Ko ti...

Vala baš.
confused.gif

na momente mi nedostaje on ali onakav kakav je bio....on vise nije takav tako da mogu da kazem da mi nedostaje duh iz proslosti...ali, zato postoji evociranje uspomena, i kad god mi pocne nedostajati prisecam se nasih nocnih seansi kada smo, lezeci u krevetu, satima mogli da se mazimo, pazimo, petljamo noge i ljubakamo i zezamo do besvesti.....:)...eh znala sam ja da budem i ultra-cool-romanticna.....

na momente mi nedostaje on ali onakav kakav je bio....on vise nije takav tako da mogu da kazem da mi nedostaje duh iz proslosti...ali, zato postoji evociranje uspomena, i kad god mi pocne nedostajati prisecam se nasih nocnih seansi kada smo, lezeci u krevetu, satima mogli da se mazimo, pazimo, petljamo noge i ljubakamo i zezamo do besvesti.....:)...eh znala sam ja da budem i ultra-cool-romanticna.....

Da ne ponavljam...:(

Neko ko mi je bio sve, i kome sam ja bila sve... Neko ko mi je uvek ulepsavao jutra. Taj neko mi hronicno nedostaje... a trenutno... cimerka, mrzim sto sama vec mesec dana pijem prvu jutranju kafu.. :-(

sa foruma
jagodica
i jos par likova koji su znali da ulepšaju dan

u životu mi nedostaje ... hmmm .................... ma samo malo sreće i sve i svi će biti tu

Back