Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е људи јесте ли гледали последњи САТ? Ову као патролу до Златибора са бржим и споријим аутом? По мени, лик се (извините на изразу) насрао за све паре... ја сам очекивао да ће он бити на страни спорије и безбедније вожње, али ВРАТЕ претерао га је... :roll:

Ja kada naletim na SAT odmah presaltam kanal. To je kretencina na kvadrat, on i onaj pobacaj od njegovog sina.
Inace pre jedno sest-sedam godina umalo ga nisam spizdio sa audijem na Kalemegdanu, pretrcavao covek ulicu kod francuske ambasade van pesackog prelaza. A ovamo ***** na sav glas o bezbednosti. Nekada se ironicno setim tog dogadjaja i pomislim da je trebalo da ga zalepim na cetiri prstena, pa da pisu novine kako je Mirko na'ebao van pesackog. Jes' da bi i ja na'ebao, ali ne bih zalio.

Ово је била фора да он иде једним аутом све по пропису до Златибора, а неки тамо лик има форе да прави прекршаје за које иде новчана казна... значи прекорачење до 30км/х, агресивниа вожња и те форе, али не сме баш грубе прекршаје типа претицање не пуној, пролазак на црвено и сл... и све у свему на Златибор овај бржи стигне само 17мин раније :roll: значи нема шансе да је тако мала разлика... са тог места одакле су они кренули ја сам знао да стигнем на Златибор за 2:20, а овај бржи је ишао скоро 4 сата :neutral: значи дајем главу прво да овај бржи и агресивнији није био баш толико брз и агресиван, а и чисто сумњам да је Мирко поштовао све прописе :roll:

Ja kada naletim na SAT odmah presaltam kanal. To je kretencina na kvadrat, on i onaj pobacaj od njegovog sina.
Inace pre jedno sest-sedam godina umalo ga nisam spizdio sa audijem na Kalemegdanu, pretrcavao covek ulicu kod francuske ambasade van pesackog prelaza. A ovamo ***** na sav glas o bezbednosti. Nekada se ironicno setim tog dogadjaja i pomislim da je trebalo da ga zalepim na cetiri prstena, pa da pisu novine kako je Mirko na'ebao van pesackog. Jes' da bi i ja na'ebao, ali ne bih zalio.

Covek je *** ... jos i da zapeva u duetu sa sinom, pa da budu kompletne zvezde .
(mozda i oni jednog dana dovezu '59 Cadillac) ...

А јбга изгубио сам гласање тада, тј било је нерешено ал' добро... нисте ви криви тако да пиво стиже :D

12285.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back