Ko upravlja svetom?

I treba dodati samo da ukoliko npr planeta Zemlja bude unistena ciklus se nastavlja u nekoj drugoj ili jednostavno se egzistira u obliku duha koji ne moze da komunicira sa drugim duhovima te je tako osudjen na vecnu samocu. Ima i onih zlih sila koji bi da zarobe duh sto je bas zeznuta situacija...

Znas ono kad je dete onako zeljno izazova i adrenalina. E vidis to je isto i sa ljudima, oni zapravo zele da je zivot tako pomalo opasan ali naranvo niko ne zeli da podnese cenu toga a ona je bol kad se padne.

Posle zamandaljivanja vrata izgleda da nema pomoci sa vani vec ce ljudi biti prepusteni sami sebi i naravno bicima koja egzistiraju u kosmosu a zna se koje su predispoicije za vladara sveta u kom jaci jede slabijeg. To su okrutnost i beskrupuloznost, jednom recju zlo. Kada zlo bude ugusilo i najmanji deo dobra i samo ce poceti da se urusava, dok na kraju nece doziveti svoj krah i pad. Vece zlo ce napadati ono manje sve dok ne ostane nista.

Fin

Poslednja izmena:
Svi oni koji nisu u raju su vec pobegli od kako kazes tvorca jedino sto se tvorac jos brine o njima tako sto je ostavio otvorena vrata svim onima koji odluc da se vrate ali ne i zauvek
ovo moze da se shvati, ili sam ja shvatio da raj ne dolazi posle ovog zivota, nego su neki u raju, pa pobegnu npr. ovde, zanimljivo je, mozda ima i tu nesto:), da li ima veze sa ovom temom ili ne, ne znam, ali mislim da ima opsirna je, a i moze da se postavi i kao nova tema, na ovom ili jos i na drugim pdf-ovima, e sad malo da se vratim na ovu temu i na sustinu, dakle ko upravlja svetom?

hehhehee, niko se nije setio da svetom upravlja majka priroda....ako nas drkne asteroid , nestadosmo mi kao dinosaurusi!....nije covek, a nijedna organizacija tako mocno bice......pa ipak danas svetom upravlja samo lova,,pohlepa i interes!

ej , ustvari nije mi jasno kojim svetom.?...pojam sveta je stvar percepcije......svi se brinu ko upravlja svetom, a niko da poboljsa svoj svet ,svet u sebi......nesto kapiram necemo ziveti ni sekunda duze nego sto nam je odredjeno,pa sto protraciti zivot u tome misleci ko upravlja svetom.......?tja

Naravno da će se dešavati.I to toliko često i tolikim intenzitetom da će ljudskoj rasi doći glave.Ali naravno sve je to normalno.Ljudske civilizacije su nestajale,pa će i ubuduće nestajati.Sve je to prirodno i normalno koje se svetu i pre dešavalo.

Mislim definitivno neko iz pozadine manipulise i upravlja ljudima zivota i svetom, mislim ovaj svet bi mogao i morao da bude mnogo bolje mesto za zivot.
Mislim koliko ima gladnih ljudi, bolesnih, punih patnje..........zatim kako samo preko medija zaglupljuju ljude propagirajuci sve negativne vrednosti izmedju ostalog kao sto su otudjenje medju ljudima, onemogucavanje ljudi da misle svojom glavom nasilje, mrznja zatim recimo narkomanija, ateizam, promiskutetno ponasanje, homosexualizam............da bi nam na kraju kao slag na torti servirali sidu, ebolu, koje kakve pticije i svinjeske gripove....itd
Zatim sto je najgore kako samo pokusavaju da uniste coveka, covecanstvo i njegov duh da recimo odjednom ukoliko je neko ispravna osoba da kazem, ono saosecajan, posten, emotivan, nije sklon porocima, nije sklon promiskutetnom i devijantnom ponasanju.....itd, on je ono budala, nenormalan, neko koga se treba kloniti....itd.

Realno da "oni" to oce sve bi moglo da se sredi u roku od 24 sata i da ovaj svet pocne polako da izlazi iz mraka ali ocigledno je to da tim vladarima iz senke to nije u interesu i da im odgovara ovakvo stanje stvari. Sad dal su ti vladari vanzemaljci, reptili iz druge vremensko-prostorne dimenzije il pak mozda sacica nenormalno zlih i nenormalno mocnih ljudi ili mozda kombinacija navedenih nije toliko ni bitno..........

Poslednja izmena:
Realno da "oni" to oce sve bi moglo da se sredi u roku od 24 sata i da ovaj svet pocne polako da izlazi iz mraka ali ocigledno je to da tim vladarima iz senke to nije u interesu i da im odgovara ovakvo stanje stvari. Sad dal su ti vladari vanzemaljci, reptili iz druge vremensko-prostorne dimenzije il pak mozda sacica nenormalno zlih i nenormalno mocnih ljudi ili mozda kombinacija navedenih nije toliko ni bitno..........

Nisu oni krivi što vladaju,već ljdu koji daju vlast ovima što vladaju.Kakva je većina ljudi,takvi su i vladari.Da su ljudi drugačiji,lako bi rasterali ovu bandu od vladara,i na vlast bi postavili ljude sa savešću.Tek ondak bi bilo promene.

Back