Truman
Elita
- Poruka
- 23.886
Kakvo vrhunsko trolovanje.
Inače, ovo je još jedan pokazatelj koliko su Trampovi podržavaoci biki u zabludi.
Inače, ovo je još jedan pokazatelj koliko su Trampovi podržavaoci biki u zabludi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedenje na dve stolice ima cenu. Ne vidim što je sad najednom to ljudima tako čudno i sada kukaju? Vučić je svojom voljom odabrao taj put. Malo na skup diktatora sa istoka, malo u Brisel i Vošington na hoklice. Šta ste očekivali da će se desiti sa državom koja nema ozbiljnog predsednika nego teletabisa? Propadanje, izolacija, gubljenje teritorija. Pa onda na sledećim izborima razmislite svojom glavom i odbijete sendvič.
Наравно, јер се годинама и лично познајемо, још од њених студентских дана у Љубљани ...
Шта очекујеш од "смокијеваца"?Dakle - naprednjaci su kada gazda namigne, svi od reda rusofili. Ali kada gazda kaže da su žuti krivi što su prodali NIS Rusima, oni svi kažu da jeste tako. Kada gazda pokloni pola Srbije Blek Roku, rudnik zlata Kinezima, centar Beograda Amerikancima, čitava prostranstva državne imovine bukvalno i kurti i murti iz svakog mogućeg kraja sveta, onda je on politički mastermajnd koji je garant mira i stabilnosti u regionu. Ne može čovek više ni da shvati a ni da objasni neverovatan debilizam obožavalaca lika i dela Aleksandra Vučića.
e nek si mu reko~ аутрска тема ~
За време боравка председника Србије господина Александра Вучића добили смо срамотну, тужну и веома ружну вест да се Србији уводи забрана увоза руске нафте и да се руска нафтна компанија, некадашњи НИС, који су жути злотвори Русима продали, мора Русима отети. Одмах сам председнику УСА господину Доналду Трампу преко друштвених мрежа X и Truth упутио следећи апел:
---------------------------------------
Зашто санкције Србији, поштовани господине председниче Доналд Трамп?
----------------------------------------
Поштовани господине председниче УСА Доналд Трамп, верујем да се никада и нигде на свету није догодило оно што се је догодило Вама на задњим председничким изборима у УСА – сви Срби који живе у Америци, а њих је неколико милиона, су свој глас, баш онако једногласно, акламацијом, носећи Вас у својим мислима, срцу и души, без икаквог условљавања, дали свој глас Вама, а ми Срби који немамо ту привилегију да живимо, радимо и стварамо у Америци смо Вас подржали, надајући се, дубоко верујући у то, да ћете помоћи нашој Србији да се усправи, ослободи и уз Вашу помоћ крене даље.
Поштовани господине председниче УСА Доналд Трамп, лично сам за време Ваше председничке кампање, на свим друштвеним мрежама и медијима где су ми дозвољавали приступ, написао, баш онако дубоко инспиративно, глорифактивно и агиографски, тај и такав стил и сленг може да изнедри само душа, а запише срце, написао хиљаде прилога о Вама. Верујем да сам многе, јер сви они који имају племениту душу осете диктат нечије душе и безусловно то подрже, Србе који живе у Америци, а нарочито моје пријатеље који су били заједно са мном, неки су заједно са мном седели и за истом школском клупом, на Духовној академији у Сремским Карловцима, Србија, а сада су предводници СПЦ у Америци и водећи интелектуалци, нарочито у Чикагу, убедио, мада су Срби у Америци до тада већински били декларисани као демократе, да гласају за Вас, јер Ви сте лично за све нас, чак и цело човечанство, били једини избор, једини спас.
Истина је, поштовани господине председниче Доналде Трамп, да сам дубоко у души осећао некакву зебњу, боље рећи страх, имајући у виду да смо ми Срби мали народ, да нас Ви уопште нећете ни приметити…
Искрен да будем, до краја, увек сам такав и немам намеру да се мењам, ми Срби нисмо ни очекивали захвалност од Вас, јер као што сам већ написао ми смо мали народ и за Вас невидљиви, нисам очекивао, мада сам прижељкивао, да ћете нам помоћи, нарочито сада када обојени револуционари, леберално-левичарски-анархистички шљам, потпомогнути УСАИД-ом и Сорошем, руше темеље напаћене државе Србије, нисам очекивао да било кад и било где поменете Србе и Србију, али, болим ме то, веома боли, дубоко разочарење. Нисам, чак ни у најкошмарнијем сну, очекивао санкције Србији од стране Америке и Вас лично, поштовани господине председниче.
Зашто тиме давите Србе у Србију?
Шта желите од Срба и Србије?
Зашто уопште санкције било коме?
Где је нестала, поштовани господине председниче Доналде Трамп, она Америка која је безусловно делила помоћ свим унесрећеним народима, лично сам остао у животу само захваљујући америчкој помоћи, она истински демократска, велика, поносна и племенита Америка?
Веровао сам, дубоко у души сам веровао, надао се, Бога усрдно молио да се то деси, поштовани господине председниче Доналде Трампе, да ћете Американцима и свету вратити ту и такву Америку, али са санкцијама није то та Америка, јер она је Америка помагала, а не кажњавала.
Нема везе, поштовани господине председниче Доналде Трамп, уздигнуте главе, исти као и пре, победићу умом то своје болно разочарење, поћи ћу даље у нове животне победе. Неће мене у томе да успори и заустави то велико разочарење, та неиспуњена нада и та илузорна вера...
Обећавам Вам, драги председниче господине Доналд Трамп, да ћу Вас и даље, исто као пре, као да се ништа болно догодило није, глорификовати, срцем ћу диктате душе о Вама писати, јер Ви то својим генијалним чињењем заслужујете, али, на коленима Вас молим, немојте да кажњавате, већ помогните онима који Вас воле, славе и хвале, јер то највећи грех је, поштовани господине Председниче УСА.
Нека Вас Бог чува, предводи и заштити од сваколиког зла и да човечанство обрадујете са миром, срећом и благостањем, а не санкцијама, јер то су чинули пре Вас они који су Америци желели зло! Амин!
Крстан Ђ. Ковјенић
https://truthsocial.com/group/trump-forever/posts/115275649390246391
----------------------------------------------------------------
Занимљив је, болан, тужан, ружан и, нарочито, индикативан, то захтева највећу могућу казну за такве злотворе, који су, само заради личног богаћења, спремни на све, чак и да сруше темеље државе Србије, одговор који сам, неколико сати после објављивања то мог апела на друштвеним мрежама, добио од америчког високог представника. Нећу вам, наравно, открити име тог високог представника у америчкој администрацији, као ни суштину свега тога о чему и како смо разговарали, за мене је дата реч закон, а приватни контакти се никада не публикују јавно, али, када ми је то изречено веома сам се постидео и зажалио што сам тако нешто уопште сазнао, но морам, истине ради, части ради и будућности Србије ради, напоменути да је један, високопозициониран у политичкој хијерархији у Србији, бедник, издајник и безвредник, и то онај који је директно учествовао у продају НИС-а Русима, а сада је међу предводницима обојене револуције у Србији, још од предходне америчке администрације, лично од Блинкена, затражио да се Русима отме НИС и да се то поклони баш њему, а ако се то не деси да се Србији уведу санкције...
Шта рећи, а не заплакати, не све то? Зар то није веома ружно и жалосно? Зар постоје такви нељуди који желе да униште Србију заради своје користи? Стидим се, јако се стидим, да у Србији постоје такви нељуди.
Pogledajte prilog 1794869
Nije, a moze se i predpostaviti zasto. Srbija nije isporucila kineske spijune, iako je postaja poternica fbi. Dalje, Oskar je donirao klingtonove pred izbore . . .Trampa je toliko briga za Srbiju, da još od svoje inauguracije u prvom mjesecu nije postavio ambasadora u Srbiji.
Tramp i melanija kazu nesto ali ne , ti si u pravu, mnogo si joj dobar prijatelj pa ti se ispovedalaZnam, od nje sam to lično čuo, da je radila na nekakvom Trampovom projektu i da su se upoznali tamo, a ne na modnoj pisti ...Tvoj izvor je neproveriv i odokativan ...
Cekaj, to je kostunica uradio i pored tadicevog protivljenjaПродаја НИС Русима је једна од ретких паметних одлука Тадићевог режима, вероватно ненамерно паметна, јер је то била гаранција редовног снабдевања Србије нафтним дериватима.
То смета западу, јер тако губе снажну полугу контроле и уцењивања Србије и сасвим је логично да желе да ту енергетску сигурност униште.
Не знам, нисам им држао свећу.Cekaj, to je kostunica uradio i pored tadicevog protivljenja
po čemu dobra? a to je urađeno za veto i pomoć oko KiM, vidimo kako to ide....Продаја НИС Русима је једна од ретких паметних одлука Тадићевог режима, вероватно ненамерно паметна, јер је то била гаранција редовног снабдевања Србије нафтним дериватима.
То смета западу, јер тако губе снажну полугу контроле и уцењивања Србије и сасвим је логично да желе да ту енергетску сигурност униште.
Tramp i melanija kazu nesto ali ne , ti si u pravu, mnogo si joj dobar prijatelj pa ti se ispovedala
Na stranu sto nije mogla zavrsiti arhitekturu za 2 god, jer vec 92 se aktivno bavi modelingom i putuje po svetu
Bolje trazi od doktora nesto za te tvoje deluzije
evo hrvatska i bosna vode tu politiku koju ti zastupas i dokle ih je to dovelo? Ko im od svetskih drzavnika dolazi , ko ih obilazi?
Pogledaj Orbana kako Madjarska vodi takvu politiku i prosperira zbog toga.
Da su poslusali tebe i tebi slicne , danas bi struja u Madjarskoj kostala koliko u Nemackoj tj 4 puta skuplje - i pola fabrika bi im se zatvorilo a radnici bi zavrsili na ulici.
Vodjenje drzave je kompleksan posao koji zahteva da za korist i profit svojih gradjana budes u dobrim odnosima sa prakticno svima sa kojima je to moguce, jer svako od tih drzava bilo sa zapada juga severa istoka IMA POTENCIJALNO NESTO STO TEBI TREBA.
Resurse, energiju, trziste za tvoje proizvode?
Samo budala toci vodu sa jednog izvora - onda kad taj izvor presusi ostaje zedan i umire.
Pametan covek toci vodu sa 10 izvora i nikad nije zbog toga bez vode.
Ma sve on poznajeOn je valjda napisao da poznaje i Muska
Hrvatska ima duplo bolji BDP po stanovniku od Srbije. Oni nisu napredovali u svetskim odnosima jer su previše blizu Srbije. Svako ko je pored Srbije ili Rusije ima teret bačene kletve i ne može da napreduje koliko mogu države koje su dalje. Već slovencima ide mnogo bolje.
Orban je klasičan šibicar. Njemu Putin daje jeftine energente a ovaj zabuzvrat treba da opstruiše EU. Ljigav dil. On je isto što i senvičar, lako se prodaje. Pravi ljudi gledaju širu sliku i zastupaju neke vrednosti. Niko nije protiv biznisa sa Rusijom, čak je i poželjan, ali prvo Putin mora da prestane da baca bombe po evropskom komšiluku.
Naravno da ne bi. To je samo propaganda.
Što ne razmišljaš ovako: da su svi uveli sankcije Rusiji i pokazali da agresivno ponašanje nije prihvatljivo, možda bi sada milion ljudi bilo živo. Ovako se cela stvar mrcvari i ljudi ginu jer jajare poput Orbana nemaju kičmu i stav nego gledaju da šibicare dok drugi ginu.
Pričaš besmislice. Srbija je crna ovca Evrope. Korumpirana izolovana banana kolonija. Sve smo dali i prodali pod izgovorom nekog fantomskog patriotizma.
Pa svet se polarizovao, to se nije desilo našom krivicom. Ne možeš da trguješ sa svima i da radiš šta hoćeš. Mi sad zbog trgovine sa Rusijom, koja je 2%, ne uspevamo da se integrišemo u zapad sa kojim imamo 98% trgovine. Potpuno besmisleno. Pametna država se drži strane koja joj donosi veću dobit a ne manju. Nije to stvar ljubavi, nego interesa.
Hrvat
i ne može da napreduje koliko mogu države koje su dalje. Već slovencima ide mnogo bolje.
Orban je klasičan šibicar. Njemu Putin daje jeftine energente a ovaj zabuzvrat treba da opstruiše EU. Ljigav dil. On je isto što i senvičar, lako se prodaje. Pravi ljudi gledaju širu sliku i zastupaju neke vrednosti. Niko nije protiv biznisa sa Rusijom, čak je i poželjan, ali prvo Putin mora da prestane da baca bombe po evropskom komšiluku.
Naravno da ne bi. To je samo propaganda.
ska ima duplo bolji BDP po stanovniku od Srbije. Oni nisu napredovali u svetskim odnosima jer su previše blizu Srbije. Svako ko je pored Srbije ili Rusije ima teret bačene kletve
Što ne razmišljaš ovako: da su svi uveli sankcije Rusiji i pokazali da agresivno ponašanje nije prihvatljivo, možda bi sada milion ljudi bilo živo. Ovako se cela stvar mrcvari i ljudi ginu jer jajare poput Orbana nemaju kičmu i stav nego gledaju da šibicare dok drugi ginu.
Pričaš besmislice. Srbija je crna ovca Evrope. Korumpirana izolovana banana kolonija. Sve smo dali i prodali pod izgovorom nekog fantomskog patriotizma.
Pa svet se polarizovao, to se nije desilo našom krivicom. Ne možeš da trguješ sa svima i da radiš šta hoćeš. Mi sad zbog trgovine sa Rusijom, koja je 2%, ne uspevamo da se integrišemo u zapad sa kojim imamo 98% trgovine. Potpuno besmisleno. Pametna država se drži strane koja joj donosi veću dobit a ne manju. Nije to stvar ljubavi, nego interesa.
mi smo svetionik slobode evrope
Mitovi za naive.
Mi smo ona stvar na biciklu.
Eto Portugal Spanija Svajcarska su u drugom svetskom ratu ostalio neutralni i trgovali sa svima i ekstra prosao.
Drugo vreme, druge okolnosti.
Ne živi se u prošlosti.
2 iljade za gospodina...Продаја НИС Русима је једна од ретких паметних одлука Тадићевог режима, вероватно ненамерно паметна, јер је то била гаранција редовног снабдевања Србије нафтним дериватима.
Русофилија по свим анкетама иде од српског народа, а телевизије су небитне. То је уграђено. Нису Срби Монтегренини да продају веру за вечеру, мада су их руски цареви хранили да не помру од глади на оним врлетима. То се некада знало и поштовало. Али, када пљунеш на себе и своје порекло, много је лакше да опљунеш и по РФ. Такви су. Срби нису, а ти приказуј по телевизијама шта год хоћеш.NIS ide pod mač, preuzet će ga neka zapadna kompanija. To je gotova priča. Gotovo je sa rusofilijom po televizijama.![]()
Русофилија по свим анкетама иде од српског народа, а телевизије су небитне. То је уграђено. Нису Срби Монтегренини да продају веру за вечеру, мада су их руски цареви хранили да не помру од глади на оним врлетима. То се некада знало и поштовало. Али, када пљунеш на себе и своје порекло, много је лакше да опљунеш и по РФ. Такви су. Срби нису, а ти приказуј по телевизијама шта год хоћеш.
Ima tu nešto više od idolopoklonstva, ali jeste čudno, najblaže rečeno.Tvoj odgovor mi potvrdjuje tezu...
Preskocio si temu i krenuo u vredjanje i stamparske greske...a da pri tome ja tebe nisam vredjao...
Zasto i cemu takvo idolopoklonstvo (kad ga cak i vera zabranjuje i proglasava grehom...) To mi ostaje misterija...
I to idolopoklonstvo od lika koji nosi nik KRSTAnk
...