911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Nešto su počeli kao VW...Zbog toga ja ne volim Mercedes, jer prenapumpava svoje cene!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto su počeli kao VW...Zbog toga ja ne volim Mercedes, jer prenapumpava svoje cene!!!

A ovo poredjenje sa Jaguarom nije na mestu iz prostog razloga sto je S-klasa za broj veca od njega, tako da po defaultu mora biti skuplja, ali treba imati u vidu da najslabija oprema u najvisoj klasi cesto ne zaostaje mnogo za najvisom opremom u klasi ispod.

Ovo mi deluje kao posao za Superbirda![]()
Bas tako, kad ti kazes da vozis Reno, odmah te pitaju koji, a kad kazes da vozis Benz... to je to.![]()

A ti mi na to kao kontra argument kazes da je Jaguar stavljao Mercedesov menjac???![]()

e upravo je tu problem. to NIJE to.
evo primer
renault:
![]()

A joj ko da ga je neki drvoseca sklepao sekirom, PIH! 
Kakva je ovo rugoba od kola?A joj ko da ga je neki drvoseca sklepao sekirom, PIH!
MB ne podnosim iz duse ali ti je poredjenje stvarno smesno.![]()

Kol'ko košta MP3 plejer...?
A MP4...?
jel ima neko kataloge iz Metroa...?

Da znaš... Kol'ko je kartica od 1GB i kol'ko tu pesama staje...?

]Kakva je ovo rugoba od kola?A joj ko da ga je neki drvoseca sklepao sekirom, PIH!
MB ne podnosim iz duse ali ti je poredjenje stvarno smesno[/COLOR] .![]()
Vala ako si mu reko
@Alaman - Sto gubis zivce uzalud? Ne kapiras da neki ljudi iz neznanja nece nikad da pogledaju nista drugo osim onoga na sta su navikli jer unapred znaju da ce samo da se obrukaju koliko nista ne znaju.
A i o ukusima se ne raspravlja...
Da znaš... Kol'ko je kartica od 1GB i kol'ko tu pesama staje...?
Al bre to treba sve da se prebacuje...![]()
Alaman:I stvarno bi trebao da se informises malo vise pre nego sto pobijas tudje stavove i tvrdnje, jer u suprotnom, uopste nije interesntno voditi diskusiju! Voleo bih da cujem prave argumente
Alaman:Jaguar XF: duzina 4961 mm, sirina 1877 mm
S klasa: duzina 5079 mm, sirina 1872 mm
E klasa: duzina 4856 mm, sirina 1822 mm
Poredjenje je sasvim na mestu, jer klasifikacija glasi: do 4,6 m srednja klasa; do 4,8 m srednja visoka klasa; i do 5 m visoka klasa. E sad sto svi automobili imaju tendenciju da rastu zadnjih godina, to ne znaci da Jaguar spada u nizu klasu od Mercedesa S klase, jer je cak za dlaku i siri od mecke.
EurotaxGlass’s figure of 50% for the 2009 Jaguar XF 2.7-litre diesel Luxury is best-in-class ahead of the BMW 525d at 48% and the Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro SE at a rating of 49%. The 2009 Jaguar XF 3.0-litre V6 petrol is expected to retain 45% of its original value making it best-in-class over the BMW 530i, the Audi A6 3.2 FSI and the Mercedes-Benz E350.
2009 Jaguar XF Luxury 2.7-litre V6 diesel £33,900 - 2009 Jaguar XF Luxury 3.0-litre V6 petrol £33,900 - 2009 Jaguar XF Premium Luxury 2.7-litre V6 diesel £37,500 - 2009 Jaguar XF Premium Luxury 3.0-litre V6 petrol £37,500 - 2009 Jaguar XF Premium Luxury 4.2-litre V8 petrol (naturally aspirated - n/a) £45,500 - 2009 Jaguar XF SV8 4.2-litre V8 petrol supercharged (s/c) £54,900
mos da kupis i citac kartica za nekih 600-700din,
ako se ne varam s njime mozes i da snimas na iste?

)
ukusi su razliciti, a ta rugoba od kola sije samo tako vecinu gluposti na tockovima koje se za te pare mogu kupiti. ne znam da li si imao prilike da provedes vreme sa jednim takvim. pojam komfora i luksuza. jednostavno osetis da te(vozaca) auto voli.
... odrasti
nego kad smo vec kod shoferske kafane...
Ljudi, el pijete dok vozite, ili...el sedate pod dejstvom alkohola za volan?![]()