Ko u stvari dolazi?

pitanje je realno... studenti se ogradjuju od opozicije, sad nesto pocnje prica da ce ipak biti upleteni,

nekad ranije je bila jasno profilisana vlast i opozicija..na jednoj strani sps i sloba a na drugoj otpor, sad je sve nekako smuljano, na jednoj strani imamo sns i vucica a na drugoj studente ali nista sa druge strane nije precizno profilisano, studenti na prvom mestu ne mogu da udju u politicki zivot, znaci cela njihova prica je okrenuta ka zahtevima koji su realni i isparavni..ali pravi se neka lista strucnjaka, da li ce opozicija biti na listi, ako nece da li ce pucati sebi u noge i povuci se iz izborne trke..dosta je nejasna situacija.

Ima realnog ovde.
Ne mislim da su studenti neiskusni ili neobavesteni.
Itekako znaju sta hoce.

raspisi izbore, pa cemo ti reci

ti bi da ti mi odamo nase buduce poteze, pa da nas pobedis, satres nase kandidate, pione, kralja, kraljicu, topove, ali tako se ne igra sah, nego ti vuci svoj potez, pa cemo mi onda nas da povucemo, sa jednom nasom figurom

jel sad ne das izbore do kraja 2026? a mi trazimo do kraja 2025
da..otvorio sam temu na tu temu :D
zasto je vucic nekad odmah izlazio na izbore a sad odugovlaci.

https://forum.krstarica.com/threads/izbori.1029560/

Ima realnog ovde.
Ne mislim da su studenti neiskusni ili neobavesteni.
Itekako znaju sta hoce.
ali pitanje je da li znaju kako do tog da dodju.

na primer.. ja sam ucestvovao u studentskim demonstracijama .. mi smo isli na fakultet, slusali predavanja, polagali ispite, radili vezbe i onda popodne isli na demonstracije.. ovi su izgubili godinu.. vec u startu je pokazano neiskustvo..mi smo skinuli slobu ali nismo izgubili godinu.

Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?

Ko ce biti na vlasi ako se srusi Vucic i sns?

Kad smo skidali Slobu tacno se znalo ko dolazi umesto njega....ko sad dolazi?
Биће превремених избора, када режим одреди тренутак који им одговара.
Власт ће бити иста, са малом разликом у опозиционим редовима.
А ни Слобу нисте ви скинули, већ запад, па се не китите туђим перјем... :lol:

ali pitanje je da li znaju kako do tog da dodju.

na primer.. ja sam ucestvovao u studentskim demonstracijama .. mi smo isli na fakultet, slusali predavanja, polagali ispite, radili vezbe i onda popodne isli na demonstracije.. ovi su izgubili godinu.. vec u startu je pokazano neiskustvo..mi smo skinuli slobu ali nismo izgubli godinu.

Sta je jedna izgubljena godina?
Ovo je njihova borba za ostanak u Srbiji.
Ako je izgube, ode nam mladost i pamet van zemlje.

Imaju svoje jasno definisane zahteve od kojih nijedan nije ispunjen.
e ovo i mene zanima..
potpuno podrzavam studentske zahteve i slazem se sa njima, ne zelim da razmisljam kad prolazim ispod neke druge sns novogradnje da li ce mi pasti na glavu..sve odgovorne treba naci i pohapsiti

ali sta konkretno iz zahteva jos nije ispunjeno?
vlast kaze da su ispunili zahteve, stuidenti samo kazu da nisu, kao i ti malopre .. kao imas neku poruku da posaljes ali neces da kazes ko je to bio..tako i ovde..da li moze konkretno sta nije ispunjeno od zahteva..koja dokumentacija fali, ko jos nije odgvoran uhapsen itd...?
secam se pre par meseci kad je vlast rekla da je ispunila zahrteve gradjevinski fakultet se oglasio i rekao koja dokumentacija fali..e tako se radi..posle je sns predao i tu dokumentaciju... u poslednjih par meseci nisam cuo sta jos nije konkretno ispunjeno od zahteva.

sta nije ispunjeno ?
https://studentskizahtevi.rs/lat/

kazes ni jedan nije ispunjen a cetvrta je sigurno ispunjena jer je skupstina izglasala povecanje budzeta
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustv...denti-blokade-protesti-narodna-skupstina.html
znaci vec si slagala u startu

Back