Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.830
Oooo druže moj, opet ti. Sa novim imenom naravno. Bolji dokaz od tebe da reinkarnacija postoji, zaista nije potreban.Zato je potrebno pokrenuti proces Učenja od boljih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooo druže moj, opet ti. Sa novim imenom naravno. Bolji dokaz od tebe da reinkarnacija postoji, zaista nije potreban.Zato je potrebno pokrenuti proces Učenja od boljih
Pa već jesmoBićemo jedina država bez opozicije.
Ko drugome kamu jopa...znaš daljesmatram da sam iz skupine racionalnih
samo fantaziraj
i šta sa time, da ga neće uhapsiti ili pozvati na razgovor?
kakvi izbori, za nekoliko dana se uspostavlja nova vlada
toliko si zaslepljen da ne vidiš činjenice
Videla sam i ja taj post na insta i slažem se.Kasirka iz Lidla...
Imaju neki u parlamentu.Pa već jesmo![]()
Ovo o čemu ja pričam nema nikakve veze ni sa Turcima ni sa čim. Ima veze sa mentalitetom naroda, koji vazda od jednog čiveka pravi ikonu, umesto da se svako fokusira na ono što sam može da promeni.Da su Švajcarci bili 500 godina pod Turcima te iskrvarili ko mi u toku WW1 i WW2, bili bi isti ako ne i gori. Nemamo šta da učimo od njih, dva različita sveta.
O tome i ja govorim, istorijske ( i donekle geografske) okolnosti stvaraju mentalitet naroda, on nije puf, pao nasumice sa neba pa kome kakav dopadne već se stvarao vekovima.Ovo o čemu ja pričam nema nikakve veze ni sa Turcima ni sa čim. Ima veze sa mentalitetom naroda, koji vazda od jednog čiveka pravi ikonu, umesto da se svako fokusira na ono što sam može da promeni.
fizički je radnikKo drugome kamu jopa...znaš dalje
Vlast je slatka.Mislim da bi guzva bila poprilicna.Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Je li vi stvarno pominjete Djokovica kao kandidata ili je to neka zaebancija?Djokić/Lompar, kako god, neki univerzitetski profesor.
Teško će Djoković a i Bodiroga je godinama politički aktivan pa ga nema uopšte na izbornim listama. Oni su tu samo da motivišu instagram postom.
Samo da pitam moze li taj "bilo ko"da bude porijeklom iz RS,Kosova,Hrvatske...?Колико би дуго трајао "Било ко" док му не ископате, извучете из контекста или, вероватније, не исфабрикујете које какве компромитујуће изјаве, сумњива познанства или породичне везе са криминалом?
И Патријарх Павле да васкрсне и да постане председник, најпоганији пленумашки слој би му нашао (преко - рекао овај, рекао онај) неку Јовањицу, неко убиство Цвијана исл.
Pa mora nešto da bude po profesiji.Ili je to princip..ako moze Zelenski glumac,moze i on...?
Ovog ni u sali ne bih stavila na oviu temu.
Znaci,profesija nije bitna?I ti mozes biti doktor,nema veze za sta si se skolovao?Pa mora nešto da bude po profesiji.
Nije svako profesionalni parazit kao _____.
Pa Regan je bio glumac, sećaš se scene iz Povratak u budućnost gde Dok kaže "Aha, kako da ne, Regan predsednik haha."Znaci,profesija nije bitna?I ti mozes biti doktor,nema veze za sta si se skolovao?![]()
Sto?Ovog ni u sali ne bih stavila na oviu temu.
Samople je stari forumski lik za čije šale i trololetanja moderacija nema previše razumevanja pa se zato stalno ovaploćuje sa novom forumskom ličnom kartom. Ali avaj, stil pisanja mu je uvek isti i tu pada iznova i iznova. Preporučujem ti da ne gubiš vreme a ti kako hoćeš.Znaci,profesija nije bitna?I ti mozes biti doktor,nema veze za sta si se skolovao?![]()
Ma nemoj?O tome i ja govorim, istorijske ( i donekle geografske) okolnosti stvaraju mentalitet naroda, on nije puf, pao nasumice sa neba pa kome kakav dopadne već se stvarao vekovima.
Da, u SNS Srbiji nema veze za sta si se formalno skolovao, i sta znas.Znaci,profesija nije bitna?I ti mozes biti doktor,nema veze za sta si se skolovao?![]()
Kada moze Udbas Putin da upravlja Drzavnom, zasto ne bi mogao profesionalni glumac?Je li vi stvarno pominjete Djokovica kao kandidata ili je to neka zaebancija?
Jedan sportista koji citav zivot samo igra tenis da upravlja drzavom?
Ili je to princip..ako moze Zelenski glumac,moze i on...?
Onda izgleda da zaista moze SVAKO...a to opet znaci da nije bitan niko.
Gdje su ti kojima je struka politika i srodne nauke,koji znaju "igrati" u svjetskim okvirima,a koji su prije svega patriote i vole svoju zemlju?
Zato sto aludira na raspad Srbije,kao sto je "zavrsio posao" u Jugoslaviji.
Ma nemoj?
A mozes da koristis svu tehnologiju i sve izume zapada, ukljucujuci i tvoje nacije, drzave i svo pravo na koje se lozis; ali mentalitet, e to ne moze da usvojis.
Ma kako da ne.