Ко у Србији жели да отме НИС Русима

Ovo ako se desi, biće ogroman i nerešiv problem za njega. Izaći će mu na nos sve što je pokrao.

U centar, kolega:).

Moj osecaj je slican, on je umislio da je suvi genije pa je lagao besramno i obecavao svima svasta, ni sam ne zna gde, koga i koliko je lagao i sta je kome obecao misleci da ce suvi genije da ih prevesla jednog po jednog kada za to dodje vreme.

Mocniji su znali sve vreme da ih laze i pustali su ga, a sada su se kao poverioci pojavili i on resenje nema.
Gde god da podje naidje na zakljucanu bravu i svi mu traze obecano.

Pa ce na kraju NIS zaista da uzmu Hrvati.

Znam, od nje sam to lično čuo, da je radila na nekakvom Trampovom projektu i da su se upoznali tamo, a ne na modnoj pisti ...Tvoj izvor je neproveriv i odokativan ...
Krstivoje, vidi pa izvrši neki pritisak preko Melanije da Trampara odustane od sankcija.

Ako ti ne uspeš, niko neće.

Nemoj da te mrzi.

Krstivoje, vidi pa izvrši neki pritisak preko Melanije da Trampara odustane od sankcija.

Ako ti ne uspeš, niko neće.

Nemoj da te mrzi.
"Nomen est omen" (U imenu je znak) i, naravno, još preciznije pojašnjenje, "NOMINA SUNT CONSEQUENTIA RERUM." (Imena su posledica stvari - bukvalan prevod) znali su da kažu još st. Rimljani. Sam si sebi izabrao to ime i one ti dolikuju..."Kakvo magare, takav samar."- kako bi rekli moji čestiti dedovi. Dakle, da utvrdimo gradivo, to si što jesi i sam se zahvaljujem Bogu da sam takav nisam. Gradi ti svoje veleumlje na visokim stenama, ali seti se da tamo nema vode (znanja), rode, a Tanatos (neznanje) ti je prvi komšija ...

"Nomen est omen" (U imenu je znak) i, naravno, još preciznije pojašnjenje, "NOMINA SUNT CONSEQUENTIA RERUM." (Imena su posledica stvari - bukvalan prevod) znali su da kažu još st. Rimljani. Sam si sebi izabrao to ime i one ti dolikuju..."Kakvo magare, takav samar."- kako bi rekli moji čestiti dedovi. Dakle, da utvrdimo gradivo, to si što jesi i sam se zahvaljujem Bogu da sam takav nisam. Gradi ti svoje veleumlje na visokim stenama, ali seti se da tamo nema vode (znanja), rode, a Tanatos (neznanje) ti je prvi komšija ...
Šta kaže Melanija, hoće li učiniti kolegi sa faksa?

Наравно, јер се годинама и лично познајемо, још од њених студентских дана у Љубљани ...
2023-07-21_200009.jpg

Kao što rekoh gore, to će malo teže da ide.

NIS je hub za distribuciju novca ruskoj agenturi. Neće se oni toga odreći, makar ovim svojima plaćali samo da dolaze da čuvaju prostorije i rafinerije.
Zašto bi se neko, iole normalan, odrekao nečega što je njegovo i zašto bi se, iz istih razloga, neko bavio nečim što nije profitabilno? Mene zanima jedino to - zašto to tebi smeta?

Back