Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A6 3.0 TDI Quattro 49.033e :hahaha:
530 d Touring 53.000e nije los, mada ne dam tolke pare za nj
300 C 3.0 CRD 47.100e takodje nije los, mada enterijer gadan do zla boga
Citroen c6 je tu negde oko 50 000e nebi. nisam nesto odusevljen.
E 280 CDI 46.598e boze sacuvaj. sta sam ja? taxista?:lol:
Boxster NEW 54.300e porse m? sasvim druga klasa automobila, tako da ga nebih razmatrao
Mercedes CLK 200 Kompressor € 46.010 lepo izgleda, al nedam te pare
407 Coupe 2.7 HDi 47.650e - mentoli hehe
Volvo S80 V8 je nesto skuplji razmislio bih Eventualno
VelSatis V6 3.5 auto 51.199 mmmmmmm:ok:
Passat CC 3.6 FSI 300ks 42,821e :rotf:
Bmw 335i 45.980e jok

SUV ~ 52 000e nijedan

X5 3.0 d 53.500e taman posla, pa za koga vi mene smatrate
Commander 3.0 CRD 49.348e neka hvala ocu pravi dzip
ML 280 CDI 56.630 mafijaski auto
Murano 3.5 V6 51.580 ima ga moj teca u NY, ravnodusan sam prema nj
audi q7 je nesto skuplji hahahah pa da je besplatan
Land Cruiser 3.0 Exec D4D 56.660e e njega vec postujem. mada, vise volem onaj LC 100 sto kosta 80 hiljada
Touareg 3.0 TDI 49.634e nemoj biti smesan :mrgreen:

napisi mi 5 vozila koje bi voleo da imas do 50 000e. Ako napravis spisak od 5 ja ti kupujem...al si prebirljiv :D

mislis 5 koje bi voleo da imam odjednom,
ili pet na koje bih pristao iz te klase?

sinoc me drugaricin cale izazvao na semaforu :D. vole covek da vozi brzo.
ja sa kiom on sa nubirom (2,0 135ks gas) s tim da je on imao 4 devojke u autu a u kiji nas trojica.
bili smo izjednaceni oba puta, s tim da je prvi put on ranije krenuo, a drugi put sam ja naleteo na neki auto iz BGa pa sam morao da usporavam i cekam da me nubira prodje da se pomerim u desnu traku.

Ne znam da li si znao, ali Vel Satisu je predvidjana propast kao "direktorskom" automobilu (sto se i obistinilo), ali svetla buducnost kao taxi vozilu, zbog obilja prostora nazad :lol:

idi u francusku pa vidi kako je propao kao dir. auto. auto je 5 uglavu za kojekakve pasate cc i ostala gowna. sedis u njemu ko u dnevnoj sobi.
a tek avantime sto volem. sedista ko u borbenom avionu.

to sto nije postao dopadljiv sirokim narodnim masama (kao ruzni golf) ne znaci da je to propast. samo znaci da je za ljude odredjenog ukusa, a ne za bezlicne pripadnike masa koje kapitalizam obozava ;) .

Mislim da se i u Francuskoj Pug 607 prodaje bolje od Vel Satisa upravo zbog dizajna.

Druga stvar, automobil se ne pravi samo za jedno trziste. To sto je u Francuskoj prodavan je vise odraz patriotizma (kupujmo domace) nego neceg drugog. Citao sam neke reviews automobila te klase, i izmedju ostalog je stajalo da Mercedes za godinu dana proda onoliko E-klasa koliko je Renault planirao da proda Vel-Satisa uopste ;)

Sedeo sam u njemu na Salonu automobila u Beogradu pre par godina i odusevilo me je koliko prostora ima nazad, ali u toj klasi eksperimentisati sa dizajnom je jako rizicna stvar, pogotovo ako nemas ime. Mislim, Nemacka trojka fura jedan referentni dizajn, Lexus i ostali se trude da se uklope u njega, a onda niodakle dodje Reno i kaze "e sad cemo ovako..." :lol:

Jos jednom, ne kazem da je Vel Satis los auto, ali je u najmanju ruku neobican, a to se u toj klasi automobila kaznjava...

Mislim da se i u Francuskoj Pug 607 prodaje bolje od Vel Satisa upravo zbog dizajna.

Druga stvar, automobil se ne pravi samo za jedno trziste. To sto je u Francuskoj prodavan je vise odraz patriotizma (kupujmo domace) nego neceg drugog. Citao sam neke reviews automobila te klase, i izmedju ostalog je stajalo da Mercedes za godinu dana proda onoliko E-klasa koliko je Renault planirao da proda Vel-Satisa uopste ;)

Sedeo sam u njemu na Salonu automobila u Beogradu pre par godina i odusevilo me je koliko prostora ima nazad, ali u toj klasi eksperimentisati sa dizajnom je jako rizicna stvar, pogotovo ako nemas ime. Mislim, Nemacka trojka fura jedan referentni dizajn, Lexus i ostali se trude da se uklope u njega, a onda niodakle dodje Reno i kaze "e sad cemo ovako..." :lol:

Jos jednom, ne kazem da je Vel Satis los auto, ali je u najmanju ruku neobican, a to se u toj klasi automobila kaznjava...

dobro 607ica je starija od njega i tada je bila IN i pun pogodak kad se pojavila, i zivi od stare slave. zrela je za menjanje.

a poredis brojke mercedesa i vel satisa, pa nisu sve automarke isto prisutne u svim segmentima trzista, to ti je valjd jasno. renou nije primarno trziste vel satis, vec klio megan i laguna. a mercedesu je vel satis klasa primarna.

ja ga bas volEm zato sto je neobican :cool: oduvek sam bio eskcentrik po pitanju onoga sto se svidja narodnim masama. i oduvek sam voleo(izmedju ostalih stvari) automobile koji ne naidju na sirok odziv. volim kad sam unikatan, ili redak po necemu.
taj stil koji fura megan su zapoceli avantime i vel satis. avantajm mi je jako mocan secam se kada sam ga video na sajmu pre X godina.
brate...
avantime_jean_01.jpg

avantime_olivier_18.jpg

DLOA akademija je sledece godine ne ove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back