V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Moze se i tako postaviti stvar.Nesto od budzeta, a nesto sto se svaki mesec otme radnicima i poslodavcima.
PIO fond nije pravi fond, vec protocni bojler.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se i tako postaviti stvar.Nesto od budzeta, a nesto sto se svaki mesec otme radnicima i poslodavcima.
PIO fond nije pravi fond, vec protocni bojler.
koliko li ima žive vage?a "mladi" sns polaznik odise umom kao pojava.
Generalno ne razlikujem ni vlast ni opoziciju, jer su mi manje visi isti.Ali ovaj snimak ovog punoglavnca mi je tako izazvao bes.Млади полазник СНС академије младих лидера је госпођи у зрелим годинама упутио питање које смо сви чули
питао ју је:
"Ко ти даје пензију?"
![]()
Да ли Вучић пензионерима даје пензију?
Многи пензионери мисле, ако падне Вучић, а дође Шолак, да неће имати своје пензије.
Јесу ли наше баке и деке и остали пензионери своје пензије зарадили, или им Вучић даје пензију?
Evo i danasnjeg mladog lidera.
Sve vam piše ovde.Млади полазник СНС академије младих лидера је госпођи у зрелим годинама упутио питање које смо сви чули
питао ју је:
"Ко ти даје пензију?"
![]()
Многи пензионери мисле, ако падне Вучић, а дође Шолак, да неће имати своје пензије.
Јесу ли наше баке и деке и остали пензионери своје пензије зарадили, или им Вучић даје пензију?
ne daje im vucic nego ja sto sam prijavljen i placaju zamnom doprinoseМлади полазник СНС академије младих лидера је госпођи у зрелим годинама упутио питање које смо сви чули
питао ју је:
"Ко ти даје пензију?"
![]()
Nisi u pravu , tvoje uplate idu na ku.rave iz skupstine,ili za puteve, ne za penzije...ne daje im vucic nego ja sto sam prijavljen i placaju zamnom doprinose
znaci baba kojoj su odbijali za penziju 40 godina su novac trpali u jednu vrecu iz koje sada vadi vucic i vraca joj?Nisi u pravu , tvoje uplate idu na ku.rave iz skupstine,ili za puteve, ne za penzije...
Kakvi pacijenti rastu u ovom jadnom Beogradu,ovo je zalost i svi lice jedni na druge
Da,to je tacno.Nisi u pravu , tvoje uplate idu na ku.rave iz skupstine,ili za puteve, ne za penzije...
Šolak je samo jedno medijsko mudo američke duboke države koje služi da napaja debilne antisrpske medije i nevladine organizacije i nizašta više....Gebels antisrba....
Ti ljudi sa snimaka su manijaci koji su plaćeni kao glumci, a ovi što je neko zove opozicija su plaćenici da izazovu gradjanski rat, gde će "opozicija" da se izgubi i ostavi budale da se ubijaju...Treba znati koliko se plaćaju ti ljudi da naprave nemire, dok u isto vreme bicvaju plaćeni na svojim mestima u državnim institucijama od strane naroda...
'Leba ti, pa kako ih policija i bezbednosne službe ne identifikuju već jednom, nego kao za inat samo režimske provokatore i batinaše obični ljudi identifikuju danima već, takoreći "goloruki", a vlast tolike resurse svake vrste ima na raspolaganju?Ti ljudi sa snimaka su manijaci koji su plaćeni kao glumci, a ovi što je neko zove opozicija su plaćenici da izazovu gradjanski rat, gde će "opozicija" da se izgubi i ostavi budale da se ubijaju...Treba znati koliko se plaćaju ti ljudi da naprave nemire, dok u isto vreme bicvaju plaćeni na svojim mestima u državnim institucijama od strane naroda...kao postavljeni "stručnjaci" dresirani po engleskim školama za uvodjenje "demokratije"....sudije i ne znaju srpske zakone, nego sude po engleskim....pa ako već traše nasilje i nemire tu će se i dogoditi...
Dinar jedan u kasi za penzije nisu ostavili....
Nema ovde opozicije ovo su studenti i sns bitanga.Generalno ne razlikujem ni vlast ni opoziciju, jer su mi manje visi isti.Ali ovaj snimak ovog punoglavnca mi je tako izazvao bes.
Ne dajes ni ti, oni su to uplacivali godinama, a sto su PIO Fond i drzava pojeli to nije njihov problem.ne daje im vucic nego ja sto sam prijavljen i placaju zamnom doprinose