Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, da li je tačno da u našem Zakonu i dalje stoji da se vozilo mora 'slikati' radarom u odlazećoj fazi i da tek sledeća patrola može da te zaustavi... Mislim, ako je to tačno, to je super! Ovim apelujem na Dovlu, koji, čini mi se, ceo ZOBS drži negde na kompu... Mislim, tražio bih sam, ali ne znam gde i odakle bih krenuo...

Ljudi, da li je tačno da u našem Zakonu i dalje stoji da se vozilo mora 'slikati' radarom u odlazećoj fazi i da tek sledeća patrola može da te zaustavi... Mislim, ako je to tačno, to je super! Ovim apelujem na Dovlu, koji, čini mi se, ceo ZOBS drži negde na kompu... Mislim, tražio bih sam, ali ne znam gde i odakle bih krenuo...

Nije vise, sad mogu da te snimaju kako oce.

Bela boja je zakon, ne vidi se kamenac, pa nema potrebe za susenjem posle pranja, eventualno malo trljnes stakla i to je to. :lol:

Al znas zato koji je seks oprati crni auto...
Каменац се итекако види и на белом ауту :( НАРОЧИТО ако не сушиш након прања... а прање црног аута... никад више...
Измењено је то, мада се и сада може ескивирати јер он не може ни на који начин да докаже да је то БАШ твоја брзина тј да је мерио твоју брзину, али то би онда требало да идеш на суђење, па на суочење и блабла и то је врло дискутабилно и пресуда се углавном своди на застаревање (што је и најбоља варијанта) или личну процену судије јер ни ти не можеш да докажеш да то НИЈЕ твоја брзина нити полицајац може да докаже да то ЈЕСТЕ твоја брзина...

Генерално, ако си имао прекорачење, требало је да се цењкаш за појас и да пичиш кући... ја то углавном тако практикујем јер млаћење по судовима узима таман онолико времена колико немаш и баш у оном периоду када имаш највише обавеза (по Марфијевом закону) :)

On ima praksu,sto je mnogo bitnije.:D
:mrgreen:

Иначе људи... јуче ме је лик ''пратио'' скоро до Панчева да би ми ''одбрусио'' јер сам га негде ''исекао''.

Легенда:

''пратио'' - није могао да ме стигне
''одбрусио'' - јер ми је рекао да сам га исекао и да нисам нормалан и вратио се у ауто
''исекао'' - нисам га баш најбоље разумео, али ваљда је из Булевара хтео да скрене у Рузвелтову (као и ја), али ми је дошао са десне стране и ја заправо ''нисам хтео да га пустим'' него је он морао да смота на шине па тек онда да уђе у траку која је предвиђена за аутомобиле...

Ја сам остао нем јер уопште нисам сконтао ни ко је, ни шта је ни где смо се ми сусрели ''исекли'' итд :neutral:

aU niški...Mislim da ti komp plače za novim Windows-om...

Ma ko ga yebe,i ja placem za puno stvari.Mrzi me da ga reinst. a i DVD rezac mi crko pre neki dan.
Nije toliko strasno,svaka 30-a se vidi tako, mozda ima neka fora jer mi ih MOPictureManager otvara normalno,samo FF nesto zeza.Mrzi me da idem na pdf komp,nisu nesto ljubazni tamo.
Ima neko ideju?Oggy?

Ја не видим зашто би то било глупо... у Босни је јасно зашто је потребно да се не зна одакле је ауто, али и генерално не видим потребу да се зна ко је одакле... уствари знам... мојим комшијама не би било занимљиво јер онда не би знали да ми стално долазе БГђани и да ми је девојка нека нафурана у БМЊу из БГа и онда не би имали о чему да причају :lol::lol::lol:

Ma ko ga yebe,i ja placem za puno stvari.Mrzi me da ga reinst. a i DVD rezac mi crko pre neki dan.
Nije toliko strasno,svaka 30-a se vidi tako, mozda ima neka fora jer mi ih MOPictureManager otvara normalno,samo FF nesto zeza.Mrzi me da idem na pdf komp,nisu nesto ljubazni tamo.
Ima neko ideju?Oggy?
Evo,evo...

Otidi u drajvere za graficku(podesavanja) i nadji color balans ili tako nesto. Tu bi trebao da imas i neku opciju za overlay, e pa nju vrati na default. Ako je nVidia to je u "color correction" pa aply color za desktop vrati na default, a onda iz pad.menija za overlay isto. Klikni na aply i trebalo bi da se sredi. Isto ona linija kosa u crnom prozoru treba da je ravna pod uglom 45step.

Niže carine za vozila i tehniku

Vlada Srbije jednoglasno je odlučila da Srbija od 1. januara 2009. godine počne da primenjuje prelazni trgovinski sporazum sa EU na osnovu kojeg će tokom naredne godine biti snižene carinske stope za oko 60 odsto industrijskih i poljoprivrednih proizvoda.

Primena sporazuma trebalo bi da utiče i na cene proizvoda u maloprodaji, posebno onih koji se ne proizvode u našoj zemlji, poput bele tehnike i đubriva, dok će od naredne godine biti upola smanjene carine na uvoz novih i polovnih automobila sa sadašnjih 20 na 10 odsto.

http://www.blic.rs/ekonomija.php?id=61153

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back