K
Kasapin
Gost
Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.
Prase je opet bezbedno. (za sada
)
Odo ja.
Prase je opet bezbedno. (za sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...Sad ce prase da se pojavi.....Kasapin:Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.
Prase je opet bezbedno. (za sada)
:? :? :?Kasapin:Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.

Kasapin:Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.
ops: 
To si smislio dok si na mom visioprase:Kasapin:Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.
1001 i jedan noz sanjaj al nista mi ne moz![]()
101 sataru naostri o svoju karu![]()
5 sekira mene ne sikira :wink:
2 malja nek ti se po guzi valja :wink:
1 sacmaricu turi u guzicuops:
grok![]()
Zaboravih da se potpisem.Anonymous:To si smislio dok si na mom visioprase:Kasapin:Ali zato imam 1001 noz, 101 sataru, 5 sekira, 2 malja i 1 sachmaricu (zlu netrebalo) :wink:
Odo ja.
1001 i jedan noz sanjaj al nista mi ne moz![]()
101 sataru naostri o svoju karu![]()
5 sekira mene ne sikira :wink:
2 malja nek ti se po guzi valja :wink:
1 sacmaricu turi u guzicuops:
grok![]()
![]()
Povlacim se, menjam zanimanje.
Toliko od mene.
Oglas:
Hitno prodajem mesarski alat :wink:
a tebi je zacelo najpotrebnija pomoć,od svih.odi pa ju potraži.imaš puno dobrih psihijatrara. :wink:begunac:I ti i ona trebate pomoc!DeDa:Od "zagrebcanke"Anonymous:U KOME TRAZITE SPAS I SAVET KAD VAM JE NAJTEZE tj od koga najpre ocekujete iskrenu pomoc u tezim psihickim situacijama.....![]()
Anonymous:U KOME TRAZITE SPAS I SAVET KAD VAM JE NAJTEZE tj od koga najpre ocekujete iskrenu pomoc u tezim psihickim situacijama.....
Anonymous:u stvari mnogima od vas je neophodno potrebna pomoć kad provodite toliko vremena na glupom forumu.to vam dođe ko neka vrsta života?
to ti spada u opis posla?ha!ha!Anonymous:Anonymous:u stvari mnogima od vas je neophodno potrebna pomoć kad provodite toliko vremena na glupom forumu.to vam dođe ko neka vrsta života?
da li ti pada na pamet da neko posecuje forume u toku radnog vremena :?
Anonymous:to ti spada u opis posla?ha!ha!Anonymous:Anonymous:u stvari mnogima od vas je neophodno potrebna pomoć kad provodite toliko vremena na glupom forumu.to vam dođe ko neka vrsta života?
da li ti pada na pamet da neko posecuje forume u toku radnog vremena :?![]()
možda.a šta spada u opis tvoje?Anonymous:Anonymous:to ti spada u opis posla?ha!ha!Anonymous:Anonymous:u stvari mnogima od vas je neophodno potrebna pomoć kad provodite toliko vremena na glupom forumu.to vam dođe ko neka vrsta života?
da li ti pada na pamet da neko posecuje forume u toku radnog vremena :?![]()
to spada u opis tvoje povrsnosti :wink:
Anonymous:U KOME TRAZITE SPAS I SAVET KAD VAM JE NAJTEZE tj od koga najpre ocekujete iskrenu pomoc u tezim psihickim situacijama.....
Anonymous:u stvari mnogima od vas je neophodno potrebna pomoć kad provodite toliko vremena na glupom forumu.to vam dođe ko neka vrsta života?

Znas omeljeni citat iz filma "Lepa sela lepo gore"mi je..."CIKA JE BOLID"Anonymous:a tebi je zacelo najpotrebnija pomoć,od svih.odi pa ju potraži.imaš puno dobrih psihijatrara. :wink:begunac:I ti i ona trebate pomoc!DeDa:Od "zagrebcanke"Anonymous:U KOME TRAZITE SPAS I SAVET KAD VAM JE NAJTEZE tj od koga najpre ocekujete iskrenu pomoc u tezim psihickim situacijama.....![]()
Anonymous:ej koliko ima vas gostiju
Jandrla:Anonymous:ej koliko ima vas gostiju
Nisam! :wink:
prase:vick:Veruj u sebe i nikada neces doci do takve situacije.
"Verovanje je moc pozitivnog zivljenja. Ono zavrsava sve poslove. Ono preobraca neuspeh u uspeh. Oni koji veruju, postizu." (Norman V. Pil)
ja verujem da cu izdrzati do nove godine al kasapinmi kaze da ce biti prasitji na raznitji. sta da radim ? grok :shock: