Ko zove?

Muškarci su uvek plaćali piće do nekih zadnjih 15ak godina to je sigurno. Rijetki su bili izuzeci.
Spontanija?
Pa nismo imali tu proceduru za koju ti kažeš da danas postoji - posle prvog seksa zavidi da li cemo biti skupa ili ne, a stim da je bitno ko će koga zvati posle tog seksa...

A recimo bilo vam je lijepo oboma ja a tebi se ona dopada, svidja, zašto je ne bi pozvao? Nije muški?

Nema tu pravila. Zove ti se? Zovi. Ne pitaj a eto ona mene nije prva... Ako vidiš nešto što ti se ne svidja ti ces to i reci.

A graditi nešto ili pokušavati tako što ćemo nagađati poreze i šta bi trebalo je bezveze.

Jel ti se zove, jel bi je opet vidio? Ako je odgovor da, čemu onda i pitanje ko zove...
Cini mi se da se malo nazaduje u odnosima. Tj vraca nekakvom tradicionalizmu. Mislim da su ove pinkoze i sl doprineli tome.
Pre 90 ih, nesto se nije preterano gledalo na novac. Imas sljaku, idemo na pice, ona radi, on radi, nije bitno ko tu placa, niti kojie pice je u pitanju. Bitna je srz razgovora i provoda.
Danas ima puno vise dokazivanja. Sepurenje: Ja sam riba, ja sam frajer, ima se moze se, fazon.
Srecom sam i zakacio delom taj mentalitet da sam uvek mogao izaci s devojkom dekintiran i ona placa, niti me vidi kao manjeg muskarca. Na protiv, cesto se osecao ponos, sto smo jedno- ravnopravni partneri. I mnogo su iskrenije emocije tu bile. Ok bilo je i ovih drugih: provajder si ili cao. To se izbegavalo uvek. Danas mi se cini da se nekako to sve spojilo u neku zbunjenu masu. Mada ok uvek ima izuzetaka.

Cini mi se da se malo nazaduje u odnosima. Tj vraca nekakvom tradicionalizmu. Mislim da su ove pinkoze i sl doprineli tome.
Pre 90 ih, nesto se nije preterano gledalo na novac. Imas sljaku, idemo na pice, ona radi, on radi, nije bitno ko tu placa, niti kojie pice je u pitanju. Bitna je srz razgovora i provoda.
Danas ima puno vise dokazivanja. Sepurenje: Ja sam riba, ja sam frajer, ima se moze se, fazon.
Srecom sam i zakacio delom taj mentalitet da sam uvek mogao izaci s devojkom dekintiran i ona placa, niti me vidi kao manjeg muskarca. Na protiv, cesto se osecao ponos, sto smo jedno- ravnopravni partneri. I mnogo su iskrenije emocije tu bile. Ok bilo je i ovih drugih: provajder si ili cao. To se izbegavalo uvek. Danas mi se cini da se nekako to sve spojilo u neku zbunjenu masu. Mada ok uvek ima izuzetaka.
Ne znsm, mene to što ti pričaš za prije devedesetih nije ni mslo poznato. Već apsolutno suprotno i to ne govorim sad o svom primjeru. Muškarci su plaćali. A poslije dvijehiljaditih sve je češće kada i djele troškove...

Ali danas su teza vremena nego prije devedesetih i ok muškarcima je mnogo teže. Onim koji nemaju bogate tate ili pošteno rade....

Vidjali ste se, imali seks, bilo je sve cool, super, ok sta vec, osecate da bi se trebalo cuti sutradan i ono jel, idemo dalje.
Jel ti zoves ili ocekujes druga strana da pozove?
Ja na pr ocekujem druga strana da pozove. Ionako sam joj dao svoje telo. Mogla bi da bude karakter i pozove.
Za dejt on. Za drugi dejt i dalje on. Posle sexa ona. Ako zove on onda moze da ispada da oce jos samo zbog toga. Mislim da malo treba i ona da cima.

Back