- Poruka
- 11.007
Šta SNS hoće, odmetniče?Sns hoće, po nalogu ktitorra zapadnih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta SNS hoće, odmetniče?Sns hoće, po nalogu ktitorra zapadnih...
Ko? Niko u Srbiji nije nadležan da rešava problem ruske kompanije ...Ne znam uopšte zašto se neko time bavi ...nije nadležan
Tačno.Ko? Niko u Srbiji nije nadležan da rešava problem ruske kompanije ...Ne znam uopšte zašto se neko time bavi ...
Da nacionalizuje nisŠta SNS hoće, odmetniče?
Stvara se klima... Da rusi budu krivi za sankcije ako nam ga ne prodajuNIS je prodat
Ko i kako može da ga otme ?
To su radili komunisti, a ne normalni ljudi ...Da nacionalizuje nis
Strateski bitno se ne prodajeProblem je što je to komapnija od strateškog značaja. Svaka pametna država ne daje strateške resurse strancima, to je put u podaništvo. Pa još i kad sediš na dve stolice, podaništvo postaje još gore jer te guze na oba strane.
Jbg, nedorasli lideri. Tu uvek možeš da očekuješ s*anja. Vučić nema ni sposobnost ni muda da reši tu situaciju a ne odgovara mu ni nezadovoljstvo koje bi se pojavilo ako bi došlo do nestašica.
Verovatno se sada na državnom nivou priprema neki organizovani šverc. To se u banana državama tako rešava. Plus će biti i profita, svima odlično.
Živimo kako glasamo![]()
To nisu bili Srbi, već dosmanlije, kao što sada nisu Srbi blokaderi ...Rusi su oteli Srbima NIS pa je karma da i njima bude "otet".
Da si se malo potrudio znao bi malo boljeMelanija Knavs je diplomrala arhitetkturu na Fakulteti za gradbeništvo i geodeziju u Ljubljani, paralerno sa tim , još od njene 16. godine, se je bavila manekenstvo, no u Ameriku je otišla kao arhitekta, radila na nekim projektima Gospodina Donalda Trampa, tamo ga upoznala, zaljubila se i postala njegova žena, a kasnije i prva dama Amerike ...Malo li je neobrazovani i neinrofrmisani?![]()
https://vukajlija.com/krstan-kovjenic/58760Melanija Knavs je diplomrala arhitetkturu na Fakulteti za gradbeništvo i geodeziju u Ljubljani, paralerno sa tim , još od njene 16. godine, se je bavila manekenstvo, no u Ameriku je otišla kao arhitekta, radila na nekim projektima Gospodina Donalda Trampa, tamo ga upoznala, zaljubila se i postala njegova žena, a kasnije i prva dama Amerike ...Malo li je neobrazovani i neinrofrmisani?![]()
Ko je prodao NIS? Kada? Za koliko? i Kakve veze ima sa time Aleksandar Vučić i sdašnja vlast u Srbiji? Koliko znam, a znam, Vučić je bio protiv prodaje NIS-a, bilo kome i bilo po koju cenu ...Tako je kad se nema dugorocni plan i vizija nego bauljas u mraku sledeci slepog vodju
KAKVE TO IMA VEZE SA OVOM TEMOM I DOTIČNOM GOSPOĐOM? A što se tiče moje malenkosti odgovorio bih ovako, svakako:
To nije tačno i takve "informacije" su fejk ...Da si se malo potrudio znao bi malo bolje
*ali se kasnije ispostavilo da je odustala tokom prve godine.*
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-53917184
Kako ti mislis da znas kad nemas informaciju koju mozes pronaci za 2 min potrage?
Treba da shvatis da su tvoja znanja uglavnom takva - bez cinjenica i lazna
Ma da, ti znas bolje od njeTo nije tačno i takve "informacije" su fejk ...
Znam, od nje sam to lično čuo, da je radila na nekakvom Trampovom projektu i da su se upoznali tamo, a ne na modnoj pisti ...Tvoj izvor je neproveriv i odokativan ...Ma da, ti znas bolje od nje
Njih dvoje tvrde da su se sreli na Nedelji mode u Njujorku, a priča se da su se i pre toga poznavali preko zajedničkog prijatelja i Melanijinog agenta Paola Zampolija. U prvi mah veza nije obećavala, jer je Melanija "uhvatila" Donaldovu bivšu kako izlazi iz Trampove kule, ali se par ubrzo pomirio.
https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifest...vrsila-melanija-tramp-i-koliko-je-bogata.html
Је ли одрбанио Газиводе?Pa mogu samo da citiram samog "Ne dam Gazivode" Vučića...
Vidi se sad vec ocigledno taj "Nedam Gazivode" stil koji je vec zauzeo u odnosu na NIS...
P.S.
Za neupucene...mali vremeplov...
Dao je sad vec odavno Gazivode...
...
Budući da imaš 7 doktorata na raznim univerzitetima, malo je onih koji su pohađali faks a da ih ne znašНаравно, јер се годинама и лично познајемо, још од њених студентских дана у Љубљани ...