gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
A ja sam Sapcanin
Na prodaju Volvo 440 Turbo i Reno Megan, stranci bez papira.
![]()
i revolver

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja sam Sapcanin
Na prodaju Volvo 440 Turbo i Reno Megan, stranci bez papira.
![]()

ne, konzervom nazivamo golubova m*u*d*a
p.s. nisam ja nista zapoceo nego ti sa onim "tebe sam imao na umu bla bla"
dacu ti ja nesto da imas na umu - cekic!
Ne...hocu reci, da... Sad cu ja samo lek...a ti si prijatelju muzikant?![]()

Pogledaj na glavi...obicno je tako sa naocarima. Ne kazem da je isto, ali moze da se desi...moze onaj zidarski, moj sam zagubio negde
ne nosim naocarePogledaj na glavi...obicno je tako sa naocarima. Ne kazem da je isto, ali moze da se desi...

vozio sam se po ovom kijametu, stali autobusi, stali VW golf petice nekoliko komada na raznim mestima![]()
![]()
p.s. dodjem kuci, pogledam maglenke, ono u svakoj po 2cm vode![]()
![]()
![]()

Jel se vidi neka masna fleka na vodi ispod tih Golfova?
![]()

Zanimljivo je da je Superbird, naš vozač Golfa ovde, ovu sliku
![]()
stavio u svoj potpis na Cannonu. A kao auto u "garaži" je napisao Ford Tabanus GXL.
![]()

pokusah naci na netu neki anti golf klub, al mi ne ide![]()
kao da nista drugo ne postoji, i u stanju su da daju 5 000 € za W124 iz '89 godine i to u katastrofalnom stanju (bez klime i podizaca, a airbag-ove i ostalo da ne pominjem)! 
pa moze, ja takodje nisam odusevljen mercedesima, razlog sto njih manje mrzim od VWa je sto imaju vise licnosti. mada nisu ni oni bajni. i ne volim mercedesa zato sto je lexus po svemu bolji, a raja ovde ne zna ni sta je lexus, al zato mercedes mercedes mercedes.
a znas sta me nervira. kada neko slabo upucen u kola kaze "on vozi mercedes" sad to je odma kao on vozi rols rojs. a mercedes moze biti i w123jka ili onaj ciganski svetloplavi sa krompirima i vertikalnim farovima.

pa moze, ja takodje nisam odusevljen mercedesima, razlog sto njih manje mrzim od VWa je sto imaju vise licnosti. mada nisu ni oni bajni. i ne volim mercedesa zato sto je lexus po svemu bolji, a raja ovde ne zna ni sta je lexus, al zato mercedes mercedes mercedes.
a znas sta me nervira. kada neko slabo upucen u kola kaze "on vozi mercedes" sad to je odma kao on vozi rols rojs. a mercedes moze biti i w123jka ili onaj ciganski svetloplavi sa krompirima i vertikalnim farovima.

Alaman:Jaguara nisam ni pomenuo jer Mercedes nikad nece moci ni da sanja o luksuzu i prestizu koji ovaj auto pruza, a cena mu je daleko ispod mercedesa!!!!
SIGNATURE 350:a znas sta me nervira. kada neko slabo upucen u kola kaze "on vozi mercedes" sad to je odma kao on vozi rols rojs. a mercedes moze biti i w123jka ili onaj ciganski svetloplavi sa krompirima i vertikalnim farovima.
Alaman:da nista drugo ne postoji, i u stanju su da daju 5 000 € za W124 iz '89 godine i to u katastrofalnom stanju (bez klime i podizaca, a airbag-ove i ostalo da ne pominjem)!
Moj dobar drugar je pre neki dan najzad kupio Volvo, i to 850 u odlicnom stanju iz '97 godine (koza, klima, automatik, ksenoni, sekvent plin, airbag x 4, tempomat....) za 4 600 €
, a taj Volvo nije bezveze toliko para - stariji modeli Mercedesa (W123, W124, W201) zahtevaju samo minimalno odrzavanje, dok na taj Volvo mozes stavljati samo originalne (citaj: skupe) delove. Zar nisi i ti kukao da imas frku s odrzavanjem?W124 u katastrofalnom stanju ne postoji, a taj Volvo nije bezveze toliko para - stariji modeli Mercedesa (W123, W124, W201) zahtevaju samo minimalno odrzavanje, dok na taj Volvo mozes stavljati samo originalne (citaj: skupe) delove. Zar nisi i ti kukao da imas frku s odrzavanjem?

!!!p.s. Mercedes uopste nije tako jeftin za odrzavanje, a ni Volvo toliko skup. U pitanju su opet zablude u ovoj zemlji! Raspitaj se malo koliko je skupo odrzavanje za mercedesa iz '97 pa posle pricaj price za malu decu!!!
Naglasio sam, stariji modeli Mercedesa![]()