал' ово још нисам :D

И ти си беше на ЕТФу? Ако се нисам преварио, онда констатујем да ниси нимало у праву... само се те старије успешније крију од млађих :D

Нед'о бог, пупупупу! Ја бре бежим од физике ко од Волксвагине!:mrgreen: Ко што Стефан рече, ја сам економис', фала богу!:worth:

Moja profesorka prakse u srednjoj je završila ETF.
I jednom prilikom je nonšalantno odvalila da se primar trafoa može bez problema koristiti kao sekundar i obrnuto. :lol:
jednostavno im to ne lezi. moja prof na fakultetu zena ima dosije od 20kg, mislim dosije naucnog radnika :cool:, u americi predavala donedavno, sefovala na milion projekata i tako to... ali to su sve streberske discipline. ona zna savrseno ono sto pise po knjigama. a kada treba da improvizujes kao inzenjer, e tu zakaze. a ja bas mislim da je inzenjer dobar samo ako ume da improvizuje i da pronadje resenje problema koji se nije pojavljivao u knjigama. ja gimnazijalac sam nju pitao par stvari iz elektrote'n'ke koje ona nije umela da mi objasni. a ja o tome nisam bas znao mnogo...

Само са том рибом има једна фора: све је измишљено. Па не може свако да дође у Зону и да се возика како хоће! И ја сам био пун утисака кад сам прочитао тај сајт пре једно годину дана, док нисам мало проњушкао и видео да та прича није истинита, већ да је мешавина мало стварности и литерарног умећа (јер, руку на срце, риба не да пише, него разбија:worth:).
Мени је Припјат скроз готиван, размишљам о томе да одем да га посетим једног дана. Ево линка где се може наћи свашта занимљиво:

http://pripyat.com/en/

Има пуно ФАНТАСТИЧНИХ слика у галеријама, које натерају човека да се замисли... Прави споменик људској глупости.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back