Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ovu varijantu kao sto je prikazano na prezentaciji Aluteca imao na mom starom Audi kupeu. On je bio metalik teget, alufelne u boji automobila i hromirana ivica. Ne da je izgledao dobro... Nazalost, mislim da nije ostala nijedna slika kao svedocanstvo.
Ne znam nikoga da je pokusao slicnu varijantu sa celicnim felnama.

imao sam ideju da trazim felne za megana, ali nesto mi nije islo. odnosno morao bih i gume da menjam itd. muka mi je vise od усраних bugarsko kineskih radkapni koje su sve iste na trzistu, svi renoi imaju iste.
pa mi je palo napamet, sta se moze uraditi sa ovom fabrickom celicnom felnom, a da izgleda bolje? da se ofarba nikl farbom ili nesto tako? secam se moj komsija na golf II :lol: je imao te fabricke felne ali su bile kao nekom mat srebrnom ofarbane, golf je bio one grafit boje (garaziran sav upicanjen ispod cekica i posle 400.000km je bio ko nov) i to je njemu jako lepo stajalo. ili mozda da se ofarba u onu puder belu kao felne na reli kolima.
sta vi mislite o tome?

Primetio sam da svi klinici farbaju felne u belo. I to naravne neke felne ATS-ice, "Dolničarke" ili nešti tih godišta (staro po 20 i kusur godina). Zašto, pitao sam se? Pa zato što su im felne lešine izubijane i krzave, pa pošto peskarenje i gitovanje košta, ovako se zamaže u belo i "kul" izgledaju. Tako da - nemoj ti to da radiš. :lol:

idi postupno. Znaci, ako su losije felge kad si ih skinuo vec osmirgla ih malo i sredi. Moj savet ti je da skines gume sa felgi. To ti pricam iz iskustva. Uvek se zakaci malo guma farbom i izgleda romski posle.

Imas fala Bogu drugi avto pa ti nije frka ako ti zatreba avto. Da, na mustangu super izgleda. Samo vidi to radi polako i smireno. Slusaj, ja ti preporucujem da radis nekim kompresorom. Ako farbas cetkom ima da ti ostaju vlasi cetke svuda i to ume bas bas da iznervira. Napravi neki krug od papira, kartona i to nek ti sluzi kao sablon i samo poprskas kompresorom.

Primetio sam da svi klinici farbaju felne u belo. I to naravne neke felne ATS-ice, "Dolničarke" ili nešti tih godišta (staro po 20 i kusur godina). Zašto, pitao sam se? Pa zato što su im felne lešine izubijane i krzave, pa pošto peskarenje i gitovanje košta, ovako se zamaže u belo i "kul" izgledaju. Tako da - nemoj ti to da radiš. :lol:

peskarenje i plastificirane alu felgi u KGu je 8 eura po komadu.

Poslednja izmena od moderatora:

ipak nista od posla. ne svidja mi se kako je ispalo :( premali su tockovi. inace je auto visok jos.
photo0084wk2.jpg

Pa vidis(dupli post):rotf:

btw.
Zasto moras da menjas gume ako uzmes alu felne, uzmi neke na koje ti pasu gume ionako su to dimenzije koje fabricki idu. Sem ako neces vecu\visu felnu(za sta nevidim razlog, em neudobnije em skuplje gume)

pa ne postoje takve koje pasu na moje gume,
posto alu felne obicno znace stavljanje sirih guma. moje gume su 185 15'' i ispod 190-195 nema nista

Generalno u celom Bulevaru vazi ovaj znak

120px-Zeichen_283svg-1.png

Nema stajanja ni na minut, a ne na 15 minuta. Zato vi Pancevci kada dodjete u Beograd nastane totalni haos :rotf: , poceo sam da bezim od PA kao djavo od krsta.
Momci iz Astre su legende i neka nastave po celom Beogradu. Svaka im cast :ok:

Јбга нисам обвраћао пажњу пошто ретко идем тим делом Булевара, а и кад идем, идем кја Смедераву тако да не стојим... једно време су пандури ту масовно дизали и одједном престали... не знам у чему је фазон... али опет кажем, Булевар није толики проблем као рецимо 27. марта... значи данас око 11-12 сати је била неописива гужва, а ништа не стоји него просто стали људи са стране укључили сва четири и на кафу :confused: Ја званично нисам панчевац тако да могу да кажем да су и мени прешли преко оне ствари... то што се по БГу погубе није ништа шта све раде на ''својој'' територији... пример помињан од стране мене једно милион пута је пут за БГ где се сви забоду у леву траку иду по ограничењу и они су као богови јер Боже мој - па идемо по ограничењу :roll:

И даље мислим да идеја са Астром није добра... генерално код мене би изазвала револт и ја бих их чекао на зицер, а после бих намерно стајао ту из принципа иако немам никаква посла ту... полиција то да хоће - можде да среди за 7 дана.

Е Сигначур... па много су ти ружне фелМе :D Ја би на твом месту само ставио она универзалне раткапе са знаком Реноа... биће за 7 класа лепши, а најјефтинија и најлакша инвестицвија ;)

Е Сигначур... па много су ти ружне фелМе :D Ја би на твом месту само ставио она универзалне раткапе са знаком Реноа... биће за 7 класа лепши, а најјефтинија и најлакша инвестицвија ;)

fala :D
a ako pogledas bolje prvu sliku videces da te radkapne o kojima pricas stoje polozene pored tockova :cool:

kako sam losh :) .. olosh :)
ostavio sam na politici vrlo ... zanimljivu poruku
koja tje privutji ljude da kliknu :) a kad kliknu :0 .. bwahaha
kretje djuskanje ekrana :)

popio sam nekakvu viruscinu odande i morao da rinejmujem browser:otkacio:.
sad mi ti kazi jel te neko tero da kliknes:evil:.
postavim ti ja protivtenkovsku minu na parking pa cu ti reci jel te neko tero da vozis?:banovati:

fala :D
a ako pogledas bolje prvu sliku videces da te radkapne o kojima pricas stoje polozene pored tockova :cool:

Хахаха како сам глуп :dash: ал' опет... не бих се ја нешто посебно бацакао са фелнама... рецимо да постоје неке као што су рецимо некада постојале оне као украсне за Голфа и Кадета, па да то мењаш, а овако... једино да нађеш оне радкапне што се не окрећу заједно са точком, него су много зајебане па се окрећу по својој вољи :D ако знаш на шта мислим :D мада оно... ја сам себи купио у РС на некој пијаци ове универзалне 4 радкапне за 25КМ само никако да их ставим... за те паре, кул ми је ауто и ништа ја ту не би дир'о! :) Једино сам рекао тетку ако наиђу неке фенси црне 15ице са добрим распоном шарафа да ме зове и да ми их моментално узме :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back