Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo, da se ne bi ljutio... ;)

Znam da na Golfu V TFSI cajger pri stvarnih 235 pokazuje ~260, a takodje sam cuo da na Passatu hoce dosta da doda.
A iz licnog iskustva znam da na je na mom Golfu cajger apsolutno precizan pri 71 km/h, sto je cika u plavom potvrdio :lol: E sad, kod mene su 14", sto moze, a i ne mora da utice...

Au i ti si baš mlad...

i perspektivan :lol:

sto se tice brzina, ja sam ziveo u zabludi da sam megana vozio 172,5kmh medjutim,
kada sam pre jedno mesec uzeo navigaciju i zaputio se ka prestonici,
ustanovio sam da kada cager pokazuje 160kmh da tu laze skoro 10%, tj isao sam 150 po gps-u onda kada je ovaj pokazivao 165.
ali u grackoj voznji, znaci po gracu :lol:,
kada cager kaze 60, gps kaze 58-59

hvala:D, potrudice se da osvezi vozni park makar prethodnom generacijom lagune 8)

hvala svima na cestitkama ;)

@DLOA

20.

РООООКАЈ генерацијо!!!!!!
А сад пјесмица!:whistling:

:super:Срећан ти рођендан,
да нам будеш радостан,
100 година да нам живиш,
и Мегану да се дивиш...

Од мене свима по сокић, да не покупите бандере кад кренете кући!
Ја частим ако ме мурија не ухвати у нерегистрованом ауту на путу за НС!

Nekad su bili fini, pa su priznavali koliko im cajger žela:
34077225za3.jpg

Данас сам урадио једну... могло би се рећи занимљиву ствар... тако су бар коментарисали људи којима сам причао... кренем за БГ и стандардно лик неће да се склони из леве траке и поред блицања и свирања... иде око 60-70 и успорава ме... обилазим га са десне стране и успоравам на око 30 и тако идем наредних 15км испред њега. ПОЛА САТА сам ишао тих 15км успоравајући њега и не дајући му да прође напред. Контам да тај поступак и није толико лош у односу на рецимо гурање с пута, стајање и обрачунавање и сл... једино што се изгуби мало времена али боѕе мој... вредело је :D

Данас сам урадио једну... могло би се рећи занимљиву ствар... тако су бар коментарисали људи којима сам причао... кренем за БГ и стандардно лик неће да се склони из леве траке и поред блицања и свирања... иде око 60-70 и успорава ме... обилазим га са десне стране и успоравам на око 30 и тако идем наредних 15км испред њега. ПОЛА САТА сам ишао тих 15км успоравајући њега и не дајући му да прође напред. Контам да тај поступак и није толико лош у односу на рецимо гурање с пута, стајање и обрачунавање и сл... једино што се изгуби мало времена али боѕе мој... вредело је :D

mhmh, vredelo?

Ja sam pre neki dan jednog iscimao... Kao ona baba suvozač u video klipu sa Dacijom i Ladom...:lol:
Šta sve na ovom svetu nije lepo pa se opet radi...
Čovek se malo uplašio i to je sve...

ono je majka svih clipova :D

sta bilo, pricaj...

ces kafu?

mala, jednu kafu za DLOU, meni kapucino i sprite....
ces ti neki sok DLOA?
i jedan bistri sok od zelene jabuke i naplati sta kosta.

:D

Čovek iz drugog pravca vidi da mu idem u susret i bez obzira na to - kreće u preticanje... naravno da sam popi.zdio na takvu drskost, jer ne volim aroganciju i drskost na putevima...
Kad mi se dovoljno približio, prilikom mimoilaženja na jedno 20m od mene, sam naglo iscimao u desno...:lol: Lik je na moje veliko zadovoljstvo bio isteran iz pameti, što svedoči to da je refleksno iscimao svoj auto u pravcu njegove bankine...
Tom prilikom sam osetio neku milinu u srcu...:lol:
Štaviše bio je tu i adrenalinski skok, sve zarad želje da pokuša da se vrati i stigne me da se razračunamo, što bi rezultiralo seftelisanjem moje opreme za odbranu od drumskih nasilnika, koja je već uhvatila paučinu... Baš sam bio za jednu prijateljsku...

mhm, meni ne trese volan ich vise, ali vuce na jednu stranu...malocas odem na jednu dobru pumpu i gluplje nesto za naduvavanje guma nisam sreo u svom zivotu. Znaci, uzmes dosta dugo, svaka cast na tome, crevo. Dodjes do zeljenog tocka. Nataknes crevo na ventil. I sada, dugme za pumpanje gume je na aparatu koji je pored auta. Nema na crevu. I ti namestis to i odes do aparata i tu imas veliki sat :D sto pokazuje koliko bara. Sve je to lepo, ali posto je crevo malo zaebano moras da drzis crevo pod odredjenim uglom da ne bi pustalo oko ventila. Sad, ja drzim lepo crevo, ali mi treba neko da pritisne dugme koje je dva metra...jer cim je malo pomereno malo da pusta vazduh ne mozes da pumpas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back