Ko u stvari dolazi?

opet se vracamo na prvi i osnovni zahtev..dokumentacija..
u dokumentaciji jasno stoji bez obzira na institucije..
dakle..sta fali od dokumentacije?
ako kazes da nije ispunejno sigurno znas sta fali, ne verujem da si neozbiljna i da ponavljas ono sta si cula na tv-u bez dokaza.

Po koji put da ti napisem da je sve u Srbiji korumpirano? Da li je moguce da stvarno to ne vidis???

Ako je izgube, ode nam mladost i pamet van zemlje.

Po čemu su oni pamet?

Mogu da budu obrazovanje, pamet je nešto drugo. Dve različite stvari.

To je samo neki potencijal koji je posedovao i mali Kosta iz Ribnikara ali se sa pameću pozdravio jako mlad.

Obrazovani isto mogu da budu samo kad završe a oni su samo upisali fakultet.
Samo 17,5% od upisanih diplomira.

opet se vracamo na prvi i osnovni zahtev..dokumentacija..
u dokumentaciji jasno stoji bez obzira na institucije..
dakle..sta fali od dokumentacije?
ako kazes da nije ispunejno sigurno znas sta fali, ne verujem da si neozbiljna i da ponavljas ono sta si cula na tv-u bez dokaza.
vise ne vracamo na 1. i osnovni, jer imamo vec svedocenja u sudu, ti si u zaostatku, updejtuj se, ima negde tema o onim KOCKAMA koje su drzale kotve/ankere, mislim od pre nedelju dana, kapetanmark da je postavio

Po čemu su oni pamet?

To je samo neki potencijal koji je posedovao i mali Kosta iz Ribnikara ali se sa pameću pozdravio jako mlad.

Ode nama mladost Iz zemlje dok ti trolujes.

Po čemu su oni pamet?

Ništa pametnije se ne očekuje od onih koji promovišu nepismene ali "sposobne"lopove i ubice :kafa:

Potrudio si se za pohvalu, ovoliki post.
Medjutim, dosta propusta imas.
Ko je to uhapsen zbog nadstresnice?
Najbitniji i najveci krivci su na slobodi (citaj:na vlasti).
Da li je uhapsena osoba iz sns kartela koja je pretukla studentkinju u NS?
ITD.
Mene mrzi dalje da nabrajam.
Sistem je pogresan. Treba da padne.
Da dodju normalni, ljudi zdravog mozga.
Ko na vlasti nije uhapšen, a imaš dokaze o umešanosti. Iznesi dokaze pa nek tužilaštvo radi.

A poslije smijene vlasti više neće bit korupcije ?
Nestaće korupcije preko noći kod Srba ?
to ce zavisiti od ishoda sudjenja za nadstresnicu, a ne od smene ili opstanka ove vlasti, ili rusenja, ili ne

srusili ste nadstresnicu, mi necemo sada vas da rusimo za kaznu, vec da odgovarate, kako i zasto ste to ucinili, a ne da se ovaj slucaj zataskava i hapse uzbunjivaci pride, kao onaj djajic, jer to nema smisla

dakle, apelujemo na smisao i logiku, ako je imate, a ako ne, onda cete sami sebe srusiti, mi vas ne rusimo, samo vam drmamo kaveze

Back