Ko vishe uziva u analnom sexu?

USPUT.....
MALOCHAS SAM NAPISAO NESHTO I POLSAO ALI SE IZ NEKOG RAZLOGA NE NALAZI NA POSLEDNJEM MESTU...
NITI IGDE...
BEZ VEZE...
MRZI ME DA PONOVO PISHEM...
NISAM SE NIKADA KORISTIO FLSHICOM ILI PRSTICIMA...
PRE SEDAM GODINA SAM PRESTAO DA SE SAMOZADOVOLJAVAM.
OSECAM SE NEOPISIVO BEDNO POSLE TE DELATNOSTI...
NEMAM NISHTA PROTIV TOGA ALI MENI NE ODGOVARA...
SRECOM, NIKADA NE MANJKA SEKSA U MOM ZIVOTU...
UVEK SE NEKAKO SNADJEM KAD PRIGUSTI...
AKO JEDNOM OPET POCHNEM DA SE SAMOZADOVOLJAVAM MOZDA CU UZETI SAM NESHTO DA EKSPERIMENTISHEM...
TAKO...
JA JESAM UVEK 100% ISKREN...
VREDJA ME TVOJA NEVERA...
NE SUMNJAJ U MENE...
TOLIKO...ODOH...

Onomattopejo, da li znas da na tastaturi tvog kompjutera postoji i taster CapsLock? Ili te grize savest sto ti prija da ti tvoja devojcica tura svoje prstice u bulju, pa se ovde "deres"? Pre bih rekao ovo drugo i sada si zadovoljan sto si "pobedio". Ti su u stvari gay i to sebi ne smes da priznas, zato si uzrujan. Budi zensko, priznaj. Nema tu nista lose samo malo nije prirodno, kako rekose vec ovde. Ali ako je to tebi lepo, onda stvarno nema niko nista protiv. I nema potrebe da pises eseje ovde, razumeli smo te. Ili nismo?

Povodom tvrdnji da je analni seks iskljcivo homoseksualni:
homoseksualac je osoba koju sexualno uzbudjuje osoba istog pola.
To znaci da homoseksualne sklonoti ima i muskarac koji ima sex sa zenom ili se samozadovoljava, a pritom massta o sexu sa muskarcem. Linija razgranicenja nije vrsta sexa koja se upraznjava, vec pol koji nekoga uzbudjuje. Homoseksualci upraznjavju i oralni i "rucni" sex, pa oni ipak nisu exkluzivitet homoseksualaca.
Ili, ako je nekome to tesko shvatiti, neka pogleda primjer zenskog homoseksualizma. Da li po analogiji, zena koja voli da prima oralni sex od svog heteroseksualog partnera, ima lezbijske sklonosti? Ili: koja vrsta sexa je lezbijska?

Druga stvar: anus je erogena zona.
Treca stvar: i prostata je erogena zona.

Ovo su notorne cinjenice i morale bi biti poznate svakom ko ima internet i pristup bilo kom ozbiljnom sajtu koji se bavi sexualnoscu.

Sto se uzivanja tice - stvar je individualna, iako mislim da muskarci zbog prostate imaju bolju startnu poziciju.
Ali da bi uzivali u analnom sexu moraju biti oslobodjeni predrasuda i otvoreni za nove vrste sexa. Ni muskarac ni zena ne mogu uzivati u necemu sto smatraju prljavim i bolnim ili ako zive u strahu da ce ih partnrkin dodir po anusu trenutno pretvoriti u homoseksualca.

atomski mrav:
Kako moze da ti bude svejedno? Izgleda ti nisi nikad p**** okusio :))

Ne moze nista da se poredi sa vlaznom i toplom p****!

Bravo Atomski, slazem se sa tobom, svom duzinom svog iskusnog jezika (a i donje alatke, naravno, samo sto je gornji ekstremitet mnogo vestiji u kunilingusnom postizanju vrhunskog zenskog i neprocenjivog devojackog svrsavanja) !

Guza mislim na zensko guzu , ako su vrhunska i okrugle ,hocu da je imam, i vise bi voleo da stavim mog tu nego u p....za mene ima nesto uzbudljivo jer zena bez vrhunsku guzu ne privlaci me ..............ali pitam se nesto ,zasto zene se pale na muskarce koji imaju isto takvu guzu ?!!!

usput:
Guza mislim na zensko guzu , ako su vrhunska i okrugle ,hocu da je imam, i vise bi voleo da stavim mog tu nego u p....za mene ima nesto uzbudljivo jer zena bez vrhunsku guzu ne privlaci me ..............ali pitam se nesto ,zasto zene se pale na muskarce koji imaju isto takvu guzu ?!!!
do jaja pitanje ... i takodje ne rade svi ****** analni seks - nisam bas proverio ali tako kazu strucnjaci na zapadu!!
inace gadi mi se od pedera ali zato mi je zensko dupe sladje od sladoleda :))))
jeli sinko jel to normalno sto volimo vise u d nego u P? inace jedan moj drugar se izjasnio da ne zeli da stavlja devojci u dupe kao to mu je odbojno!?! da nije on derpe :))

ej bre vi sto pricate da je super i da nije super - da li ste uopste probali - ja nisam ali trebalo bi ako nagovorim devojcicu :) ali da li to da radim - citajte:
"
Kao i svakog normalanog muškarca ta me maštarija pucala od onog trenutka kad sam odvrtio prvi edukativni filmić tog karaktera. Koka vrišti od uživanja i propinje se nebi li primila frajera do dvanaesterca ili pankreasa (neka mi medicinari ne zamjere na baljezganju o unutrašnjim organima!) a frajeri svršavaju od šale. Samo kad ga stave tamo gdje ga nebi trebali stavljati. Pa još kad uleti jedan odozdola u pravu rupu. Sudaraju li se oni negdje u unutrašnjosti? Sve u svemu mrak! E kad bi ova moja dala da ju malo prasnem u guzu... A nije ni svjesna kako će joj biti dobro!

I tako krenuo ja u potragu za ženom mog života! Kriterij jednostavan. Da ga primi u guzu. K tome ako je još i čista... Da se ne bi sudario sa brzim vlakom u njezinom tunelu... Uf, strašne li pomisli... Da ne opisujem predugo tu potragu, jer ipak nije bilo previše teško. Ta i cure gledaju edukativni program, samo neće priznati to otvoreno. A i vibrator se može gurnuti u razne otvore. Ajde mala da probamo, ne to nije dobro, ma daj vidiš ih kako uživaju, ma to je samo film, ma pričala mi frendica da joj je bilo super, ma idi onda frendici, BAM vratima! Pokušaj broj dva! BAM vratima! Pokušaj broj tri, ajde!

I namjestimo se mi u fini dogy-style, namažemo se kremicama i stavim ga ja! Ona pucketa po šavovima, nije baš razrađena. Ohoho biće dobro, biće odlično! Tako fina mala rupica.... Prođem ja analni prsten fino stisnutih mišića, ona se otvori još jače i .... Katastrofa! Iza tog prstena je provalija. Ništa te ne draška, ništa ne stišće, nema ničega!!! Bolji je sex kad si sam u sobi i gledaš kroz prozor. Ništa, apsolutno ništa. Vidim ja i ona se meškolji nešto, nabija se sve brže i čeka da svršim. Nema onog bacakanja, nema vrištanja, nema uzdisanja. Žena radi da odradi! Koma! Isčupam se ja i sjurim se tamo gdje treba! A ono sve se mišići stisli oko mene, ko da sam ga stavio u škripac nakon one pustinje. I bi svjetlo! I zvjezde padaju s neba. Za oboje!

Ležim ja tako u trosjedu nakon par mjeseci od nemilog događaja, i čitam neke tekstove poznatih sexologa i doktora o tome. I pišu ljudi pametno. Nema žena ništa u tom otvoru. Nikakvih živaca, ganglija, ničega! Izlazna vrata, totalno. Moguće otvoriti iz vana jedino silom! Još mudre i pametne glave predlažu baš obrnuto. Zajašite ga dame i sprašite mu prst u guzu, napipajte prostatu i malo je izmasirajte! Dobro je za uživanje, a masaža otklanja opasnosti od raka prostate i raznih upala, ako ste baš pobornici zdravog života. I poslije se žalite da vam je sex prekratak, pomislim ja, kad sam to i isprobao. Radije ga nabodite na ledenu sigu nego da tamo čačkate! Gadna je to stvar! Nema onda nikakvog kontroliranja i suzdržavanja. Probija van kao iz bušotine koja je napiknula novo naftno polje! Totalno sebično iživljavanje! Kao da uletite u kišu meteorita! A komentare o homosklonostima fakat ostavite po strani. Nema to veze s tim! Zamišljam si sada komada sa dugim repom! Šta bi takvo biće bilo u stanju napraviti? Pa da me malo draška.... Ozbiljan prijedlog za genetičke inžinjere i proizvođače raznih lutkica. A ni priča sa vibratorom sada ne zvuči tako nestvarno.

I krenem ja u terensko istraživanje. Malo razgovorčića i filozofiranja, cura se ovori i provučem ja nakon nekog vremena pričicu o analcu. I ništa! Probala je gotovo svaka, uživala gotovo ni jedna. U pravilu! Ima valjda nešto i u toj anatomiji. A kad upitate frajere svi odreda sanjare o tome. Sanjare li i nakon što ubodu? Neznam! Nisu mi se pretjerano izjašnjavali! Vajda se boje priznati!

Zato sam ja ovdje! Uživanje u analnom sexu, kako ga prikazuju na edukativnim videokazetama, čista je izmišljotina! Niti se žene previjaju, niti je frajeru dobro. Čista neprijateljska propaganda! Onaj analac koji ne pokazuju (Krivo! Sjećam se jedne emisije kad je jedna domina u kožnjaku sa policijskom kapom, zajahala okovanog frajera i sprašila mu pola policijskog pendreka. Nisam siguran da su graške znoja na njegovom licu bile odglumljene!) puno je bolji! Naravno, ako ga prakticirate tek onda kad vam je partnerica rastavljena na komade od višestrukog orgazma, jer će u protivnom ostati suha! Često upražnjavanje toga može dovesti do ozbiljnih poremećaja u psihosomatskom stanju vaše partnerice. A ako ste opterećeni time i bojite se da ćete biti manje muškarac ako priznate da vam je gušt, ionako vam nema pomoći. Vi ste totalni konzervativac i osuđeni ste na «uživanje» u misionarskim pozama. I to sa vlastitom ženom!

A za one koji još uvijek sumljaju u istinitost gore navedenih tvrdnji predlažem da pokušaju sami. Pokušajte se samozadovoljiti (ma to svi rade, bez brige) samo sa dva prsta spojena u prsten oko korjena. I bez nekih dodatnih stimulansa, molim! Vidjeti ćete koliko je teško. Ako ne i nemoguće. Ovdje je znanost definitivno na mojoj strani. Živci su vam na vrhu, a djelovanje je u podnožju. Zato su Rusi imali problema sa uništavanjem Afganistanaca ukopanih na planinama djelovanjem iz svojih tenkova, kojima se nije mogao dovoljno dignuti. Mislim na top, naravno!
"

i?

U sustini, sve je u glavi...
Ako nesto zelis, onda ces u tome i uzivati...
Da bih ilustrovala ovu svoju tvrdnju, navescu primjer u kom mazohista dozivljava sexualno uzbudjenje jer ga sadista ponizava, bilo verbalno, bilo fizicki... I naravno, sadistu sexualno uzbudjuje da ponizava partnera...
Eto... :wink:

U anusu se nalazi splet nervih zavrsetaka i zbog toga je njegova stimulacija uzbudljiva i muskarcima i zenama.

Nakon "proboja" sfinktera anusa (misica stezaca) penetracija je nesmetana ("Iza tog prstena je provalija").

U dubokoj analnoj penetraciji vise uzivaju muskarci jer se tako stimulise prostata (neki je nazivaju muskom G-tackom ili M-tackom), ali i zene mogu naci zadovoljstvo u dubokoj analnoj penetraciji jer se tako stimulisu nervi vaginalnog zida koji se naslanja na rektum.

Cinjenica da analni orgazam dozivljavaju samo rijetke sretnice, ne znaci da zene ne uzivaju u analnom sexu. Uz dodatnu stimulaciju klitorisa one mogu postici orgazam koji je, u najmanju ruku, drugaciji od onog prilikom vaginalne penetracije (ali o tome, o dodotnoj stimulaciji i o pitanju dubine penetracije treba da se izjasni zenska populacija ovog foruma - Gazdarice, Tamara, Blondi…).

Sa druge strane, sto se tice muskarcevog zadovoljstva u toj kombinaciji, tacno je da samo prodor kroz sfinkter predstavlja izuzetno zadovoljstvo. Pa ako sfinkter i usporedimo sa dva prsta za masturbaciju, ne treba njime stimulisati korijen penisa, vec njegov vrh (glavic).
Car analnog sexa je upravo u prodiranju glavica kroz cvrsti misic stezac i to treba koristiti pri svakom "ubodu" pustajuci da penis u potpunosti izadje iz cmara, znaci pokretima, doslovce, unutra-van. Nema potrebe za dubokom penetracijom, dovoljno je da samo glavic ulazi i izlazi. Pri tome, iskusnije i vjestije partnerke, trebale bi da potpomognu svaki izlazak penisa stiskanje sfinktera, a ulazak njegovim opustanjem (u narodu poznato kao "zvakanje guze").

Znaci sve sto je citirano u postu razocaraog analca je tacno, ali cinjenica da muskarci imaju bolje predispozicije od zena da uzivaju u pasivnom analnom sexu, ne bi nas trebao odgovoriti i od aktivne uloge u njemu. Na kraju ono dosadno: kondom, lubrikat, ne u, niti po, pici prstima ili penisom iz guze, bla,bla..

banana:
ja volim, mada boli. Nije lose da se malo promeni.
Seksi je i muskarcima, to, sa prstom.
Hoce li me neko prosvetiti, ono o prostati? Gde je ona, uopste?

U redu je ako volis da malo boli. Ukoliko ne, onda koristi vise lubrikata i utrosi vise vremena na opustanje sfinktera penetracijom prsta (prstiju)i masazom cmara.

Prostatu je najlakse stimulisati prstom (prstima) uvucenim u cmar. Kao i kod zenske G-tacke, treba masirati gornji dio - prema stomaku. Ne znam da li muskarac moze dozivjeti orgazam iskljucivo stimulacijom ove tacke od faze neuzbudjenosti do oragazma, ali ako je u uzbudjenju neposreno pred orgazam, moze ga dozivjeti iskljucivo dodorivanjem te tacke.

Da li uspjevas dozivjeti orgazam pri analnom seksu i da li pri tom dodatno (ti ili tvoj parnetr) stimulisete klitoris?

Pozivam jos jednom zenske pripadnice foruma koje su se izjasnile da uzivaju u ovoj vrsti sexa, da kazu nesto vise o toj temi, ohrabrujuci na taj nacin one koje po pitanju analnog sexa imaju nekih zebnji (od pitanja higijene, smanjenja prvobitne boli, uzivanja...). Zene su skepticne na sve arumenta ZA analni sex kada oni doleze iz muskacrevih usta.

Anonymous:
sunchica:
Mushkarci ili zene?

Pa moj *, naravno...kada teze ulazi..., onako vlazno i vrelo....mmmmmmmmm, a tek sto mirise...! :P

muskarac je bice koje je savrsenije u odnosu na zenu :) i znam za slucaj da lik svrshi, a da ga niko i nista ne pipne - znaci samo iz glave - od nuler preko erekcije do svrshetka - ludilo...a lik je iz BG znaci nije neki guru-jogi letac i slicno.

a stimulacija prostate izgleda stvarno deluje - nisam probao ali lekari proucili i oni kazu.
mada mozdana stimulacija je najbitnija.

sunchica:
simona:
Ja volim oralni sex zato sto se osecam strasno mocno kad vidim kako je on u tom trenutku najmanji na svetu i da bi ucinio sve sto mu kazes....hm pricali smo i rekao mi je da se i on apsoluno isto oseca
ovde se govori o analnom sexu...
mada
mogli bi i o oralnom.

hahahahahhahaha
mozzda sunchica voli oralno po analno!!!
:)))
e deco deco...c c c...ebtesesamo!
:)))))

Dakle, da zakljucimo posle obimne i detaljne diskusije - muskarci definitivno vise uzivaju u analnom sexu od zena. Natrocito ako su gay. Dakle - muski anus je osetljiviji (prostata je jako blizu), a kada se aktivni partner usmeri na pravo mesto, onda i on i te kako uziva u tome.

GAY je OK!!!

Ma, kakvi OK, do jaja, brate!

Back