Ko umesto Vučića?

Pa nije bitno da li je zapad ili istok, uvek treba da se poredimo sa boljima od nas.

A ja iskreno verujem da je njihov sistem državnog uređenja bolji od naše jeftine populističke plutokratije sa izraženim kultom ličnosti.
ma
i po našem ustavu i zakonu je ok, nego narod nema para pa smo svi politikanti. nisam primetio da se neko bunio što ursula ima 35.000€ platu mesečno

Pa nije bitno da li je zapad ili istok, uvek treba da se poredimo sa boljima od nas.

A ja iskreno verujem da je njihov sistem državnog uređenja bolji od naše jeftine populističke plutokratije sa izraženim kultom ličnosti.

Ала си га лепо упаковао.

Клановска Клептократија, клика, олош-елита

Вучић је смењив, не разумем аргумент.

Он је у другом председничком мандату и хиљаду пута је рекао да му је то последњи.

То што је појединцима Вучић био узурпатор после десет дана, а нпр им је нормално да Ангела Меркел буде канцеларка 16 година, прича о тим појединцима. Ти исти су га исмевали и када је 2012. почео да носи наочаре.
Jeste i meni. Sve sto je obecao je slagao vec na samom pocetku: Dinkic savjetnik i ministar, zuti lopovi ministri, potpisani briselski sporazumi, pokrao penzije . . .

I to je drugi nepostojeći a aktuelni problem u Srba.

Kod nas vazda važi ona "nije problem što ja imam malo, problem je što komšija ima mnogo".
kad nemaš lovu gledaš u tuđ džep, a od kad pamtim prosečna plata nije prelazila 500 dm ili evra i onda si prinuđen da mitinguješ i ništa ti ne valja. a mi kao težimo da nam bude bolje a niko nema ideju kako bar ne u praksi

Back