Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari, kada sa jedno 120 malo naglije prikocim, auto mi pocne bezati ulevo...
Sta je to?

1. Немој да возиш 120. Вози више :D
2. Немој да кочиш на 120 :D

Могућности су разне, а ја ћу ти навести само оне којих се сетим у току писања:

- криве гуме
- раштелован трап
- уз десну ивицу пута ти је била нека прљавштина па је леви точак боље кочио
- пут је био нераван тј има колотраге па те повукао и онда си се истриповао
- пукло ти је црево од кочница на десном точку
- пробио ти је кочиони цилиндар на задњем десном точку
- нешто ти је прсло у летви волана

Поента приче - одеш код мајстора и нека погледа... може бити свашта, а може да буде и да си улетео у неке колотраге на путу и да си се само истриповао ;)

heh... ja golfa dzandzim ovako... danas isao do ns i u povratku posle platiceva, domaci teren, naklackao 135 i ne moz dalje nikako... par sekundi i dosta, dizel je i trosi 4.8 i necu da ga gazim...a volim ja golfisu, jeste da je mrcina i da brekce i da cadi al bole me brige, jeftinije mi neg da idem busom a i imam siber i sonijevu muziku sto sam ubacio onomad i alu felne pa se i pokoja ludecara okrene iako je 1600 d... a veceras bio mariji rodjendan i nalio sam se ko zver al sam bio savestan i angazovao dana da vozi jer ja nisam u stanju ni za biciklo i ne bih ni ovo kucao da nije komp bio upaljen a jeste jer je burazer veronatno igrao onaj njegov crusader i da ono najbitnije rekao sam ani koja je trebala da pobri napise posvetu jer joj je ponajlepsi rukopis da je volim i ona je rekla da je cekala odavno da joj to kazem al znam da ce mi sutra biti zao i da cu probati delete al nece moci al bole me brige ustvari moze da kaze ko sta oce al golf je krs i pored toga to je pravi i die beste auto i ako onom otpadaju bubrezi u 20 godina pitam se kako onda mece ja cu bre na taljigama da se vozim ako treba a golf je mrcina nije da nije al ipak 700 dinzi do ns a za bus mi treba 2x420 i total quartz 500 je 380 din al ne trosi ulja mnogo od nedelje presao sam 600 kilometara pa sam usuo reda radi a negde mi pusta vodu moram videti sta je to uostalom svi vi sto pljujete po golfu a vozite kojekakve krseve znate sta mozete da uradite od 6 riba veceras 5 voze golf 2 dizel il na plin a ne zna se koja je bolja tako da dzaba vam vasa vozila... a neko spomenu okupljanje pa sto da ne sad triestog kad bude skup oldtajmera u ns ja cu kupim gajbu sprajta jer jelte alkohol ne ide sus vozaci al ako neko oce nek otrese pivo il dva al ja mere nemam a i ne pijem pivo.. jooooj zivote zivoticu!

Ziv ti nama bio :D

1. Немој да возиш 120. Вози више :D
2. Немој да кочиш на 120 :D

Могућности су разне, а ја ћу ти навести само оне којих се сетим у току писања:

- криве гуме
- раштелован трап
- уз десну ивицу пута ти је била нека прљавштина па је леви точак боље кочио
- пут је био нераван тј има колотраге па те повукао и онда си се истриповао
- пукло ти је црево од кочница на десном точку
- пробио ти је кочиони цилиндар на задњем десном точку
- нешто ти је прсло у летви волана

Поента приче - одеш код мајстора и нека погледа... може бити свашта, а може да буде и да си улетео у неке колотраге на путу и да си се само истриповао ;)

Ok, sada ne spustam ispod 150. :D

Put je savrsen, uradjen pre par meseci, tako da nisu kolotrazi...

A, za ostalo ne garantujem...:(

heh... ja golfa dzandzim ovako... danas isao do ns i u povratku posle platiceva, domaci teren, naklackao 135 i ne moz dalje nikako... par sekundi i dosta, dizel je i trosi 4.8 i necu da ga gazim...a volim ja golfisu, jeste da je mrcina i da brekce i da cadi al bole me brige, jeftinije mi neg da idem busom a i imam siber i sonijevu muziku sto sam ubacio onomad i alu felne pa se i pokoja ludecara okrene iako je 1600 d... a veceras bio mariji rodjendan i nalio sam se ko zver al sam bio savestan i angazovao dana da vozi jer ja nisam u stanju ni za biciklo i ne bih ni ovo kucao da nije komp bio upaljen a jeste jer je burazer veronatno igrao onaj njegov crusader i da ono najbitnije rekao sam ani koja je trebala da pobri napise posvetu jer joj je ponajlepsi rukopis da je volim i ona je rekla da je cekala odavno da joj to kazem al znam da ce mi sutra biti zao i da cu probati delete al nece moci al bole me brige ustvari moze da kaze ko sta oce al golf je krs i pored toga to je pravi i die beste auto i ako onom otpadaju bubrezi u 20 godina pitam se kako onda mece ja cu bre na taljigama da se vozim ako treba a golf je mrcina nije da nije al ipak 700 dinzi do ns a za bus mi treba 2x420 i total quartz 500 je 380 din al ne trosi ulja mnogo od nedelje presao sam 600 kilometara pa sam usuo reda radi a negde mi pusta vodu moram videti sta je to uostalom svi vi sto pljujete po golfu a vozite kojekakve krseve znate sta mozete da uradite od 6 riba veceras 5 voze golf 2 dizel il na plin a ne zna se koja je bolja tako da dzaba vam vasa vozila... a neko spomenu okupljanje pa sto da ne sad triestog kad bude skup oldtajmera u ns ja cu kupim gajbu sprajta jer jelte alkohol ne ide sus vozaci al ako neko oce nek otrese pivo il dva al ja mere nemam a i ne pijem pivo.. jooooj zivote zivoticu!

Zakljucio sam da je najpametnije da se kompjuktor ugasi kad krenes negde gde ce biti alkohola.Par puta mi se desilo da dodjem usikan k'o zvecka, i nadjem nekoga na msn-u...
A, ostalo je istorija...:D:D:D

Мудро мудро... колико ми се само пута десило да кликнем овде на неки зоутубе линк и да останем тамо сатима и тек онда се вратим на форум и сетим се одакле сам пошао :D

Au, majku ti razenu, al' sam danas "leteo" sa autom.
Radjen je neki medjumesni put u blizini i ja ga sibam 100-ku, medjutim put nije zavrsen, odnosno, zadnjih par kilometara je stari put.I sad lozim ja njega, i vidim da je ispred mene stari put ali ne kontam da je ovaj novi mnogo vislji od starog(Sto je i za ocekivati, glupane)
A, prelaz bukvalno odrezan, znaci, nista nagib, k'o macetom da su odsekli.
Kad sam poleteo, bilo je cool, ali kad sam sleteo, bilo je jezivo!CD o'ma prestao da radi(nema antishocka koji ovo izdrzava:D)
Mislio sam da je donji deo odvaljen skroz, medjutim sve ostalo citavo(barem tako izgleda)
Majku im putarsku...

Au, majku ti razenu, al' sam danas "leteo" sa autom.
Radjen je neki medjumesni put u blizini i ja ga sibam 100-ku, medjutim put nije zavrsen, odnosno, zadnjih par kilometara je stari put.I sad lozim ja njega, i vidim da je ispred mene stari put ali ne kontam da je ovaj novi mnogo vislji od starog(Sto je i za ocekivati, glupane)
A, prelaz bukvalno odrezan, znaci, nista nagib, k'o macetom da su odsekli.
Kad sam poleteo, bilo je cool, ali kad sam sleteo, bilo je jezivo!CD o'ma prestao da radi(nema antishocka koji ovo izdrzava:D)
Mislio sam da je donji deo odvaljen skroz, medjutim sve ostalo citavo(barem tako izgleda)
Majku im putarsku...

8.8.2008. sam iso na kampovajne u belu crkvu. i sibam ja megana tamo prema zrenjaninu,
misim iso sam 90 nist specijalno, i vidim ja ispred sebe pre neke raskrsnice puteva, kao traka druge boje, koja preseca put, a sirine 20ak metara, i sad ja nekontam sta je to... posle sekund ipo sam stigao do nje, i ko sto kazes, macetom odseceno i auto sleti dole... u momentu mi je bilo jasno da ce sada biti isto to ali nagore... prvo sam propo s toga, i onda udario u stepenik opet i poleteo gore na put... plakalo mi se zbog auta...nije mu nista kanda, a drug koji bio iza mene u floridi samo javlja na tokivoki "uf... ovo mora da je bolelo"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back