Ko "daje" u intimnim odnosima? Od koga na kraju zavisi da li će do intimnog odnosa doći, od muškarca ili od žene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda prvo žena treba da da pristanak za sam čin.3. pa valjda muskarac daje a zena prima![]()
pa ako ste zajedno, neke stvari se podrazumevaju. Neces je sigurno pitayi u vezi za pristanak, odbije naljutis seValjda prvo žena treba da da pristanak za sam čin.
Ništa se nikada ne podrazumeva, sve treba da se zasluži.pa ako ste zajedno, neke stvari se podrazumevaju
sta da se zasluzi? Sex ? Ne budi smesan.Ništa se nikada ne podrazumeva, sve treba da se zasluži.
sa dragim manipulises?Kasnije kada se skapiralo da se moze manipulisati:
neću mu dati večeras (nervira me ili neka malo čeka)
pa formulisi pitanje, da li pricamo o braku vezi? semama? devojkama na vece? komsinicama? sta?Žene biraju ali pitanje časti i obraza isto tako zavise od žene.
istina brate. Ja ovu moju jednom samo, nisam skontao samo me pipnula po wee-weeju jednom nešto vrljavo i to je bio navodno poziv za sex XD a odbila me bukvalno 202 puta, umesto da ga surdukne u usta one se prenemazu tu nesto.imas 3 moguca odgovora.
2. oni sto ces cuti kao salu od drugara: ja sam moju devojku/zenu odbio za sex 2 puta, ona mene 202, samo se ta 2 pamete![]()
Obe strane!Ko "daje" u intimnim odnosima? Od koga na kraju zavisi da li će do intimnog odnosa doći, od muškarca ili od žene?
haha, pa dobro desanka treba da radi i kad je seks redovanistina brate. Ja ovu moju jednom samo, nisam skontao samo me pipnula po wee-weeju jednom nešto vrljavo i to je bio navodno poziv za sex XD a odbila me bukvalno 202 puta, umesto da ga surdukne u usta one se prenemazu tu nesto.
Još jedna dobra narodna ako mislis da u braku nece raditi desanka varas se, radice bas cesto. ja jos u vezu pa sex fali kako li je u braku onda
Ne znam šta da napišem a tako bih voleo da aktivno učestvujem u ovoj temiKo "daje" u intimnim odnosima? Od koga na kraju zavisi da li će do intimnog odnosa doći, od muškarca ili od žene?
tako ja mom drugaru kazem, tis legenda i fenomen, samo dva puta si tuco u zivotu i oma dobio dva deteta.imas 3 moguca odgovora.
1. sa kojima se slazem ja, od oboje
2. oni sto ces cuti kao salu od drugara: ja sam moju devojku/zenu odbio za sex 2 puta, ona mene 202, samo se ta 2 pamete
3. pa valjda muskarac daje a zena prima![]()
hahahhs, znam ja za lika iz Kolumbije, drugarica bila na razmeni studenata u Americi pa su bili drugari tamo, jadan napravio brdo dece, slucajno, mislim oko 9, plus jos 3 sad u braku, posle uradio vazektomiju za svaki slucajtako ja mom drugaru kazem, tis legenda i fenomen, samo dva puta si tuco u zivotu i oma dobio dva deteta.