aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
1.6 naturally aspired
iz prepiski sa par servisa u Nisu, rekli su mi da ima vise metoda.
1. prosirenje otvora i ugradnja vecih klipova, znaci veca i potrosnja
2. ugradnja turbine koja je malo komplikovana i zahteva trud i vreme, skupo
3. neka vesta spustanja glave motora i povecavanje kompresije
4. ugradnja boljeg sistema ubrzigavanja i debljeg auspuha
(na razne pecurka filtere i ventilatore zaboravite, jer sam sve probao vec i ne vredi ni 1%)
Ako nema u Nisu, zna li neko ima li u nekom drugom gradu, ali da nije predaleko. Leskovac, Krusevac, Kragujevac, Pirot?
Treci serviser mi je rekao da ima metoda direktno preko chipa, bez fizickih izmena, ali da ne moze da garantuje za rezultate i da ljudi nisu bas narocito zadovoljni tom metodom. I jos mi rekao da NE moze da mi izmeri konje i KW pre i posle modifikacije. Pa sta mi nudis onda, macku u dzaku?
Literatura na engleskom potvrdjuje da postoji metoda direkno sa chipom ili zamena chipa, ali pitanje je koliko vredi to.
Hvala unapred.
iz prepiski sa par servisa u Nisu, rekli su mi da ima vise metoda.
1. prosirenje otvora i ugradnja vecih klipova, znaci veca i potrosnja
2. ugradnja turbine koja je malo komplikovana i zahteva trud i vreme, skupo
3. neka vesta spustanja glave motora i povecavanje kompresije
4. ugradnja boljeg sistema ubrzigavanja i debljeg auspuha
(na razne pecurka filtere i ventilatore zaboravite, jer sam sve probao vec i ne vredi ni 1%)
Ako nema u Nisu, zna li neko ima li u nekom drugom gradu, ali da nije predaleko. Leskovac, Krusevac, Kragujevac, Pirot?
Treci serviser mi je rekao da ima metoda direktno preko chipa, bez fizickih izmena, ali da ne moze da garantuje za rezultate i da ljudi nisu bas narocito zadovoljni tom metodom. I jos mi rekao da NE moze da mi izmeri konje i KW pre i posle modifikacije. Pa sta mi nudis onda, macku u dzaku?
Literatura na engleskom potvrdjuje da postoji metoda direkno sa chipom ili zamena chipa, ali pitanje je koliko vredi to.
Hvala unapred.