gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Ma svaki, a ne samo Opelov...
Btw 100 konja ne mogu da proizvedu 215 pa da ga iebeš...
to da... realno jos naftas...mhmh 190kmh/pravih 190...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma svaki, a ne samo Opelov...
Btw 100 konja ne mogu da proizvedu 215 pa da ga iebeš...
E sad, kod mene su 14", sto moze, a i ne mora da utice...Au i ti si baš mlad...

,hvala, potrudice se da osvezi vozni park makar prethodnom generacijom lagune 8)
hvala svima na cestitkama
@DLOA
20.

Срећан ти рођендан,
moj rodjus![]()
Jeste bilo juče, ali srećan rođendan! :-P
Nekad su bili fini, pa su priznavali koliko im cajger žela:
![]()

Данас сам урадио једну... могло би се рећи занимљиву ствар... тако су бар коментарисали људи којима сам причао... кренем за БГ и стандардно лик неће да се склони из леве траке и поред блицања и свирања... иде око 60-70 и успорава ме... обилазим га са десне стране и успоравам на око 30 и тако идем наредних 15км испред њега. ПОЛА САТА сам ишао тих 15км успоравајући њега и не дајући му да прође напред. Контам да тај поступак и није толико лош у односу на рецимо гурање с пута, стајање и обрачунавање и сл... једино што се изгуби мало времена али боѕе мој... вредело је![]()

Ja sam pre neki dan jednog iscimao... Kao ona baba suvozač u video klipu sa Dacijom i Ladom...
Šta sve na ovom svetu nije lepo pa se opet radi...
Čovek se malo uplašio i to je sve...
Nisam ja rekao da auto od 1000 kg sa 110 konja ne moze 190, naprotiv. Samo sto u trenutku kad njemu cajger pokazuje 190 on ustvari ide 170-175. Kapiras?
Lik je na moje veliko zadovoljstvo bio isteran iz pameti, što svedoči to da je refleksno iscimao svoj auto u pravcu njegove bankine...