Ko vas vise privlaci?

sdragana21

Zainteresovan član
Poruka
391
Da li vas vise privlace devojke koje su sredjene kao dame suknja, stiklice, ili devojke koje su u farmerkama i ravnoj obuci? Kako volite da se devojka obuce na prvom drugom i trecem sastanku? Da li mozete da zapocnete vezu i sa devojkom koja vas ne privlaci samo zbog seksa?

Da li vas vise privlace devojke koje su sredjene kao dame suknja, stiklice, ili devojke koje su u farmerkama i ravnoj obuci? Kako volite da se devojka obuce na prvom drugom i trecem sastanku? Da li mozete da zapocnete vezu i sa devojkom koja vas ne privlaci samo zbog seksa?

bolje farmerke,
prvi skockano, drugi farmerke, treci gola
normalno da ne, ako te ne privlaci sexualno sta ce ti?

Farmerke i patike.

I ja ne mogu da budem u vezi sa nekom ako mi se samo svidja seksualno, mada kod mene to ide obrnuto.

Prvo me privuce po nekim drugim stvarima, a onda tek seksualno.

- - - - - - - - - -

bolje farmerke,
prvi skockano, drugi farmerke, treci gola
normalno da ne, ako te ne privlaci sexualno sta ce ti?

Nije tesko ni na prvom dejtu doci do seksa.

Sta ce mi zena koja me ne privlaci seksualno
Ne mogu
Sve jedno mi je i jednl i drugo moze biti lepo

Mene privlace druge stvari, osmeh, ponasanje, pogled...
Neke od vas izgledaju lepse u suknji a neke u pantalonama tako da to i ne igra neku ulogu, ako se osecate prijatno kako izgledate niko od nas se nece buniti.

Treba nesto da nas privuce devojci, izgled je prvo sto primetimo ali se niko od nas ne zadrzava samo zbog toga.
Seks je najmanje bitan, ako ne mozemo da razgovaramo i da se salimo zasto bi gubili vreme.

Farmerke, patike, starke, trenerke, taj rad me privlaci. Stikle i suknje me asociraju na neke ozbiljne dame iznad mog nivoa, tj. one koje nece da sede i gledaju film sa tobomna Netflixu, i da kuliramo tako :mrgreen: Jednostavno, vise me privlace devojke u nekom "opustenom" fazonu.
Da se ne lazemo, pre mi paznju privuce devojka u minicu koja se utegla pa puca (biologija radi svoje) nego neka u farmerkama i patikama, ali bez razmisljanja bih se smuvao sa ovom "obicno" obucenom devojkom.

Ova prva moze seksualno da me privuce, ali posto nisam sklon semama i samo seks vezama, ni ne muvam takve niti imam kontakt sa takvima, a i cisto sumnjam da bi takva devojka htela da bude sa mnom.

Farmerke, patike, starke, trenerke, taj rad me privlaci. Stikle i suknje me asociraju na neke ozbiljne dame iznad mog nivoa, tj. one koje nece da sede i gledaju film sa tobomna Netflixu, i da kuliramo tako :mrgreen: Jednostavno, vise me privlace devojke u nekom "opustenom" fazonu.
Da se ne lazemo, pre mi paznju privuce devojka u minicu koja se utegla pa puca (biologija radi svoje) nego neka u farmerkama i patikama, ali bez razmisljanja bih se smuvao sa ovom "obicno" obucenom devojkom.

Ova prva moze seksualno da me privuce, ali posto nisam sklon semama i samo seks vezama, ni ne muvam takve niti imam kontakt sa takvima, a i cisto sumnjam da bi takva devojka htela da bude sa mnom.

Ajjjj papa.....Pa kada su jos farmerke onako kao pocepane.....:heart:

Mogla si i pitanje za žene da postaviš. : ))
Da sam muškarac želela bih da žena nosi haljinu naizgled lepršavo neobaveznu a suštinski seksi. Poziv bez poziva. :D

Idem da dremnem pa ću posle na primerima pokazati na šta mislim. :p

Poslednja izmena:
zavisi kako je gradjena i kako joj stoji,moze suknja da privuce pogled pre nego farmerke ali nije presudno,ne bih pocinjao vezu s nekom koja mi se ne dopada za sex

Nije mi bitno kako je obucena,u elegantno,skocakna ili klasicnom stilu,sporstkom,kratke pantalonice starke i majca na bretele..
Bitno mi je da je osetim ili kako ja to kazem onjusim njenu privlacnost..;)
Svaka moja veza zapocinje pre svega radi seksa tako da mi je svejedno..
Ubice me ova surova iskrenost.:lol:

Samo da ne nosi one trapave,pufnaste,plisane cizme.Sve ostalo moze da prodje.

Nije mi bitno sta oblaci dokle god joj lepo stoji i dokle god je primereno mestu i dogadjaju.

Mene privlace druge stvari, osmeh, ponasanje, pogled...
Neke od vas izgledaju lepse u suknji a neke u pantalonama tako da to i ne igra neku ulogu, ako se osecate prijatno kako izgledate niko od nas se nece buniti.

Treba nesto da nas privuce devojci, izgled je prvo sto primetimo ali se niko od nas ne zadrzava samo zbog toga.
Seks je najmanje bitan, ako ne mozemo da razgovaramo i da se salimo zasto bi gubili vreme.

Lepo ti je sa devojkom,svidja ti se,zanimljiva je ali...vam je seks nikakav?Da li bi ostao sa njom?

Back