Ko vara više, žene ili muškarci?

jel te nervira sto zene varaju..
Da li me nervira što neko ima nekakve sklonosti, neku osobinu?
Ma jooook, pa govorimo o nepromenljivim kategorijama.. mogu eventualno zaglaviti sa osobom ako to njeno cenim/odgovara mi, ili je zaobići ako nismo kompatibilni. Nebitno da li je žena u pitanju ili muškarac.

Vrišti koliko me nervira samo ono 'varaju SVI'. To se tako teše ovi što varaju.. onaj ko ne vara sigurno ne maše okolo 'vako debilnom tezom.. :mrgreen:

Ma eeejjj, pa treba malo birati i boju i kroj i štof od koga je sašivena racionalizacija. Pa svi mi negde gde smo 'šuplji' peglamo to i pokušavamo pre svega pred sobom ali i pred drugima da se operemo, opravdamo, umanjimo svoju manjkavost..
Šta znam.. ja se bar trudim da za sebe pronađem što jači, ubedljiviji, logičniji izgovor.. pa mislim i drugi to čine..
A ne samo golo negiranje i plitko trpanje u ono izlizano 'to rade SVI'. :dash:

Kad dođe do varanja poštovanje i ona najelementarnija ljudskost su već uveliko otišli u nepovrat (ako ih je uopšte i bilo) pa ako već tog najbitnijeg i najvrednijeg nema.. ko normalan gubi nerve analizom okolnisti *ebanja iza leđa..

Mogu se eventualno nervirucnuti što nisam umela da procenim partnera, što sam odabrala (po meni) loš ljudski materijal.. ostalo je čisto gubljenje vremena..

Zato ko papagaj i ponavljam da je jedino rešenje da se oni kojima je prevara ništa, puko zadovoljavanje nagona kroz *ebanje sa strane uobičajen obrazac ponašanja jer jelte takvi su im "geni", petljanje sa zauzetima normalna stvar, sparuju sa sebi sličnima.

Niko tu nije u pravu, niko nije ni ispravan ni pogrešan.. ralzičiti smo.. a uparivanje ovih različitosti je zagarantovano putovanje u katastrofu.

Gde si naučila ovako da pišeš [i da razmišljaš] 🦄 ?
Svako valjda misli kako ume, na jedan jedini način.. onako kako nameće njegov sklop ličnosti, vaspitanje, karakter, iskustvo.. (gde bi mi bio kraj da mogu da biram način razmišljanja..) :zkez:
Što se pisanja tiče ništa spec.. konvertovanje misli u kucane reči.. ko diktat u školi.. :mrgreen:

Lako mi znati da si pitao gde sam naučila da plivam, čitam, psujem, vozim bicikl..
Na ovo 'gde' nemam konkretan odgovor.. :ne:

šta imaju komšije sa tim?
A nije komŠIJsko šibanje :zkez:, naopako, već komISIJsko.. oni me bičuju kad pogrešim.. :heart::mrgreen:

Komisija je grupica ljudi, malko nerealnih i subjektivnih jer dugo me već znaju, i vole me, i zapravo samo hoće da me poštede vašeg viđenja mene..
(koji ti je k****, a pa da, nijedan.....
a što si nervozna, a pa da, ne bi bila da imaš neki k**** pri ruci......
pišeš da si glupa, a pa da, misliš da si genijalna...
niko ti ne prilazi, a pa da, sama si kriva... itd itd itd itd....

E da, napisao mi neko: smiri se **, pa nekoliko zvezdica, a ovi moji me zezaju i smislili gomilu reči koje mogu ići umesto zvezdica, naravno sve neke lepe stvari :heart::heart::heart: ni približno onom šta mi misli autor zvezdica)

I u pravu su.. ovo ovde je specifičan svet.. i sama sebe često pitam: alo, bre, gusko, sa kim se mačuješ? :aha:

Poslednja izmena:
Svako valjda misli kako ume, na jedan jedini način.. onako kako nameće njegov sklop ličnosti, vaspitanje, karakter, iskustvo.. (gde bi mi bio kraj da mogu da biram način razmišljanja..) :zkez:
Što se pisanja tiče ništa spec.. konvertovanje misli u kucane reči.. ko diktat u školi.. :mrgreen:

Lako mi znati da si pitao gde sam naučila da plivam, čitam, psujem, vozim bicikl..
Ok onda...
Ko te naučio da psuješ? :rtfm:
Gde si naučila da plivaš? :think:

Sa koliko si izgubila nevinost i jel ti bilo prijatno prvi put? :mrgreen:

Ma jooook, pa govorimo o nepromenljivim kategorijama.. mogu eventualno zaglaviti sa osobom ako to njeno cenim/odgovara mi, ili je zaobići ako nismo kompatibilni. Nebitno da li je žena u pitanju ili muškarac.

Vrišti koliko me nervira samo ono 'varaju SVI'. To se tako teše ovi što varaju.. onaj ko ne vara sigurno ne maše okolo 'vako debilnom tezom.. :mrgreen:

Ma eeejjj, pa treba malo birati i boju i kroj i štof od koga je sašivena racionalizacija. Pa svi mi negde gde smo 'šuplji' peglamo to i pokušavamo pre svega pred sobom ali i pred drugima da se operemo, opravdamo, umanjimo svoju manjkavost..
Šta znam.. ja se bar trudim da za sebe pronađem što jači, ubedljiviji, logičniji izgovor.. pa mislim i drugi to čine..

Kad dođe do varanja poštovanje i ona najelementarnija ljudskost su već uveliko otišli u nepovrat (ako ih je uopšte i bilo) pa ako već tog najbitnijeg i najvrednijeg nema.. ko normalan gubi nerve analizom okolnisti *ebanja iza leđa..

Mogu se eventualno nervirucnuti što nisam umela da procenim partnera, što sam odabrala (po meni) loš ljudski materijal.. ostalo je čisto gubljenje vremena..

Zato ko papagaj i ponavljam da je jedino rešenje da se oni kojima je prevara ništa, puko zadovoljavanje nagona kroz *ebanje sa strane uobičajen obrazac ponašanja jer jelte takvi su im "geni", petljanje sa zauzetima normalna stvar, sparuju sa sebi sličnima.

Niko tu nije u pravu, niko nije ni ispravan ni pogrešan.. ralzičiti smo.. a uparivanje ovih različitosti je zagarantovano putovanje u katastrofu.
a ipak te dira cim se ovoliko pravdas...

Ok onda...
Ko te naučio da psuješ? :rtfm:
Gde si naučila da plivaš? :think:

Sa koliko si izgubila nevinost i jel ti bilo prijatno prvi put? :mrgreen:
Ajd' prvo gde je bilo plivanje.. :mrgreen:

Na bazenu.. ali bazenu sa nekakvom za padanje u nesvest "miomirisnom" vrućom banjskom vodom. Znači pakao.. 😆
Ali jbga, moj ćale baš tad zacrtao da deo slobodnih dana posveti, kako mi je objasnio, "vrrrlo korisnoj stvari.. da ja konačno ljuCki proplivam".. i zapeo naravno ko sivonja..

I takooo.. na kraju je bezveze protraćio ceo svoj godišnji jer ima ćerku koja je slow learner kad je voda u pitanju.. :zkez:

Epilog: ja i danas ulazim u vodu sa nataknutom onom silikonskom plivačkom kapicom.. ali samo da mi se kosa ne bi habala od soli ili hlora.. :manikir:

(svrha br.2 : da zbunim neprijatelja da pomisli da će sad tu neka Ester Vilijams da se razmaše u moćnome leptir stilu)

Realno plivam samo tol'ko kol'ko mi treba da se ne udavim.. :zkez:

Za sve oblasti hardkor vulgarnog izražvanja završila sam najviše чколе..
Gradilište ti je nešto kao Harvard za psovanje.. tamo je to književni jezik, jedini koji prosta radna snaga koristi i razume.. :mrgreen:
Skroz neskromo ću navesti činjenicu da sam svim radnicima bila omiljeni nadređeni i da smo se savršeno razumeli i dogovarali.. znači psovanje kodobardan.. :malav:

U praksi ne rabim baš sve što znam.. ali onako.. baš lepo umem da psujem.. i volim komunikaciju psovkama, nije mi ni bljak ni strana.. :zkez:

Nevinost.. 21 godina..

Ceo događaj i moja psihička priprema za isti mož' da bude gomila materijala za jednu solidnu komičnu monodramu :hahaha:

Pa šta znam.. ok je bilo.. dobra predigra.. za tu priliku sa mnom komplikovanom meko i polako..
Sam čin proštepan mnogobrojnim smehotresnim detaljima, ali šta ima veze.. sa ove vremenske distance i to mi je simpa.. :zkez:

Kad prođosmo ono najdramatičnije (kad smo probili led, tj.himen) dalje je bilo nežno, dugo i lagano..
Baš kako i treba za taj famozni 'prvi put'..
Ma bilo je super, daleko bolje od samo 'prijatnog'..

Već vidim da ću se gorko kajati zbog ovog poslednjeg segmenta pisanija.. Sad će mi komisija tražiti detaljan izveštaj. Posle jednog mog posta odavde zapeli tad odmah da i moj vikend tekstić njima namenjen bude o seksu. Napisah ja od tada 2-3 komada, i kao eto, dosta vam više seksa.. interesovanje međutim, ne jenjava..

A možda ću i gore pomenutu monodramu morati da im pišem.. budibogsnama.. :mrgreen:
Zadnje vreme došlo kad ja amaterka o seksu pišem.. 😆

Više ne odgovaram ni na kakva pitanja koja nisu skopčana sa temom.. :vnaocare:
Ma ne odgovaram više ni na komentare vezane za prevaru, izuzev ovog poslednjeg.
Vama multi*ebačima mono tirade ionako ničemu ne služe.. :mrgreen:

a ipak te dira cim se ovoliko pravdas...
Ne znam šta tačno i zašto misliš da me dira.. pa sad.. odgovoriću.. kako odgovorim.. :mrgreen:

Dira me jer sam na onoj pogrešnoj (iliti *ebenoj) strani. Vi 'all round' *ebači redom veselo *ebuckate a suštinski zbog toga mi mono debili na*ebemo. Ali objašnjavati vama koje ste štetočine zaludna je rabota..

Dira me kad se u*serete u život nekome ko mi je drag.

Dira me kad se zalepim za nekoga od te sorte..

Možeš ovo moje nazvati svakako ali pravdanjem nikako.. jer ja ne varam (i zato aman z'aman, ne baksuziraj mi.. :zkez:)
Postoje stvari za koje sam verovala da 'nikad neću'.. paaa.. uradih.. E u takvim slučajOvima se pravdam i kukam kao sinji kukavac.. :besna:

Prevara nije na tom spisku.

Ne znam šta tačno i zašto misliš da me dira.. pa sad.. odgovoriću.. kako odgovorim.. :mrgreen:

Dira me jer sam na onoj pogrešnoj (iliti *ebenoj) strani. Vi 'all round' *ebači redom veselo *ebuckate a suštinski zbog toga mi mono debili na*ebemo. Ali objašnjavati vama koje ste štetočine zaludna je rabota..

Dira me kad se u*serete u život nekome ko mi je drag.

Dira me kad se zalepim za nekoga od te sorte..

Možeš ovo moje nazvati svakako ali pravdanjem nikako.. jer ja ne varam (i zato aman z'aman, ne baksuziraj mi.. :zkez:)
Postoje stvari za koje sam verovala da 'nikad neću'.. paaa.. uradih.. E u takvim slučajOvima se pravdam i kukam kao sinji kukavac.. :besna:

Prevara nije na tom spisku.
znaci ipak te smuvaju je**ci na baterije..:mrgreen:

A nije komŠIJsko šibanje :zkez:, naopako, već komISIJsko.. oni me bičuju kad pogrešim.. :heart::mrgreen:

Komisija je grupica ljudi, malko nerealnih i subjektivnih jer dugo me već znaju, i vole me, i zapravo samo hoće da me poštede vašeg viđenja mene..
(koji ti je k****, a pa da, nijedan.....
a što si nervozna, a pa da, ne bi bila da imaš neki k**** pri ruci......
pišeš da si glupa, a pa da, misliš da si genijalna...
niko ti ne prilazi, a pa da, sama si kriva... itd itd itd itd....

E da, napisao mi neko: smiri se **, pa nekoliko zvezdica, a ovi moji me zezaju i smislili gomilu reči koje mogu ići umesto zvezdica, naravno sve neke lepe stvari :heart::heart::heart: ni približno onom šta mi misli autor zvezdica)

I u pravu su.. ovo ovde je specifičan svet.. i sama sebe često pitam: alo, bre, gusko, sa kim se mačuješ? :aha:
Bravo Žvrljica ❤️,moram priznati u tvom postu se nešto divno i elegantno krije, kada si spomenula štof mislim da bi ti svila odlično stajala uz tvoj jako ljupki stav ❤️.

Zena makar i bila ruzna ko lopov moze uvek da nadje nekog za sex, to nije vasa krivica, vec muskaraca bez dostojanstva. Sli da u proseku zenama je lakse da varaju, razlog sto ne su hormoni i moralne vrednosti, kao i socijalni konstrukti.
Muskarci zgodni, harizmaticni, dominanti i uspesni samo imaju privilegiju da budu na vrhuncu lanca ishrane, max 20%, dok 80% mora da se trudi, nesto sto vecina zena nikad u životu nece osetiti, i uopste niste ni svesne koliko je teze biti muskarsc. Iako ja spadam u ovih 20% po svim logikama saosecam se sa bracom.
Al ds u proseku muskarci varaju vise, po statistici zene varaju vise izmeju 18~30 , marginalno, ostalo muskarci

Подједнако варају и жене и мушкарци уз можда неке минималне процентуалне разлике које варирају са једне на другу страну у зависности од епохе до епохе. Тако да ајде у данашњем времену бих дао благу предност томе да жене више варају, а да мушкарци знају да имају и 2 швалерке тј. да на једног швалера иду отприлике 1.2 швалерке илити на 10 швалера 12 швалерки. Тако некако

Poslednja izmena:
Zena makar i bila ruzna ko lopov moze uvek da nadje nekog za sex, to nije vasa krivica, vec muskaraca bez dostojanstva. Sli da u proseku zenama je lakse da varaju, razlog sto ne su hormoni i moralne vrednosti, kao i socijalni konstrukti.
Muskarci zgodni, harizmaticni, dominanti i uspesni samo imaju privilegiju da budu na vrhuncu lanca ishrane, max 20%, dok 80% mora da se trudi, nesto sto vecina zena nikad u životu nece osetiti, i uopste niste ni svesne koliko je teze biti muskarsc. Iako ja spadam u ovih 20% po svim logikama saosecam se sa bracom.
Al ds u proseku muskarci varaju vise, po statistici zene varaju vise izmeju 18~30 , marginalno, ostalo muskarci
joj bio sam pripit kad sam pisao ovo 😭😃

Back