Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priključujem se svum čestitkama!
clap.gif
happybday.gif

beer.gif

a ona kucka me starno nervira.... jednom je vozila u istoj emisiji i m5 i m6...toliko mi bilo zao sto nije Tiff provozao to, jer bi ga on izdriftovao samo tako...

onu bih ja izbacio stvarno...i onaj cupavi je vrh isto:D gledao sam kad je predstavljao pezo 407 3.0litra...na kraju kao zvao taxi da se vrati kuci :D

Sta ja znam, Vicky zna da "udavi" nekada, ali generalno nemam neko lose misljenje o njoj.

A cupavi je jednom prilikom vozio Hondu CIvic, i hvali bord kompjuter, kako pokazuje sve bitne podatke, i zatim, onako iz zajebancije pita "Koliko ima do najblizeg paba?" A bord comp k'o iz topa "Odaberite vrste pabova!" E, tu se co'ek odusevio, a ko ne bi...

Sta ja znam, Vicky zna da "udavi" nekada, ali generalno nemam neko lose misljenje o njoj.

A cupavi je jednom prilikom vozio Hondu CIvic, i hvali bord kompjuter, kako pokazuje sve bitne podatke, i zatim, onako iz zajebancije pita "Koliko ima do najblizeg paba?" A bord comp k'o iz topa "Odaberite vrste pabova!" E, tu se co'ek odusevio, a ko ne bi...

ma ona Viki bre stvarno davi...kad se ona nasmeje onako promuklo...arggghhhh....
nervira me to sto je vozila neke od automobila u koje sam ja zaljubljen. A siguran sam da bi ih Tiff provozao i demonstrirao 87 puta bolje...

koliko si vozio max opela?

ma ona Viki bre stvarno davi...kad se ona nasmeje onako promuklo...arggghhhh....
nervira me to sto je vozila neke od automobila u koje sam ja zaljubljen. A siguran sam da bi ih Tiff provozao i demonstrirao 87 puta bolje...

koliko si vozio max opela?

Ja 140, s' obzirom da jos nemam dozvolu, i vise nego sto treba...
A do sada nismo imali priliku da ga bas napucamo do kraja.Jednom je burazer vozio 200, ali nije bilo vise puta, mozda bi mogao i vise, ko zna...

Napisao sam ranije da SVI cajgeri lazu u plus da bi se izbegla odgovornost proizvodjaca ukoliko dodje do udesa usled neprilagodjene brzine. Opel sam uzeo kao primer jer je pitanje da li taj dizel od 100ks moze i 200 da izvuce, a za 215 sam siguran da nema teorije. Takodje, ona Corsa ne verujem da moze vise od 150, 160, a covek se kune da ju je vozio 185 (apsolutno nemoguce za 1.2 motor od 60-ak konja).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back