Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vozio sam se po ovom kijametu, stali autobusi, stali VW golf petice nekoliko komada na raznim mestima :lol: :lol: :lol:

ja dodjem, razgrnem masu, i vrrrrrr kroz bazen. ipak sam ja kapetan broda :D . jedini sam prosao kroz to sve, i to par puta. dzipove ne racunam. i posle tako par puta, jedva nekako da se izvucem i sad nemogu da se vratim kuci jer je guzva neopisiva. raskrsnice zakrcene, vozao sam se 15km ukrug, i ja predjem na suprotnu stranu bulevara, gascinu, pod rucnom oko ostrvceta ulevo i prodjem sve ih zayebem :D

p.s. dodjem kuci, pogledam maglenke, ono u svakoj po 2cm vode :lol: :lol: :lol:

vozio sam se po ovom kijametu, stali autobusi, stali VW golf petice nekoliko komada na raznim mestima :lol: :lol: :lol:

p.s. dodjem kuci, pogledam maglenke, ono u svakoj po 2cm vode :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:
Jel se vidi neka masna fleka na vodi ispod tih Golfova?

vwpotpisfr2.jpg

pokusah naci na netu neki anti golf klub, al mi ne ide :D

Imas vec cetiri clana (racunajuci i mene), a mislim da ce i Trucker da prihvati da udje u klub VW-pljuvaca!

Nego... Ja pokusavam da nadjem (ili da osnujem) anti - Mercedes klub, jer mi je stvarno muka od stereotipa "Mercedes je Mercedes".

Ima mnogo dobrih auta (nista gorih od Mercedesa) za mnogo manje para od mercedesa, nego ljudi idu za slavnim imenom :dontunderstand: kao da nista drugo ne postoji, i u stanju su da daju 5 000 € za W124 iz '89 godine i to u katastrofalnom stanju (bez klime i podizaca, a airbag-ove i ostalo da ne pominjem)!

Moj dobar drugar je pre neki dan najzad kupio Volvo, i to 850 u odlicnom stanju iz '97 godine (koza, klima, automatik, ksenoni, sekvent plin, airbag x 4, tempomat....) za 4 600 €, i to posle cetiri Mercedesa (W123, W126, W124 i W201) !!!! Njegov komentar nakon sto je seo u Volvo bio je: "Bio sam godinama u zabludi":dash:

Ja ne kazem da je Volvo 850 bolji od Mercedesa E klase iz '97 godine, ali on zato kosta duplo vise!!! Gledali smo zajedno, probali i uporedjivali oba auta i razlika je mozda nekih 10% u korist mercedesa (Volvo 850 je prvi put proizveden '91 godine, dok je mercedes E klase - W210 proizveden u '96. godini, stoga je i logicno da bude bolji), ali je zato ta E klasa kostala 8 500 €, a pritom kad smo je digli na kanal, ispalo je da je sastavljena od tri komada (strasno)!!!

Poslednja izmena:
pa moze, ja takodje nisam odusevljen mercedesima, razlog sto njih manje mrzim od VWa je sto imaju vise licnosti. mada nisu ni oni bajni. i ne volim mercedesa zato sto je lexus po svemu bolji, a raja ovde ne zna ni sta je lexus, al zato mercedes mercedes mercedes.
a znas sta me nervira. kada neko slabo upucen u kola kaze "on vozi mercedes" sad to je odma kao on vozi rols rojs. a mercedes moze biti i w123jka ili onaj ciganski svetloplavi sa krompirima i vertikalnim farovima.

pa moze, ja takodje nisam odusevljen mercedesima, razlog sto njih manje mrzim od VWa je sto imaju vise licnosti. mada nisu ni oni bajni. i ne volim mercedesa zato sto je lexus po svemu bolji, a raja ovde ne zna ni sta je lexus, al zato mercedes mercedes mercedes.
a znas sta me nervira. kada neko slabo upucen u kola kaze "on vozi mercedes" sad to je odma kao on vozi rols rojs. a mercedes moze biti i w123jka ili onaj ciganski svetloplavi sa krompirima i vertikalnim farovima.

:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Nek lupaju glavom o zid, mozda se malo opamete!!

Voze zastave i golf dvojke, a pricaju o mercedesu kao o Bogu, a da pritom i nece da probaju neki drugi auto (Lexus, Volvo, Craysler i generalno sve vece i luksuznije Amerikance, kojima Mercedes nije ni do kolena). Jaguara nisam ni pomenuo jer Mercedes nikad nece moci ni da sanja o luksuzu i prestizu koji ovaj auto pruza, a cena mu je daleko ispod mercedesa!!!!

:ok: :worth:
Sad će Superbird i za ovo da nas potkači, on obožava Mercedese! :lol:

Ovo mi deluje kao posao za Superbirda:!: :lol:

Alaman:
Jaguara nisam ni pomenuo jer Mercedes nikad nece moci ni da sanja o luksuzu i prestizu koji ovaj auto pruza, a cena mu je daleko ispod mercedesa!!!!

Koliko mi je poznato, Jaguar je u svoj top model, XJ6, stavljao Mercedesov menjac jer je njihov bio... pa, shit. Uz to, iz Mercedesovih proizvodnih hala nikad nije izasao aljkavo napravljen automobil, dok se Jaguaru to desavalo (npr. XJ-S).

SIGNATURE 350:

Bas tako, kad ti kazes da vozis Reno, odmah te pitaju koji, a kad kazes da vozis Benz... to je to. ;)

Alaman:
da nista drugo ne postoji, i u stanju su da daju 5 000 € za W124 iz '89 godine i to u katastrofalnom stanju (bez klime i podizaca, a airbag-ove i ostalo da ne pominjem)!

Moj dobar drugar je pre neki dan najzad kupio Volvo, i to 850 u odlicnom stanju iz '97 godine (koza, klima, automatik, ksenoni, sekvent plin, airbag x 4, tempomat....) za 4 600 €

W124 u katastrofalnom stanju ne postoji :), a taj Volvo nije bezveze toliko para - stariji modeli Mercedesa (W123, W124, W201) zahtevaju samo minimalno odrzavanje, dok na taj Volvo mozes stavljati samo originalne (citaj: skupe) delove. Zar nisi i ti kukao da imas frku s odrzavanjem?

W124 u katastrofalnom stanju ne postoji :), a taj Volvo nije bezveze toliko para - stariji modeli Mercedesa (W123, W124, W201) zahtevaju samo minimalno odrzavanje, dok na taj Volvo mozes stavljati samo originalne (citaj: skupe) delove. Zar nisi i ti kukao da imas frku s odrzavanjem?

Za tu razliku u parama mogu da kupim tri stranca i da mi ostane jos soma evra za majstore i nadzivecu petnaest puta svakog Mercedesa!

p.s. Mercedes uopste nije tako jeftin za odrzavanje, a ni Volvo toliko skup. U pitanju su opet zablude u ovoj zemlji! Raspitaj se malo koliko je skupo odrzavanje za mercedesa iz '97 pa posle pricaj price za malu decu!!!

Meni ne pada na pamet da kupujem dresinu staru 20 godina jer je jeftino odrzavanje????:rtfm::thumbdown::thumbdown:

Za iste pare mogu da kupim Volvo 10 godina mladji sa 20000 puta vise opreme i da se vozim ko gospodin covek sa automatskim menjacem, podesivim volanom, el. retrovizorima i klima uredjajem, a ti kupi tu W124 pa se kuvaj i podizi stakla i pomeraj retrovizore rucno, ali zato kad odes kod majstora bice ti jeftino odrzavanje:dash::dash::dash:!!!

Naglasio sam, stariji modeli Mercedesa ;)

A ja naglasavam da ti stariji modeli nemaju nista od opreme a bezbednost (ABS, airbag) i da ne pominjem!!!

Pa sad covek treba da bude dovoljno lud da za tolike pare uzme auto koji nema nista od gore navedenog zbog jeftinog odrzavanja!!!

Tom logikom mogu lepo da kupim Volvo 240 i da me boli briga za odrzavanje:?:

Uopste nije u tome poenta, jer ja hocu i klimu i podizace i el. retrovizore i tempomat i trista drugih stvari, prema tome Mercedes ispada iz svake kombinacije.

Taj moj drugar se kleo u Mercedesa, skoro cetiri godine i pricao isto sto i ti, ali je na kraju ipak promenio misljenje jer je probao i nesto drugo osim mercedesa, i video da to uopste nije tako lose, a W124 je ocenio sa osmicom na skali od 1 do 10 (ako je Volvo 10)!

p.s. U pitanju je covek od 35 godina!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back