gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
bas sam bio u sapcu u subotu uvece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пошто иде ноћу дође му на исто... можда чак и боље на Кнеза Милоша туда мое да оплете по гасу ако ида баш касније ноћу
Ево од мене:
.......................................... Надам се да сам зајеб'о и Мирка са патролом до цветне пијаце![]()
пре неки дан сам видео да су отворили у Рузвелтовој у АМСС-у можда је то то само пресељено... Е видиш то нисам знао... али пре једно месец дана је био тамопре неки дан сам видео да су отворили у Рузвелтовој у АМСС-у можда је то то само пресељено...
Овај код АМСС-а је баш мали и раније је био Мицубиши, али изгледа да није ишло 

Welcome to modern automotive design.Питам се да ли ови глупи дизајнери кола који дизајнирају предњи крај икада узму да оперу тај ауто који су дизајниралијбте како, али КАКО да лепо оперем предњу маску кад не могу ни жицу да завучем између решеткица
![]()

ADSL protok (doduse samo download) se povecava za 50% uz neizmenjene cene.
512k-->768k itd.

Baš im nešto ne verujem...
Nego, evo kako se žensko parkira. Odmah izmedju pešačkog i autobuske stanice. Ja je uslikah dok je izlazila iz kola.
![]()
Bila prvo stala na sred pešačkog i ugasila motor. Ona malo gledala oko sebe pa rešila da se pomeri metar unapred.![]()
Sve zavisi šta voliš.Чек мало ја сад нисам разумео... да гледамо женску или шта?![]()

Pijaca na Banjici.
Gde je to slikano?
Ili je možda samo uzela kola od dečka. 
Baš im nešto ne verujem...
Nego, evo kako se žensko parkira. Odmah izmedju pešačkog i autobuske stanice. Ja je uslikah dok je izlazila iz kola.
Bila prvo stala na sred pešačkog i ugasila motor. Ona malo gledala oko sebe pa rešila da se pomeri metar unapred.![]()