Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пошто иде ноћу дође му на исто... можда чак и боље на Кнеза Милоша туда мое да оплете по гасу ако ида баш касније ноћу :mrgreen:

Ево од мене:

.......................................... Надам се да сам зајеб'о и Мирка са патролом до цветне пијаце :lol:

JESI
celb (20).gif

jedino...
disdain (9).gif
zatvorili su Hjumdai u Dusanovoj....preselili su se negde

Е видиш то нисам знао... али пре једно месец дана је био тамо :think: пре неки дан сам видео да су отворили у Рузвелтовој у АМСС-у можда је то то само пресељено...

napisali su oni lepo na izlogu ali mene je mrzelo da stajem i citam...nesto nisam planirao da kupujem Hjundai u sledecih par godina
lgh (6).gif

Питам се да ли ови глупи дизајнери кола који дизајнирају предњи крај икада узму да оперу тај ауто који су дизајнирали :roll: јбте како, али КАКО да лепо оперем предњу маску кад не могу ни жицу да завучем између решеткица :roll:

Питам се да ли ови глупи дизајнери кола који дизајнирају предњи крај икада узму да оперу тај ауто који су дизајнирали :roll: јбте како, али КАКО да лепо оперем предњу маску кад не могу ни жицу да завучем између решеткица :roll:
Welcome to modern automotive design. :lol:

Чек мало ја сад нисам разумео... да гледамо женску или шта? :mrgreen:
Sve zavisi šta voliš. :mrgreen:

Gde je to slikano?
Pijaca na Banjici.

Vidiš da je neko opasno žensko. Turila felne, vizir, stavila zatamnjene migavce napred, skinula lajsne sa strane (oće da pravi clear-look). :lol: Ili je možda samo uzela kola od dečka. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back