Bzuva
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Isto ima i Phaeton, kao uostalom i Bentley Continental GT, samo u malo jachoj varijanti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ваљда ће се сам јавити... Па знам, неко је причао да је видео и да се маса отимала за пиво и тај који је причао је рекао да је и он покупио... не могу сад да се сетим како је тачно ишло, а не могу ни да нађемваљда ће се сам јавити...
![]()

Једно јутро кренем ја са комшијом (који је иначе купио нов ауто можда 10ак дана пре тога) до БГа и сад долазим ја до његове куће и излази он са женом коју треба да одвезе ту у насељу на посао... и прилазимо ми колима и каже он њој ''е ајде седи позади пошто ћеш ти одмах ту да изађеш'', а она ни 5 ни 6 ''хоћу мало сутра да он седи напред, па није он јео уштипке да би сакупио паре за овај ауто'' и седе жена напред, а ја

:drunk: . Mozda i neko sa foruma 

Ja sam se zeznuo pre desetak dana i zapalio u Beograd kod nekih drugarica... Pokupim dve kod McDonaldsa na Novom Beogradu i onda idemo kod trece koja zivi kod Cvetkove pijace...
Dolazio sam u Beograd i ranije, cak sam dvaput isao do neke ulice iza Palate pravde u najvecem spicu (oko 3 popodne - 50 minuta do Arene i onda sat i 20 do tamo), ali nikad nisam isao na Bulevar. Ljudi - ja onu propast jos nisam doziveo (a bila je nedelja uvece). Prvo je onaj tunel kod Zelenog venca bio zatvoren, pa sam isao negde okolo (jako bitno za nastavak price), onda u onom prokletom Bulevaru semafori na svakih 20 metara (taksisti ih ne ebu ni dva posto), pritom svi voze ~35 na sat i nema teorije da stignes ni na jedno zeleno. Kad sam najzad stigao do Cvetkove pijace ne mogu da dodjem tamo gde treba jer su sve ulice jednosmerne, pa sam se i tu vrteo 10 minuta...
U povratku (posto je tunel zatvoren, jel), stignem do Zelenog venca, ali ne mogu da se vratim na NBG jer je (opet) sve i jedna ulica jednosmerna, ili ima znak za obavezan smer! Tu popizdim i sljustim se preko duple pune u onu ispod Meka (znam da odatle krecu autobusi za Novi Beograd, Bezaniju i sta ti ja znam), vozac GSP-a stao i krsti se, ove vriste u autu i tako...
Ja bih u Beogradu ostao bez zivaca za 2 meseca. Doduse, veliku ulogu su u svemu tome imale i moje saputnice, jerbo one tu studiraju pa znaju grad kao svoj dzep..![]()
Poenta moje price je - u Beogradu ne bih ni bicikl vozio ako bas ne moram, ali zato u Sapcu ili Novom Sadu... sa Cadillacom bi bio tata!![]()
Yeben je uži centar grada. Sve jednosmerne ulice. Možeš da se vrtiš u krug tri dana. Meni se dešavalo da se izgubim u ulicama na potezu izmedju Kalemegdana, Brankovog Mosta i Kneza Mihaila. Omašim da skrenem na jednoj raskrsnici i posle moram da se vrtim u krug - jer je sve jednosmerno. Isto tako deo na Dorćolu izmedju Studentskog Trga i Cara Dušana - sve jednosmerna do jednosmerne.
Inače, u poslednje vreme ima jako puno kontrola i radara po gradu. Idu sinoć Bulevarom JNA nizbrdo panduri u Pežou 40 na sat. Tu jeste ograničenje 40, ali realno može opušteno da to ograničenje podignu na 80 jer nema zgrada, ima kuća i poslovnih objekata sa jedne strane, sa druge strane je šuma.
hehehe), naravno pre toga sam ispitao teren na google earth. kada sam silazio s autoputa, katastrofalna guzva sve auto za autom, kamioni i autobusi stiskaju sa svih strana... cim je misija obavljena zapoceo sam operaciju izvlacenja iz beograda, pritom sam greskom izasao na autoput u suprotnom smeru nego sto treba, i tu sam video mesto sa kojeg se moze skretati levo (posto kao tu nije autoput) i tu sam uradio polukruzno, zaboravivsi da pogledam u retrovizor, gde me je za pola metra zaobisao kamion iza mene koji je hteo pravo...sta ti to radisMožeš misliti kada predjem po 200 km dnevno, ceo dan, i to sve po samom gradu. Oba špica zahvatim - ma haos.
Vozim.sta ti to radis
Otprilike nekih 6-7 sati bez ustajanja. 

Nisam ja baš "tek" položio. Ima deset meseci. U stvari - pa to i jeste tek.Већ класичан БГ блејач који је тек положио![]()