ej bre vi sto pricate da je super i da nije super - da li ste uopste probali - ja nisam ali trebalo bi ako nagovorim devojcicu

ali da li to da radim - citajte:
"
Kao i svakog normalanog muškarca ta me maštarija pucala od onog trenutka kad sam odvrtio prvi edukativni filmić tog karaktera. Koka vrišti od uživanja i propinje se nebi li primila frajera do dvanaesterca ili pankreasa (neka mi medicinari ne zamjere na baljezganju o unutrašnjim organima!) a frajeri svršavaju od šale. Samo kad ga stave tamo gdje ga nebi trebali stavljati. Pa još kad uleti jedan odozdola u pravu rupu. Sudaraju li se oni negdje u unutrašnjosti? Sve u svemu mrak! E kad bi ova moja dala da ju malo prasnem u guzu... A nije ni svjesna kako će joj biti dobro!
I tako krenuo ja u potragu za ženom mog života! Kriterij jednostavan. Da ga primi u guzu. K tome ako je još i čista... Da se ne bi sudario sa brzim vlakom u njezinom tunelu... Uf, strašne li pomisli... Da ne opisujem predugo tu potragu, jer ipak nije bilo previše teško. Ta i cure gledaju edukativni program, samo neće priznati to otvoreno. A i vibrator se može gurnuti u razne otvore. Ajde mala da probamo, ne to nije dobro, ma daj vidiš ih kako uživaju, ma to je samo film, ma pričala mi frendica da joj je bilo super, ma idi onda frendici, BAM vratima! Pokušaj broj dva! BAM vratima! Pokušaj broj tri, ajde!
I namjestimo se mi u fini dogy-style, namažemo se kremicama i stavim ga ja! Ona pucketa po šavovima, nije baš razrađena. Ohoho biće dobro, biće odlično! Tako fina mala rupica.... Prođem ja analni prsten fino stisnutih mišića, ona se otvori još jače i .... Katastrofa! Iza tog prstena je provalija. Ništa te ne draška, ništa ne stišće, nema ničega!!! Bolji je sex kad si sam u sobi i gledaš kroz prozor. Ništa, apsolutno ništa. Vidim ja i ona se meškolji nešto, nabija se sve brže i čeka da svršim. Nema onog bacakanja, nema vrištanja, nema uzdisanja. Žena radi da odradi! Koma! Isčupam se ja i sjurim se tamo gdje treba! A ono sve se mišići stisli oko mene, ko da sam ga stavio u škripac nakon one pustinje. I bi svjetlo! I zvjezde padaju s neba. Za oboje!
Ležim ja tako u trosjedu nakon par mjeseci od nemilog događaja, i čitam neke tekstove poznatih sexologa i doktora o tome. I pišu ljudi pametno. Nema žena ništa u tom otvoru. Nikakvih živaca, ganglija, ničega! Izlazna vrata, totalno. Moguće otvoriti iz vana jedino silom! Još mudre i pametne glave predlažu baš obrnuto. Zajašite ga dame i sprašite mu prst u guzu, napipajte prostatu i malo je izmasirajte! Dobro je za uživanje, a masaža otklanja opasnosti od raka prostate i raznih upala, ako ste baš pobornici zdravog života. I poslije se žalite da vam je sex prekratak, pomislim ja, kad sam to i isprobao. Radije ga nabodite na ledenu sigu nego da tamo čačkate! Gadna je to stvar! Nema onda nikakvog kontroliranja i suzdržavanja. Probija van kao iz bušotine koja je napiknula novo naftno polje! Totalno sebično iživljavanje! Kao da uletite u kišu meteorita! A komentare o homosklonostima fakat ostavite po strani. Nema to veze s tim! Zamišljam si sada komada sa dugim repom! Šta bi takvo biće bilo u stanju napraviti? Pa da me malo draška.... Ozbiljan prijedlog za genetičke inžinjere i proizvođače raznih lutkica. A ni priča sa vibratorom sada ne zvuči tako nestvarno.
I krenem ja u terensko istraživanje. Malo razgovorčića i filozofiranja, cura se ovori i provučem ja nakon nekog vremena pričicu o analcu. I ništa! Probala je gotovo svaka, uživala gotovo ni jedna. U pravilu! Ima valjda nešto i u toj anatomiji. A kad upitate frajere svi odreda sanjare o tome. Sanjare li i nakon što ubodu? Neznam! Nisu mi se pretjerano izjašnjavali! Vajda se boje priznati!
Zato sam ja ovdje! Uživanje u analnom sexu, kako ga prikazuju na edukativnim videokazetama, čista je izmišljotina! Niti se žene previjaju, niti je frajeru dobro. Čista neprijateljska propaganda! Onaj analac koji ne pokazuju (Krivo! Sjećam se jedne emisije kad je jedna domina u kožnjaku sa policijskom kapom, zajahala okovanog frajera i sprašila mu pola policijskog pendreka. Nisam siguran da su graške znoja na njegovom licu bile odglumljene!) puno je bolji! Naravno, ako ga prakticirate tek onda kad vam je partnerica rastavljena na komade od višestrukog orgazma, jer će u protivnom ostati suha! Često upražnjavanje toga može dovesti do ozbiljnih poremećaja u psihosomatskom stanju vaše partnerice. A ako ste opterećeni time i bojite se da ćete biti manje muškarac ako priznate da vam je gušt, ionako vam nema pomoći. Vi ste totalni konzervativac i osuđeni ste na «uživanje» u misionarskim pozama. I to sa vlastitom ženom!
A za one koji još uvijek sumljaju u istinitost gore navedenih tvrdnji predlažem da pokušaju sami. Pokušajte se samozadovoljiti (ma to svi rade, bez brige) samo sa dva prsta spojena u prsten oko korjena. I bez nekih dodatnih stimulansa, molim! Vidjeti ćete koliko je teško. Ako ne i nemoguće. Ovdje je znanost definitivno na mojoj strani. Živci su vam na vrhu, a djelovanje je u podnožju. Zato su Rusi imali problema sa uništavanjem Afganistanaca ukopanih na planinama djelovanjem iz svojih tenkova, kojima se nije mogao dovoljno dignuti. Mislim na top, naravno!
"
i?