Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego...pretpostavljam da ne kucate stojeći, kao ni da ne sedite non stop onako kao da su vam nabili kolac u dupe - ono školski uspravno... Verovatno se ponekad smestite udobno, prekrstite noge. savijete...
Da li se i vama dešava da vam utrni noga...? Mislim ovo je kod mene baš često, pa se pitam da mi nisu možda krvni sudovi s unutarnje strane popunjeni masnoćom, pa zbog toga vrlo lako utrni...? Ili da češće menjam položaj...? :lol:

mhm, meni ne trese volan ich vise, ali vuce na jednu stranu...malocas odem na jednu dobru pumpu i gluplje nesto za naduvavanje guma nisam sreo u svom zivotu. Znaci, uzmes dosta dugo, svaka cast na tome, crevo. Dodjes do zeljenog tocka. Nataknes crevo na ventil. I sada, dugme za pumpanje gume je na aparatu koji je pored auta. Nema na crevu. I ti namestis to i odes do aparata i tu imas veliki sat :D sto pokazuje koliko bara. Sve je to lepo, ali posto je crevo malo zaebano moras da drzis crevo pod odredjenim uglom da ne bi pustalo oko ventila. Sad, ja drzim lepo crevo, ali mi treba neko da pritisne dugme koje je dva metra...jer cim je malo pomereno malo da pusta vazduh ne mozes da pumpas...

haha ko mister bin ono kad stane predaleko od rampe pa mu ruka polako izlazi kroz prozor i nemoze da dovati :D

ja jos u svojim pocetnickim vozackim danima, sam tako sav vazan stao pored rampe u garazu, kao evo vidite kako cu ja prici blizu dugmetu nisam ja glup ko ostali.
ja sam tako prisao blizu, pruzio ruku napolje, kad ono...hm... mlataram prsticima nemogu da dovatim. da se nagnem, nemogu pojas mi neda. otkopcam pojas, i dalje nemogu :D . onda sam otvorio vrata, i nagnuo se kroz poluotvorena vrata se isteglio do dugmeta :lol:, i odjurio u garazu u nepoznatom pravcu od blama :p

e jel ova kafana ima one karirane stoljnake, ko hrvatska zastava, sa plavim plehanim pepeljarama, casama od 2 deci koje su onako oblika kao burici, sankom od mesano drveta i nerdjajuceg celika, stolicama onim laganim od nekog savijanog drveta sa exercicima? i debelom konobaricom u odelu francuske sobarice koju svi drpaju zas'su?

meni ne...

nego, ce dizes neki kredit skorije?

i sta je to seat mhmhm kupra?

Već jesam, ali ne za kola...Rešavam stambeno pitanje...pričao sam ti...
A Cupra R je sportska izvedba kod Seata...
seat12.jpg

odo do jednog otpada oko kilometar od faxa da vidim jel stigao taj kadett iz Dojch da zamenim ta kljesta vise

sacu dodjem.

mhmh, sutra stize kadett. Pita on mene: jel ce uzimas diskove? Reko necu novi su. Dobro,iskrivice ti se diskovi za 500km...reko STO? pa eto, videces. pa reci mi sto da znam...neuc ti kazem videces...aj reko nemo me ebes sto ce se krivi diskovi da znam da sprecim to ili sta vec.....necu ti kazem videces...

aj reko vidimo se...
o boze debila...

e, da. Vracam se ja sa otpada. Sada, dve trake u jednom i dve trake u drugom smeru. Vozim levom trakom da idem levo. I moram iz suprotnog pravca da pustim ove sto idu pravo. Medjutim, dodjem ja do sredine raskrsnice. Dam propisno migavac na levo. I prolaze vozila pored mene koja idu pravo. Medjutim, dolazi neki chicha ispred mene stao kolima...otvorim kulturno prozor i pitam GDE CES?
Kaze sta gde cu bre idem pravo gde ces ti levo, kaze on i dere se ko mazga...a on budala iz trake za levo nastavio pravo. Umesto da je isao trakom za pravo i on iz trake za levo isao pravo..i posle kad shvatio sta uradi okrenu glavu i ja ga psujem, ali on kao da ne cuje....nista,skrneem levo ja i iza mene kamion. SCANIA stara neka, onako poveca. Idem ja tim pravcem oko 60-70 i vidim zaleteo ga kamion i ja dam migavac 200-300metara pre raskrsnice, koja nije bas uocljiva. I dam migavac i usporavam i odjednom stanem da propustim Yuga koji ide pravo. I vidim ja kamion ga zaleteo sine samo tako...ne moze on da zakoci i ja zdrava pamet, fala Bogu, po gasu i pobegnem pravo da me ne udari. . .

mentola sto ima na putu to je strasno...

Nego...pretpostavljam da ne kucate stojeći, kao ni da ne sedite non stop onako kao da su vam nabili kolac u dupe - ono školski uspravno... Verovatno se ponekad smestite udobno, prekrstite noge. savijete...
Da li se i vama dešava da vam utrni noga...? Mislim ovo je kod mene baš često, pa se pitam da mi nisu možda krvni sudovi s unutarnje strane popunjeni masnoćom, pa zbog toga vrlo lako utrni...? Ili da češće menjam položaj...? :lol:
I meni se desava cesto."Pusacka noga"?
Menjaj,pomaze.

Aha, meni se to dešava. Prekrstim levu, pa kad utrne...

mentola sto ima na putu to je strasno...
Misle da im je ovo autostrada.
Pa i mene juče isekao jedan kreten kod Mostara, priključuje se od desno, a ja dao desni migavac da se prestrojim desno. Kad on, opušteno bez migavca, samo cim u levo i boli ga... Svirnem mu, a ono bukvalno cela familija iz njegovih kola počne da se dere. :shock:
Da, zaboravio sam i to da napišem, koj djavo se deru oni koji ne voze? :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back