Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koznu jaknu ja nosim :cool: (ali koznu od teleta ne kesu neku)

telefone im nisam zagledao, samsung je verovatno, nesto sareno i glasno :D

a jakne nose one fegetske sto se danas nose, suskava sa ramflom dole i onom kapuljacom sa krznom kao je8eni paun u njoj izgleda.
suskave trenerke marke didibao sa znakom adidas, onako dignute iznad carapa i tu zategnute iznad clanka crne patike one sa tankim brzim kuglaskim djonom i na cicak jer pertle ne umeju da vezu,
ako su emancipovani onda nose izbledjene farmerice "beba"- temerin, majcu dugih rukava sa nekakvom tribalnom zvrljotinom na sebi, ili nekim cvecem, neki dezen tog tipa uradjen zlatnim ili srebrnim, metalik nesto da sljasti. majca je crna ili bela.
Svaka ti čast za ovo! :worth::super::worth:

Зар није сјајан :rotf: :rotf: :rotf:
Naravno da jeste. :D

i brate nose zenske jakne kao da je to nesto kul :D
Taj fazon.

Ja ću da dodjem sa ovim. :lol:

autowpru_ford_transit_police_2-1.jpg

Poslednja izmena:
e da sgn ... reci na regrutaciji da si iskusan mornar ...
da te bace u rechnu mornaricu ... :) ... ili trazi 11107 VES ...

ako nebih isao na VA,
trazio bi na regrutaciji da budem snajperista. nekako je to tesno vezano s mojom zivotnom filozofijom, a i raznim psiho i fizickim vestinama koje posedujem z:).

ali moze i mornarica. kontam da ta recna flotila ovde u NS nista ni ne radi :D
video sam imaju jedan gliser deplasmanac onako solidan, eto mogao bi da im vozim to :)

Dobro je pa nisi stavio neku dizel lokomotivu ....

Kad sam bio klinac uvek mi je bilo scary kad prelazim prugu preko noći, a tamo parkirana dizel lokomotiva, i to ona zelena .... .... i samo mali trag neke rasvete ....

Ne, nema pruge u Budvi, ja sam živio u Sutomoru prije :lol:

ovde u NS kod Z stanice stoji jedna crna parna lokomotiva,
uvek me je zbog neceg malo zastrasivala :D

sgn: druze .. 11109 mi je podves .. 11107 rula... :) ..
nego ... šta mislite o tome sa mladom SGN napravimo frku i od njega napravimo sigurnosni rizik sa
par anonimnih prijava i da ga neprime na akademiju ...sgn .. .koliko plaćaš da te ne odmognemo :))

dovla: HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahahahahahaa...... posle nekoliko sati .. ahahhahah . HA !:) .. huh ... pa kako si uspeo .. hahaha .. ti proklizo ??? ... daj detalje da se detaljnije smejemo :))) ... moderator skanto auto .. moderator skanto auto ... a ček .. što si ga slikao ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back