pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
nema ni jedne dobre ribe . Bar da izgledaju ko one ukrajinke Femena , pa da im se progleda kroz prste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su zene koje se bore protiv rata, zlocina, sovinizma i kretenizma.

.....Пре свега, шта је са оним војницима који нијесу имали маму и тату да их извуку из ЈЕНЕА за вријеме НАПАДА НА ВОЈАРНЕ... Јесу ли њихови животи били мање вриједни? Шта је са онима који нијесу оставили своје другове?
Ах знам, то је нечасно у земљи Србији, ту је мушкарчина онај који се крио иза мамиме сукње.
А онај ко је био у рату, мора од срамоте то крити ка змија ноге ...
Zasto mora, ko ti je to rekao? Ja sam bio u ratu i to ne krijem. Istovremeno sam protiv svakog rata, mozda bas zato sto sam i to isprobao.
Pa zašto ga onda koriste retardirani američki vojnici u ratovima umesto da ga bezbedno odlože na za to predviđen i bezbedan način? Uzgred neka one objave tačne brojke koliko američkih vojnika strada od uranijuma a koliko civilnog stanovništva čisto da se vidi da je ta poruka samo još jedna propagandna nota i ništa više. Dekadentna organizacija kao i sve ostale.
Zasto mora, ko ti je to rekao? Ja sam bio u ratu i to ne krijem. Istovremeno sam protiv svakog rata, mozda bas zato sto sam i to isprobao.
Nije im to jedina aktivnost, ali je ta medijski propraćena.
Odmakle su dosta od početnog stava - protv rata - u feminističku organizaciju. Učestvuju na mnogim projektima vezanim za nasilje nad ženama, rodna ravnopravnost, prava LGBT populacije i sl.
Ove naše kalašture su potekle iz komunističkog perioda kao Sonja Liht, Sonja Biserko, tako i Staša Zajović. Zato su strastvene u pljuvanju po Srbima.
Pljuvanje po Srbima i Srbiji je za mnoge koji žive u Srbiji postao jako unosan biznis.Najgore je to što su neki od pljuvača finansirani iz budžeta Srbije.
Zato sto se i americki vojnici pitaju isto kao i bilo koji drugi.
Potrosna roba.
To sto se transparentom potenciraju americki vojnici je zato sto je to najbrzi nacin da se dopre do americke javnosti i da se ona mobilise na inicijativu za ilegalizaciju osiromasenog uranijuma.
Ovo je bilo u Valjevu. Paradoks je to sto je 100 metara nize udruzenje(ja mislim da je udruzenje) boraca koji su ucestvovali u ratu 90ih.А како народ у Србији гледа на жене у црном (доњем) и њихове активности најбоље се види на овом снимку: