Ко ти даје пензију?

Млади полазник СНС академије младих лидера је госпођи у зрелим годинама упутио питање које смо сви чули

питао ју је:

"Ко ти даје пензију?"

images

Да ли Вучић пензионерима даје пензију?

Многи пензионери мисле, ако падне Вучић, а дође Шолак, да неће имати своје пензије.

Јесу ли наше баке и деке и остали пензионери своје пензије зарадили, или им Вучић даје пензију?
Generalno ne razlikujem ni vlast ni opoziciju, jer su mi manje visi isti.Ali ovaj snimak ovog punoglavnca mi je tako izazvao bes.

Ti ljudi sa snimaka su manijaci koji su plaćeni kao glumci, a ovi što je neko zove opozicija su plaćenici da izazovu gradjanski rat, gde će "opozicija" da se izgubi i ostavi budale da se ubijaju...Treba znati koliko se plaćaju ti ljudi da naprave nemire, dok u isto vreme bicvaju plaćeni na svojim mestima u državnim institucijama od strane naroda...kao postavljeni "stručnjaci" dresirani po engleskim školama za uvodjenje "demokratije"....sudije i ne znaju srpske zakone, nego sude po engleskim....pa ako već traše nasilje i nemire tu će se i dogoditi...

Naravno da Vucic daje penzije.
Nivo svesti i inteligencije srpskog naroda u Srbiji je trenutno tolikog dometa, da drugaciji odgovor nije moguc...

Zar je moguce da mislite da penzioneri veruju da ce biti penzije ako neko drugi od jebivetara kako ih vucic i Dacic i svi ostali politicaripredstavljaju, preuzme, da ce penzije biti redovne, ili iste..

Pa na lokalu se namerno radi na tome, da lokalni inspektori, policijski , gradjevinski trzisni , budu sto losiji i korumpiraniji i bezobrazniji , da bi se stvorila slika dve Srbije, Vuciceve i te lokalne, one koja moze da dodje posle Vuciceve, naravno svi znamo da su svi ti lokalni inspektori u SNS...
Sendvic logika, ebe te odozgo , ebe odozdo...

Poslednja izmena:
Млади полазник СНС академије младих лидера је госпођи у зрелим годинама упутио питање које смо сви чули

питао ју је:

"Ко ти даје пензију?"

images

Многи пензионери мисле, ако падне Вучић, а дође Шолак, да неће имати своје пензије.

Јесу ли наше баке и деке и остали пензионери своје пензије зарадили, или им Вучић даје пензију?
Sve vam piše ovde.

питао ју је:

"Ко ти даје пензију?"

images

ne daje im vucic nego ja sto sam prijavljen i placaju zamnom doprinose

Šolak je samo jedno medijsko mudo američke duboke države koje služi da napaja debilne antisrpske medije i nevladine organizacije i nizašta više....Gebels antisrba....
Ti ljudi sa snimaka su manijaci koji su plaćeni kao glumci, a ovi što je neko zove opozicija su plaćenici da izazovu gradjanski rat, gde će "opozicija" da se izgubi i ostavi budale da se ubijaju...Treba znati koliko se plaćaju ti ljudi da naprave nemire, dok u isto vreme bicvaju plaćeni na svojim mestima u državnim institucijama od strane naroda...

1733841419966.jpeg

Ti ljudi sa snimaka su manijaci koji su plaćeni kao glumci, a ovi što je neko zove opozicija su plaćenici da izazovu gradjanski rat, gde će "opozicija" da se izgubi i ostavi budale da se ubijaju...Treba znati koliko se plaćaju ti ljudi da naprave nemire, dok u isto vreme bicvaju plaćeni na svojim mestima u državnim institucijama od strane naroda...kao postavljeni "stručnjaci" dresirani po engleskim školama za uvodjenje "demokratije"....sudije i ne znaju srpske zakone, nego sude po engleskim....pa ako već traše nasilje i nemire tu će se i dogoditi...
'Leba ti, pa kako ih policija i bezbednosne službe ne identifikuju već jednom, nego kao za inat samo režimske provokatore i batinaše obični ljudi identifikuju danima već, takoreći "goloruki", a vlast tolike resurse svake vrste ima na raspolaganju?

Jedno ozbiljno pitanje, koilika je trenutno penzija u Srbiji? Recimo za penzionisanu medicinsku sestru, masinskog tehnicara, sluzbenika iz opstine - znaci za nekog sa srednjom skolom. Pa onda, za lekara opste prakse koji je radio u domu zdravlja, profesora iz gimnazije... znam kolika je penzija mojoj majci, no ona je radila u banci i imala bas veliku platu za ono vreme te nije bas reprezentativan primer. Interesuju me ljudi koji su radili u obicnim firmama ili drzavnoj sluzbi.

Back