bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.347
LIcenca za normalnost.Има ли Вучић лиценцу да је нормалан.
И где би он то данас могао да извади ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LIcenca za normalnost.Има ли Вучић лиценцу да је нормалан.
cuvaj se danajaca kad darove noseИма ли Вучић лиценцу да је нормалан.
on je genije ko baba kurana sto jeНесхваћени геније.
Геније на путу зла.
кобаја са јајима или без јаја...cuvaj se danajaca kad darove nose
ili u prevodu, cuvaj se bugojanca kada ti obecava kobaju u vreme posta
pisma podrske donose rode iz svih srpskih zemalja...iako ni dan danas ne znam koje su to zemlje osim srbije
Apsolutno, bezuslovno, odavno.hoces da kazes da su ovde neki skroz dusevno pomahnitali?![]()
maPa nije bitno da li je zapad ili istok, uvek treba da se poredimo sa boljima od nas.
A ja iskreno verujem da je njihov sistem državnog uređenja bolji od naše jeftine populističke plutokratije sa izraženim kultom ličnosti.
Pa nije bitno da li je zapad ili istok, uvek treba da se poredimo sa boljima od nas.
A ja iskreno verujem da je njihov sistem državnog uređenja bolji od naše jeftine populističke plutokratije sa izraženim kultom ličnosti.
caci slepci, mislis da primecuju?
Jesi li tako pricao i kada je bio i Toma ili Tadic broj jedan?Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Ako ti neko laze cim zine, ne postuje ustav i zakone, kontrolise svu vlast, generator korupcije i izdaje, treba da se voli i velica?Ovo nije objašnjenje odakle tolika mržnja.
Jeste i meni. Sve sto je obecao je slagao vec na samom pocetku: Dinkic savjetnik i ministar, zuti lopovi ministri, potpisani briselski sporazumi, pokrao penzije . . .Вучић је смењив, не разумем аргумент.
Он је у другом председничком мандату и хиљаду пута је рекао да му је то последњи.
То што је појединцима Вучић био узурпатор после десет дана, а нпр им је нормално да Ангела Меркел буде канцеларка 16 година, прича о тим појединцима. Ти исти су га исмевали и када је 2012. почео да носи наочаре.
tacno se vidi ko od nas diskutanata ima normalnu pamet, a ko je poremetio pamecu, ili je pokvaren, tj. korumpiran na neki nacinAko ti neko laze cim zine, ne postuje ustav i zakone, kontrolise svu vlast, generator korupcije i izdaje, treba da se voli i velica?
I to je drugi nepostojeći a aktuelni problem u Srba.ma
i po našem ustavu i zakonu je ok, nego narod nema para pa smo svi politikanti. nisam primetio da se neko bunio što ursula ima 35.000€ platu mesečno
kad nemaš lovu gledaš u tuđ džep, a od kad pamtim prosečna plata nije prelazila 500 dm ili evra i onda si prinuđen da mitinguješ i ništa ti ne valja. a mi kao težimo da nam bude bolje a niko nema ideju kako bar ne u praksiI to je drugi nepostojeći a aktuelni problem u Srba.
Kod nas vazda važi ona "nije problem što ja imam malo, problem je što komšija ima mnogo".
Bilo ko. Bukvalno. Ok, ne bas bukvalno, bitno da nema F dijagnozu to prvo proveriti.
Da.Jesi li tako pricao i kada je bio i Toma ili Tadic broj jedan?
Ima dosta pametnih, ali ne za tu poziciju..daj neko ime
pametni neće u politikuIma dosta pametnih, ali ne za tu poziciju..
Tako je.pametni neće u politiku
I sada opet tvrdis isto?
kad nemaš lovu gledaš u tuđ džep, a od kad pamtim prosečna plata nije prelazila 500 dm ili evra i onda si prinuđen da mitinguješ i ništa ti ne valja. a mi kao težimo da nam bude bolje a niko nema ideju kako bar ne u praksi