Ko zove?

MrNapokon

Japageve ne diraj miksetu
VIP
Poruka
64.455
Vidjali ste se, imali seks, bilo je sve cool, super, ok sta vec, osecate da bi se trebalo cuti sutradan i ono jel, idemo dalje.
Jel ti zoves ili ocekujes druga strana da pozove?
Ja na pr ocekujem druga strana da pozove. Ionako sam joj dao svoje telo. Mogla bi da bude karakter i pozove.

Прво, основно, и једино правило, риба увек прва цима после виђање. И то се дешава увек, под условом да си оставио утисак. ;)

Vidi brate da ti kažem ja nešto.
To.Što si ti otvorio temu.Te zaje.bancije dečije.Ja se dopisujem nešto sa devojkom jednom.I ja pošaljem poruku,običnu normalnu i ona mi ne odgovara.I ja sačekam da prođe nekih 5-6-7 sati okvirno.I lepo obrišem celu prepisku i kontakt.I to ti je to.Ćao.
Ona se javlja sutra kao sce normalno.Ja joj kažem.Nisi zainteresovana.Nastavimo komunikaciju nornalno.I ona opet isto.I ja naravno opet isto.
I posle dva dana opet se javlja sce normalno i opet prekine. I ja samo napišem nisi zainteresovana iskoristila si sve tri šanse.Kraj.
Ko te bre j.ebe.
Na ovom svetu ima tri milijarde žena.

Vidi brate da ti kažem ja nešto.
To.Što si ti otvorio temu.Te zaje.bancije dečije.Ja se dopisujem nešto sa devojkom jednom.I ja pošaljem poruku,običnu normalnu i ona mi ne odgovara.I ja sačekam da prođe nekih 5-6-7 sati okvirno.I lepo obrišem celu prepisku i kontakt.I to ti je to.Ćao.
Ona se javlja sutra kao sce normalno.Ja joj kažem.Nisi zainteresovana.Nastavimo komunikaciju nornalno.I ona opet isto.I ja naravno opet isto.
I posle dva dana opet se javlja sce normalno i opet prekine. I ja samo napišem nisi zainteresovana iskoristila si sve tri šanse.Kraj.
Ko te bre j.ebe.
Na ovom svetu ima tri milijarde žena.
Pa sta je to ako ne upravo decija igra s obe strane?
Da ti nisi igrao igru onda bi je otfirlao iz prvog puta. Ovako si dao 3 gejma.

Znaci tema je:

Sve zavisi od prve j.ebacine?

Mislim ko će prije da se javi... A sta ako je oboma bilo dobro al kontaju, neka se on / ona prva ili prvi javi... I tako čekajući ništa od poziva pa kontaju pogrešno da druga strana nije zainteresovana?

Drugačija vremena moj Djuro...

Znaci tema je:

Sve zavisi od prve j.ebacine?

Mislim ko će prije da se javi... A sta ako je oboma bilo dobro al kontaju, neka se on / ona prva ili prvi javi... I tako čekajući ništa od poziva pa kontaju pogrešno da druga strana nije zainteresovana?

Drugačija vremena moj Djuro...
Pa ne znam.Eto vidis danas postoji procedura. Kao sto se ocekuje od muskarca da platja pitja.
Kako je bilo u tvoje vreme? Cini mi se da je tvoja generacija bila malo spontanija, ako se ne varam, ili?

Vidjali ste se, imali seks, bilo je sve cool, super, ok sta vec, osecate da bi se trebalo cuti sutradan i ono jel, idemo dalje.
Jel ti zoves ili ocekujes druga strana da pozove?
Ja na pr ocekujem druga strana da pozove. Ionako sam joj dao svoje telo. Mogla bi da bude karakter i pozove.
Muskarac.
Dopadaju mi se muskarci sa inicijativom i bez straha da ce biti odbijeni.

Back