Kako je ono Kolindi rekao Putin kad je trebalo izvlastiti Ruse iz Agrokora?
Kaže Kolinda, što sam dužna hi hi hi?
Kaže Putin - Ništa, ništa!!!
Kaže Kolinda, što sam dužna hi hi hi?
Kaže Putin - Ništa, ništa!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ako se desi, biće ogroman i nerešiv problem za njega. Izaći će mu na nos sve što je pokrao.
Krstivoje, vidi pa izvrši neki pritisak preko Melanije da Trampara odustane od sankcija.Znam, od nje sam to lično čuo, da je radila na nekakvom Trampovom projektu i da su se upoznali tamo, a ne na modnoj pisti ...Tvoj izvor je neproveriv i odokativan ...
Kao što rekoh gore, to će malo teže da ide.Pa ce na kraju NIS zaista da uzmu Hrvati.
"Nomen est omen" (U imenu je znak) i, naravno, još preciznije pojašnjenje, "NOMINA SUNT CONSEQUENTIA RERUM." (Imena su posledica stvari - bukvalan prevod) znali su da kažu još st. Rimljani. Sam si sebi izabrao to ime i one ti dolikuju..."Kakvo magare, takav samar."- kako bi rekli moji čestiti dedovi. Dakle, da utvrdimo gradivo, to si što jesi i sam se zahvaljujem Bogu da sam takav nisam. Gradi ti svoje veleumlje na visokim stenama, ali seti se da tamo nema vode (znanja), rode, a Tanatos (neznanje) ti je prvi komšija ...Krstivoje, vidi pa izvrši neki pritisak preko Melanije da Trampara odustane od sankcija.
Ako ti ne uspeš, niko neće.
Nemoj da te mrzi.
Gde to piše i kada je to neko rekao? Da, ćaci jesam i ponosim se time ...Jeli to jedini razlog zbog kojeg me mrziš?
Stejt department: Korupcija problem za investitore u Srbiji, njena posledica je i nesreća u Novom Sadu
Ćao ćacad od čika Trampa![]()
Šta kaže Melanija, hoće li učiniti kolegi sa faksa?"Nomen est omen" (U imenu je znak) i, naravno, još preciznije pojašnjenje, "NOMINA SUNT CONSEQUENTIA RERUM." (Imena su posledica stvari - bukvalan prevod) znali su da kažu još st. Rimljani. Sam si sebi izabrao to ime i one ti dolikuju..."Kakvo magare, takav samar."- kako bi rekli moji čestiti dedovi. Dakle, da utvrdimo gradivo, to si što jesi i sam se zahvaljujem Bogu da sam takav nisam. Gradi ti svoje veleumlje na visokim stenama, ali seti se da tamo nema vode (znanja), rode, a Tanatos (neznanje) ti je prvi komšija ...
Наравно, јер се годинама и лично познајемо, још од њених студентских дана у Љубљани ...
Zašto bi se neko, iole normalan, odrekao nečega što je njegovo i zašto bi se, iz istih razloga, neko bavio nečim što nije profitabilno? Mene zanima jedino to - zašto to tebi smeta?Kao što rekoh gore, to će malo teže da ide.
NIS je hub za distribuciju novca ruskoj agenturi. Neće se oni toga odreći, makar ovim svojima plaćali samo da dolaze da čuvaju prostorije i rafinerije.