Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako su meni ogavne crne felne, **** ga onoga ko ih smisli. :otkacio:

Не знам јел' ово било упућено мени, али ја сам мислио на црне алу фелне... пре неки дан сам практично спаковао једне петокраке и у моменту да платим падне ми на памет распон шарафа... наравно да није био добар :dash:

Енглези су то лепо објаснили и ено сада гледају утакмице без ограда и обезбеђења... 'ајмо момак на робију 10год па ти онда удри и по полицајцима по излозима и по чему год хоћеш :evil:

Енглези су то лепо објаснили и ено сада гледају утакмице без ограда и обезбеђења... 'ајмо момак на робију 10год па ти онда удри и по полицајцима по излозима и по чему год хоћеш :evil:

mudro zborish.

Urosh je covek za primer. Sine, oce se kurcis, ae 10 godina. Posebno za ovo dete bih mu dao 12 godina...goveda

ja sam za streljanje maloletnih delinkvenata,
medjutim nigde ne nailazim za podrsku mojoj ideji. a razlog je jednostavan,
ti sto to rade od malih nogu su pogresno odgojeni, i kao takvi su zlo za celokupno drustvo i sistem vrednosti. kada odu u zatvor upoznace i druge takve, i one iskusnije i saradjivace i pravice poslove zajedno kada izadju. tada je postao jos gori.
pa je moja ideja da treba spreciti a ne leciti. pa kada bude imao na umu da ce biti streljan ako bude napao bilo koga, razmislice dvaput.

Ne bi ja streljao,mogu da se iskoriste za pametnije stvari.
Ispitivanje lekova,kres testove:mrgreen:....ili pre izricanja kazne,u ovom slucaju za jednu ruku-ruka i noga.
" Ако који властелин узме властелинку силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже; аколи себар узме силом властеллинку, да се обеси, аколи своју другу узме силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже. "

Ispitivanje lekova,kres testove:mrgreen:....ili pre izricanja kazne,u ovom slucaju za jednu ruku-ruka i noga.
" Ако који властелин узме властелинку силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже; ако ли се бар узме силом властеллинку, да се обеси, ако ли своју другу узме силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже. "

heheh, to to...

" Ако који властелин узме властелинку силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже; аколи себар узме силом властеллинку, да се обеси, аколи своју другу узме силом, да му се обе руке отсеку и нос сареже. "

To li "Dušanov Zakonik"...? :lol:
Treba, treba...:ok:

pa jes, izgleda romski. No, svidja mi se boja bas bas. Ima dva u KGu s tom bojom. Samo bih mu isekao bimbalom to sranje izmedju farova, bacio te felne i metio fabricke i to je to. Prodas ga za 500eura vishe :D

signachure ce ga hteti za sebe...

p.s. koliko vam boja auta znaci? Pogledaj tu boju na golfu, bas bas mi se svidja. Ovo pitanje se ne odnosi na signa, on covek vozi belog megana :D e breee, beli megannnn :P

pa jes, izgleda romski. No, svidja mi se boja bas bas. Ima dva u KGu s tom bojom. Samo bih mu isekao bimbalom to sranje izmedju farova, bacio te felne i metio fabricke i to je to. Prodas ga za 500eura vishe :D

signachure ce ga hteti za sebe...

p.s. koliko vam boja auta znaci? Pogledaj tu boju na golfu, bas bas mi se svidja. Ovo pitanje se ne odnosi na signa, on covek vozi belog megana :D e breee, beli megannnn :P

boja mi znaci onoliko koliko dobro stoji na autu. meganu bela stoji dobro, stoji mu i srebrna i bordo. ove ostale su lose. na kii mojoj bela je isto mocna, srebrna takodje. tj za moja kola svetle boje valjaju.

a signacr nebi nikada vozio to sa slika. jedini golf koji se signacru nije zgadio, je bio jedan crni sa 17'' felnama i pokojim srebrnim dodacima na sebi, troja vrata. onako standardni golf sa tek nekim sitnicama da izgleda lepo.
to da mi se nije zgadio znaci da ako bi mi ga neko poklonio vozio bih ga (dok ga ne prodam nekom pajseru za velike pare :lol:) a nikako ne znaci da bih ga ja i kupio.

p.s. ne zameraj se meganu ima losu narav :cool:

boja mi znaci onoliko koliko dobro stoji na autu. meganu bela stoji dobro, stoji mu i srebrna i bordo. ove ostale su lose. na kii mojoj bela je isto mocna, srebrna takodje. tj za moja kola svetle boje valjaju.

a signacr nebi nikada vozio to sa slika. jedini golf koji se signacru nije zgadio, je bio jedan crni sa 17'' felnama i pokojim srebrnim dodacima na sebi, troja vrata. onako standardni golf sa tek nekim sitnicama da izgleda lepo.
to da mi se nije zgadio znaci da ako bi mi ga neko poklonio vozio bih ga (dok ga ne prodam nekom pajseru za velike pare :lol:) a nikako ne znaci da bih ga ja i kupio.

p.s. ne zameraj se meganu ima losu narav :cool:

e, stoji mu i krem boja. A tvojoj kiji stoji i crvena bas bas.

golfu 4 ova zeljena i sta ti ja znam.
volvu velikom bela. Npr 740 beli.....uh...
benz npr e klasa iz 2003 godine moze crna.
audi a6 2004godiste crvena boja...kolko mu dobro stoji ta boja, sa nekim 19" felgama strasno.
bmwu 7 iz 2005 npr stoji bela bas bas. Takodje i novom S8.

i tako :D daj ti neki dobar primer.

Мени се бела боја све више свиђа... све чешће виђам моћне аутомобиле у белој боји (нпр Q7, нова Ц класа, Акорд, Киа Цеед про итд), а реално и Ферари је имао један петиод када му је бела боја била глвна (као што је сада црвена) па ваљда и то нешто говори :)

na tim skupim kolima, ta bela mi nekako deluje belje nego na ostalima :D
recimo od ovih smrtnickih kola, kia proceed bela mi je bas bela onako. a ovi jos skuplji njihova bela je isto naravno super, mada nekako kremastija.
megan je zreo za poliranje, video sam nekoliko ispoliranih primeraka bas je sljastio. a pazite ovo, megan je sljastio kada je dosao iz francuske. posle francuskih 130.000km i pet godina nije izgubio sjaj,
a posle srpskih 20.000km je vec postao matiran. a sada posle ukupnih 178.000 da i ne govorim.
jadan sav je iscukan. zadnja desna vrata imaju liniju ispod lajsne po kojoj su blago ulubljena, i vozacka vrata su kao sutnuta isto ispod lajsne (al to se vidi tek pod nekim uglom svetla), zadnje desno svetlo okrnjeno pri dnu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back